| Message |
|
|
te`ai chinuit ceva  dar nu se merita , parerea mea  costa 10 lei in horbach 
|
 |
|
|
simplu cand cresc ii dau si iau altii mai mici 
|
 |
|
|
|
unu mascul unu femela dar la petshopuri dc ii tin separati ?
|
 |
|
|
|
neonii sunt pui am uitat sa precizez au 2 cm
|
 |
|
|
|
merge combinatia de pesti : 11 neoni 3 platy 2 betta , 2 ancistrusi , 1 corry ? betta or sa se bata cu vreunu ?
|
 |
|
|
|
ma rog cei de unde am luat eu mi`au zis fiola se pune direct in filtru pe burete iar pastila se lasa in acvariu fara niciun peste timp de 24 de ore
|
 |
|
|
|
ai folosit bactozim ? una e o pastila iar alta e o fiola.... pastila trebuie sa aibe loc pentru a se dizolva oricum tot in filtru ajunge
|
 |
|
|
o sa trec intr`o zi si pe la cei de la reef  intre timp am luat o planta din horbach la 12 lei arata destul de uscata dar dupa 1 saptamana s`a dublat si arata mult mai bine  si nu am pus niciun fertilizant
|
 |
|
|
|
:o in 20 de min a scazut 3 grade nu e cam rapid? nu face rau pestilor ? :-?
|
 |
|
|
am folosit si eu dar nu am puso in buretele filtrului, pur si simplu am aruncato in apa  la mine a functionat si asa 
|
 |
|
|
|
acvariul meu are 54 de L cum e bine sa pun coolerul sa traga aer sau sa bage aer ?
|
 |
|
|
voi cum procedati sa mai raciti apa , la mine se incalzeste prea rau de la neon incalzitorul e setat pe 24 si apa are 27-28  nu stiu cum sa o racesc fara sa fac rau pestilor 
|
 |
|
|
pai treaba sta altfel  ) ca ma costa vreo 350 de mii shi am citit ce scria pe cutie ca ar ajuta la ciclare si la bacterii si am luat si io 2 pastile din cutie ca ma stiam cu baiatu de acolo si m`a lasat  vroiam sa vad daca chiar e bun daca ati mai folosit ceva de genu  (am pus doar o pastila) la 50L
|
 |
|
|
bun n`are ce sa nu fie  ) tot face ceva de bine  deci e pentru ciclare sau nu ?
|
 |
|
|
|
am gasit azi decat Tetra Aqua Bactozym am scos toti pestii din acvariu si am bagat o pastila ii bag inapoi dupa 24 de ore e bun Tetra Aqua Bactozym pentru ciclare ?
|
 |
|
|
|
Raspundetimi si mie la intrebare va rog chiar nu stiu cum sa procedez
|
 |
|
|
|
deci la mine e clar ca nu am facut ciclarea (mi`a murit iar un neon cu o pata mare alba pe el )
Azi ma duc si cumpar cultura de bacterii si cum trebuie sa procedez ? am acvariul plin cu apa si mai am 5 neoni 3 platy 1 xipfo 1 cory, cand pun cultura de bacterii scot pestii din acvariu tre sa pun alta apa cum trebuie sa procedez ???
|
 |
|
|
|
si la mine restul pestilor sunt in "forma" dar ma mir dc a murit pt ca si inainte erau toti vioi
|
 |
|
|
ok mc de ajutor 
|
 |
|
|
|
daca rog pe cineva sa stoarca buretele de la filtru la mine in acvariu se face ciclarea ?
|
 |
|
|