Al meu merge belea, mufat direct in bidonul care a venit Nu tu ..bricolaje , nu tu... schimb de granule saptamanal , nu tu ..nimic Am PH meter permanent , si nu mi-a mai coborat sub 8.15 de cand am facut manevra .
Dragose - ferea ca vin !!! Fa-mi loc la bricolaje , la DIY ..de vreti sa va explic ingineria
Salut ,
Are potential scape-ul actual , eu unul ...n-as lasa chiar pe mijloc arcada aia, as da-o cumva in stanga, dreapta , in rest e super ok ...
Baga si restul de detalii ...
ionutlatcan wrote:Io de joi pana duminica sunt la Hargita Bai...sus la 1400. Dupa ski merge tzuica aia. Daca te invrednicesti si capeti curaj sa scoti "voinicul" la aer proaspat....
Ce m-as mai baga .... , dar dupa cum stii , am viata de ocnas acum Totul e la dublu, fata de cum era inainte , dar de fapt tu esti trecut prin ele
Cristi - Nu ne lasam , pana n-o inverzesc nu ma las
Ricardo - nu baga asta tuici , le iubeste cum iubeste cainele lantul ...
ionutlatcan wrote:Lasa bre nu mai pune la suflet. Tre sa fie si un coral mai "ciakar" ca sa iasa ceilalti in evidenta. Arata foarte bine totul. Tre sa bem o tzuica fiarta asa ca sa mai calmam supararile astea.....
Da ma , tu ma stii nebun , pun ciocanul pe el Nu-mi place cum da in bazin , de aici "supararea"
Tuica aia o bem oricum .. la "cupidon"...sau cum ii zice ?
Sebastian Costin wrote:
Apropo, cata piatra uscata ai folosit?
Vezi primul post / pagina 1 - acolo vezi scape-ul de la care am plecat initial .
Dozezi cantitati egale din FM?
Cristi - da, bag din cele 3 cate 6 ml - saptamanal . Oricum se vede diferenta intre RedSea , dar totusi sunt diferente fata de cum i-am cumparat , deci mai am de lucru in aceasta directie .
Ma intriga al dracului de mult , ca la o colonie intreaga de digitata verde , i-am vazut culoarea doar initial cand am cumparat-o . Cand am adus-o, am fraguit-o si dusa a fost ..din maron/gri argintiu ..n-am mai scos-o (asta e o digitata cu varfurile/ramurile groase) . Mai am alta specie de digitata (varfuri ascutite) care s-a inverzit fara nicio problema .
Creste , polipi extinsi , totul e ok , doar culoare nu vrea sa puna deloc pe ea . Ma gandesc ca sta in aceeasi apa in care cresc si alti corali mult mai pretentiosi .. Chiar nu stiu ce sa-i fac .
Daca nu se intindea pe baza rocii , o scoateam de nu se vedea , ca-mi sta pe suflet rau ...
UPDATE LA 09.02.2014
Tot mut coralii-n acvariu de colo-colo , nu am "liniste" deloc Am pus ochii pe 2 colonii de acropora , o Hydnophora , si m-am cam oprit ...
...Desigur , dupa ce gasesc si ceva plate verde, albastru
Acum arata cam asa , desigur cu bloom-ul aferent ....
Si eu am o acropora albastra , cu 2 picioare in aceeasi situatie...
Ce e paradoxal , un picior e ok , are crestere , celelalt are crestere pe varfuri , dar se exfoliaza tesutul la baza .
E singurul coral ce are probleme din bazin ....