[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
te`ai chinuit ceva dar nu se merita , parerea mea costa 10 lei in horbach
simplu cand cresc ii dau si iau altii mai mici
unu mascul unu femela dar la petshopuri dc ii tin separati ?
neonii sunt pui am uitat sa precizez au 2 cm
merge combinatia de pesti : 11 neoni 3 platy 2 betta , 2 ancistrusi , 1 corry ? betta or sa se bata cu vreunu ?
ma rog cei de unde am luat eu mi`au zis fiola se pune direct in filtru pe burete iar pastila se lasa in acvariu fara niciun peste timp de 24 de ore
ai folosit bactozim ? una e o pastila iar alta e o fiola.... pastila trebuie sa aibe loc pentru a se dizolva oricum tot in filtru ajunge
o sa trec intr`o zi si pe la cei de la reef intre timp am luat o planta din horbach la 12 lei arata destul de uscata dar dupa 1 saptamana s`a dublat si arata mult mai bine si nu am pus niciun fertilizant
:o in 20 de min a scazut 3 grade nu e cam rapid? nu face rau pestilor ? :-?
am folosit si eu dar nu am puso in buretele filtrului, pur si simplu am aruncato in apa la mine a functionat si asa
acvariul meu are 54 de L cum e bine sa pun coolerul sa traga aer sau sa bage aer ?
voi cum procedati sa mai raciti apa , la mine se incalzeste prea rau de la neon incalzitorul e setat pe 24 si apa are 27-28 nu stiu cum sa o racesc fara sa fac rau pestilor
pai treaba sta altfel ) ca ma costa vreo 350 de mii shi am citit ce scria pe cutie ca ar ajuta la ciclare si la bacterii si am luat si io 2 pastile din cutie ca ma stiam cu baiatu de acolo si m`a lasat vroiam sa vad daca chiar e bun daca ati mai folosit ceva de genu (am pus doar o pastila) la 50L
bun n`are ce sa nu fie ) tot face ceva de bine deci e pentru ciclare sau nu ?
am gasit azi decat Tetra Aqua Bactozym am scos toti pestii din acvariu si am bagat o pastila ii bag inapoi dupa 24 de ore e bun Tetra Aqua Bactozym pentru ciclare ?
Raspundetimi si mie la intrebare va rog chiar nu stiu cum sa procedez
deci la mine e clar ca nu am facut ciclarea (mi`a murit iar un neon cu o pata mare alba pe el )
Azi ma duc si cumpar cultura de bacterii si cum trebuie sa procedez ? am acvariul plin cu apa si mai am 5 neoni 3 platy 1 xipfo 1 cory, cand pun cultura de bacterii scot pestii din acvariu tre sa pun alta apa cum trebuie sa procedez ???
si la mine restul pestilor sunt in "forma" dar ma mir dc a murit pt ca si inainte erau toti vioi
ok mc de ajutor
daca rog pe cineva sa stoarca buretele de la filtru la mine in acvariu se face ciclarea ?

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: