[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexandruv
Forum Index » Profile for alexandruv » Messages posted by alexandruv
@ Sorin: unde ai observat ca nu am substrat? Ai vazut filmuletul si pozele atasate? Daca citeai cu atentie primul post vedeai ca am substrat de pietris.
Vezi pozele.

Alte sugestii?
Multumesc!
Salut! Multumesc pt sugestii.

Dar ce sa fac cu plantele? De ce mor? De ce au avut frunzele gauri? Ce plante sa pun?

Alex
Salutare!

Am un acvariu de 40L iluminat cu un neon AQUA-GLO de 18"/46cm 15W, filtrat cu un filtru EHEIM si incalzit cu un termometru cu termostat setat pe 26 de grade.

Am cativa pesti: 2 Moly rosii, 2 plati, 11 neoni, 2 creveti albi-transparenti, 1 ancistrus si 1 rasbora

Folosesc un substrat din pietris iar in apa pun in fecare saptamana NUTRAFIN waste control, FERROPOL de la JBL pt plante si in apa pe care o schimb pun TETRA AQUASAFE.

Problema esre ca am avut o alga paroasa si urata de care am scapat schimband plantele. DUpa ce am luat plante noi, am descoperit ca ceva/cineva le mananca?? pt ca frunzele aveau gauri. Se poate sa le fi mancat crevetii sau pestii? Sau este ceva in apa care nu e pe placul plantelor?

Neonul merge de la 6am la 20pm - este prea mult? Este apa prea calda/rece? Filtrul este setat sa bage si aer. Baga prea mult aer?

Ce ma sfatuiti sa fac? Am atasat cateva poze si un filmulet cu acvariul. Asa arata in prezent: http://www.youtube.com/watch?v=u04A7EHKo7k

Ce plante ar trebui sa folosesc?

Multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for alexandruv » Messages posted by alexandruv
Go to: