[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
am doua pompe lafel numai stiu care e de la tine oricum agita apa prea mult si daia vreau sa scap de una din ele
egeria 1 ron/fir
pietre 1,5 ron buc
neoni 2 ron buc
pietre albe 10 ron toata punga
se vand urmatoarele :
pompa de aer tetra aps 50 - 30 ron
salut am eu daca poti baga id de mess : giany_just_do_it
are careva chef si buna dispozitie sa bage id`ul meu de mess sa ma ajute sa fac o bomba co2 asa cum trebuie plz ? ym : giany_just_do_it de preferat din bucuresti ca banuiesc ca mai trebuie sa cumpar cate ceva si sa`mi zica unde gasesc
la ce am eu nevoie easy carbo cred ca e cel mai potrivit ce dezavantaj are acest produs ?
am acvariu 54 L si nu stiu ce solutie sa aleg sa bag co2.Am vazut mai multe variante : cea de la tetra la 56 de lei cu rezerva care se schimba , easy carbo , bomba co2, care e cea mai buna solutie voi ce folositi ? acvariu sta pe birou si nu vreau ceva care sa ocupe spatiu mult ...
eh pana la urma am luat silicon transparent pt acvarii de la bison... M`am gandit ca daca se foloseste pt lipit acvarii nu ar trebui sa am nicio problema
le lipesc ca sa nu cada atata tot. deci pana la urma ce iau ca acum am posibilitatea sa cumpar ???
ai idee ce pret are ?
mi`ai zis exact ce vroiam sa stiu merci
salut a incercat careva sa lipeasca pietre intre ele ? Am luat dintr`un rau niste pietre si ma gandeam sa fac niste ascunzisuri . Ce as putea folosi ca lipici ,sa nu "dauneze" pestilor ?
nu`mi plac sry
numai in bucuresti id mess : giany_just_do_it
tel 0727467101
am luat azi jbl-ferropol si sunt sterse indicatiile de folosire voi cum il folositi ?
nu vreau creveti neaaparat daca nu se poate nu`i nimic
ramirezii vor fi agresivi cu neonii ?
ok m`am lamurit cu salarii o sa incerc sa gasesc ramirezi daca iau o pereche de ramirezi nu o sa am probleme de compatibilitate cu neonii nu ?(am citit pe net ca sunt agresivi cateodata)
asa am acum 11 neoni si 2 ancistrusi dar e prea " trist" acvariul nu`mi place ma gandeam sa mai iau 2 scalari si sa dau 4-5 neoni.Nu vreau sa creasca pana la maturitate scalarii ii iau de mici si cresc si ei cat se poate. ce ziceti ? :
Salut! Vreau sa tin pestii astia in acvariu : neoni ,2 ancistrusi , scalari si creveti dar nu neaaparat . acvariul are 54 de L + subtratul vreo 50 de L. Cate exemplare pot sa tin din fiecare ? se inteleg bine intre ei ?
Intre timp am pus substrat jbl aquabasis plus deasupra 4 cm de pietris 2-3 mm planta nu se mai rupe am pus pe ea 4 pietricele pt ca plutea ... nu vad nicio schimbare decand am luato si ma gandesc ca practic nu e plantata am cautat pe net si am gasit acest site http://www.aquascaping.ro/index.php/acvaristica-de-apa-dulce/plante-de-acvariu/208-hemianthus-callitrichoides-cuba.html
treaba e ca nu stiu cum sa o plantez daca vreau sa o impart in mai multe bucati trebuie sa o rup pur si simplu pentru ca nu se descurca oricat as incerca si cum pot sa o infig in substrat ? Va rog frumos daca stiti cum pot sa o plantez daca puteti sa`mi spuneti

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: