| Message |
|
|
|
am doua pompe lafel numai stiu care e de la tine oricum agita apa prea mult si daia vreau sa scap de una din ele
|
 |
|
|
|
egeria 1 ron/fir
pietre 1,5 ron buc
neoni 2 ron buc
pietre albe 10 ron toata punga
|
 |
|
|
|
se vand urmatoarele :
pompa de aer tetra aps 50 - 30 ron
|
 |
|
|
|
salut am eu daca poti baga id de mess : giany_just_do_it
|
 |
|
|
are careva chef si buna dispozitie sa bage id`ul meu de mess sa ma ajute sa fac o bomba co2 asa cum trebuie plz ? ym : giany_just_do_it de preferat din bucuresti ca banuiesc ca mai trebuie sa cumpar cate ceva si sa`mi zica unde gasesc 
|
 |
|
|
|
la ce am eu nevoie easy carbo cred ca e cel mai potrivit ce dezavantaj are acest produs ?
|
 |
|
|
|
am acvariu 54 L si nu stiu ce solutie sa aleg sa bag co2.Am vazut mai multe variante : cea de la tetra la 56 de lei cu rezerva care se schimba , easy carbo , bomba co2, care e cea mai buna solutie voi ce folositi ? acvariu sta pe birou si nu vreau ceva care sa ocupe spatiu mult ...
|
 |
|
|
|
eh pana la urma am luat silicon transparent pt acvarii de la bison... M`am gandit ca daca se foloseste pt lipit acvarii nu ar trebui sa am nicio problema
|
 |
|
|
|
le lipesc ca sa nu cada atata tot. deci pana la urma ce iau ca acum am posibilitatea sa cumpar ???
|
 |
|
|
|
ai idee ce pret are ?
|
 |
|
|
mi`ai zis exact ce vroiam sa stiu merci 
|
 |
|
|
salut a incercat careva sa lipeasca pietre intre ele ? Am luat dintr`un rau niste pietre si ma gandeam sa fac niste ascunzisuri . Ce as putea folosi ca lipici ,sa nu "dauneze" pestilor ?
|
 |
|
|
|
nu`mi plac sry
|
 |
|
|
|
numai in bucuresti id mess : giany_just_do_it
tel 0727467101
|
 |
|
|
|
am luat azi jbl-ferropol si sunt sterse indicatiile de folosire voi cum il folositi ?
|
 |
|
|
nu vreau creveti neaaparat daca nu se poate nu`i nimic
ramirezii vor fi agresivi cu neonii ?
|
 |
|
|
ok m`am lamurit cu salarii  o sa incerc sa gasesc ramirezi daca iau o pereche de ramirezi nu o sa am probleme de compatibilitate cu neonii nu ?(am citit pe net ca sunt agresivi cateodata)
|
 |
|
|
asa am acum 11 neoni si 2 ancistrusi dar e prea " trist" acvariul nu`mi place ma gandeam sa mai iau 2 scalari si sa dau 4-5 neoni.Nu vreau sa creasca pana la maturitate scalarii ii iau de mici si cresc si ei cat se poate. ce ziceti ? :
|
 |
|
|
Salut! Vreau sa tin pestii astia in acvariu : neoni ,2 ancistrusi , scalari si creveti dar nu neaaparat . acvariul are 54 de L + subtratul vreo 50 de L. Cate exemplare pot sa tin din fiecare ?  se inteleg bine intre ei ?
|
 |
|
|
Intre timp am pus substrat jbl aquabasis plus deasupra 4 cm de pietris 2-3 mm planta nu se mai rupe am pus pe ea 4 pietricele pt ca plutea ... nu vad nicio schimbare decand am luato si ma gandesc ca practic nu e plantata am cautat pe net si am gasit acest site http://www.aquascaping.ro/index.php/acvaristica-de-apa-dulce/plante-de-acvariu/208-hemianthus-callitrichoides-cuba.html
treaba e ca nu stiu cum sa o plantez daca vreau sa o impart in mai multe bucati trebuie sa o rup pur si simplu pentru ca nu se descurca oricat as incerca si cum pot sa o infig in substrat ? Va rog frumos daca stiti cum pot sa o plantez daca puteti sa`mi spuneti 
|
 |
|
|