| Message |
|
|
|
se poate inchide
|
 |
|
|
|
Am incercat in mai multe feluri dar nu mi`a placut ce a iesit nu ies bulele de aer peste tot lafel ... o sa mai caut alte variante
|
 |
|
|
|
am facut o perdea de bule si vreau sa o ancorez in nisip cu sarma de cupru
|
 |
|
|
|
cupru dauneaza pestilor ???
|
 |
|
|
|
au ramas numai cory 16 ron toti 4
|
 |
|
|
|
cum construiesc si io o perdea de bule ?
|
 |
|
|
|
22 ron
|
 |
|
|
|
datimi si mie idei ce pesti pot sa pun cu neonii ceva deosebit .acum am neoni cu platy si mie se pare ceva de genu " cane corso langa niste maidanezi "
|
 |
|
|
|
de ce sa inmultesti numai guppy in locu tau as inmulti 3-4 specii deodata
|
 |
|
|
|
cumpara bactozym sau altceva ca sa te ajute la ciclare si iati si 2-3 sanitari sunt cei mai rezistenti nu cred ca or sa moara
gasesti la pet shop destule produse care grabeste ciclarea eu am folosit bactozym si chiar m`a ajutat
|
 |
|
|
gata am gasit 
|
 |
|
|
|
nu vreti sa`mi spuneti voi cum se face am cautat dar n`am gasit concret cum se face
|
 |
|
|
salutare vreau sa bag co2 in acvariu spunetimi cum se construieste va rog frumos 
|
 |
|
|
azi pun jbl aquabasisplus si pietris alb spre gri 
|
 |
|
|
|
4 corydoras albino+3 platy -- 23 ron
|
 |
|
|
|
iti dau 5 lei pe AC-9601 daca vrei da pm
|
 |
|
|
|
spunetimi si mie va rog frumos cum se numeste planta si cum se planteaza eu am incercat dar nu stiu daca e bine am pus 4 pietricele pe ea ca sa nu se duca la suprafata si ce pot sa fac sa nu se mai desprinda firicele din ea ,in fiecare zi gasesc la suprafata apei firicele rupte din ea . se poate sa fie din cauza ca am 4 cory care scormonesc mai rar in ea ? :-?
|
 |
|
|
|
am avut o problema... cand am schimbat apa am crezut ca imi ajunge cea de la pastrat dar am mai pus vreo 15 litri de la robinet si am bagat aqua safe n`am avut ce face... am lasat 2 ore acvariul apoi am pus filtru... pestii se comporta normal... sa pun bactozym totusi ? daca trebuie sa pun trebuie sa scot iar toti pestii ?
|
 |
|
|
|
pot sa pun plantele langa filtru sa il "ascund" ? afecteaza in vreun fel ? poza cu filtru
|
 |
|
|
|
e bine daca tin apa la pastrat in bidoane de apa plata taiate de unde incep sa se ingusteze ? iese clorul sau trebuie ceva mai larg?
|
 |
|
|