[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Sebastian Costin wrote:Mai, ce ziteza aveti!

Iti dai seama Sebi ca viteza lor era invers proportionala cu consumul de Tuborg
Am si eu coralul , imi place mult .
Are un rosu fain in el ...
Il ai de la ....?
Al meu merge belea, mufat direct in bidonul care a venit
Nu tu ..bricolaje , nu tu... schimb de granule saptamanal , nu tu ..nimic Am PH meter permanent , si nu mi-a mai coborat sub 8.15 de cand am facut manevra .

Dragose - ferea ca vin !!! Fa-mi loc la bricolaje , la DIY ..de vreti sa va explic ingineria
UPDATE !!
Pompa a fost bagata la apa de max 1 luna , si e folosita la 40-50% - REEF CREST .

LA PRETUL DE 650 RON - ofer ca si supliment :

- Red Sea Color ABCD - 4 x 100ml - 80% continut ( am trecut pe Fauna Marin )
- pachet fraguri corali - lejer peste 200 ron :
- Montipora plate rosu
- Montipora digitata rosu
- Montipora digitata mov
- Montipora digitata verde
- Galaxea - colonie app 8 cm ,
- ciuperci verzi (2 tipuri - raritati / palarie : 5~6 cm )
- GSP verde
Hai , dati-le drumu , spuneti verdictul ....sa dau si eu comanda ..
Stau si rumeg aici
E mai misto , clar !!
Ochiu` meu nu minte
koala wrote:Nu sunt un mare fan al backgroundurilor "chele" , da' acvariul chiar arata misto!

Si mie-mi place ! Si e cu potential , plin de corali ..e meserie !!
kirucd wrote:
Siliconul este ok, am lipit eu acryl de sticla cu silicon si este absolut ok.

idem !!
Salut ,
Are potential scape-ul actual , eu unul ...n-as lasa chiar pe mijloc arcada aia, as da-o cumva in stanga, dreapta , in rest e super ok ...
Baga si restul de detalii ...
Am inteles ,
Vroaim sa evaluez daca se merita bataia de cap - vs - plus-ul ce-l confera .
La mine, clar nu
ionutlatcan wrote:Bag ma...da noi ne vedem la pranz an vizitele tale de lucru prin sat pe la mine. Te astept an secuime la probe...

As veni si eu, doar cu pulache ala mare , stai sa "formulez" poezia ...la sefa
Cristi , care-ti erau nemultumirile la sistemul de filtrare anterior ?
Ce parametrii aveai , si unde vrei sa ajungi ?
ionutlatcan wrote:Io de joi pana duminica sunt la Hargita Bai...sus la 1400. Dupa ski merge tzuica aia. Daca te invrednicesti si capeti curaj sa scoti "voinicul" la aer proaspat....

Ce m-as mai baga .... , dar dupa cum stii , am viata de ocnas acum Totul e la dublu, fata de cum era inainte , dar de fapt tu esti trecut prin ele

Cristi - Nu ne lasam , pana n-o inverzesc nu ma las

Ricardo - nu baga asta tuici , le iubeste cum iubeste cainele lantul ...
ionutlatcan wrote:Lasa bre nu mai pune la suflet. Tre sa fie si un coral mai "ciakar" ca sa iasa ceilalti in evidenta. Arata foarte bine totul. Tre sa bem o tzuica fiarta asa ca sa mai calmam supararile astea.....

Da ma , tu ma stii nebun , pun ciocanul pe el
Nu-mi place cum da in bazin , de aici "supararea"

Tuica aia o bem oricum .. la "cupidon"...sau cum ii zice ?
Sebastian Costin wrote:
Apropo, cata piatra uscata ai folosit?

Vezi primul post / pagina 1 - acolo vezi scape-ul de la care am plecat initial .

Dozezi cantitati egale din FM?

Cristi - da, bag din cele 3 cate 6 ml - saptamanal . Oricum se vede diferenta intre RedSea , dar totusi sunt diferente fata de cum i-am cumparat , deci mai am de lucru in aceasta directie .

Ma intriga al dracului de mult , ca la o colonie intreaga de digitata verde , i-am vazut culoarea doar initial cand am cumparat-o . Cand am adus-o, am fraguit-o si dusa a fost ..din maron/gri argintiu ..n-am mai scos-o (asta e o digitata cu varfurile/ramurile groase) . Mai am alta specie de digitata (varfuri ascutite) care s-a inverzit fara nicio problema .
Creste , polipi extinsi , totul e ok , doar culoare nu vrea sa puna deloc pe ea . Ma gandesc ca sta in aceeasi apa in care cresc si alti corali mult mai pretentiosi .. Chiar nu stiu ce sa-i fac .

Daca nu se intindea pe baza rocii , o scoateam de nu se vedea , ca-mi sta pe suflet rau ...
UPDATE LA 09.02.2014
Tot mut coralii-n acvariu de colo-colo , nu am "liniste" deloc
Am pus ochii pe 2 colonii de acropora , o Hydnophora , si m-am cam oprit ...
...Desigur , dupa ce gasesc si ceva plate verde, albastru

Acum arata cam asa , desigur cu bloom-ul aferent ....

Si eu am o acropora albastra , cu 2 picioare in aceeasi situatie...
Ce e paradoxal , un picior e ok , are crestere , celelalt are crestere pe varfuri , dar se exfoliaza tesutul la baza .
E singurul coral ce are probleme din bazin ....
Salut ,
Scuze de off , dar daca gasesti pe undeva , sa-mi spui si mie , caci si eu caut

Bafta !
N-am reusit sa-l sun , o sa vorbesc cu el la inceputul acestei saptamani si te informez exact cu cat mi-i da .
E naspa, ca trebuie sa-l tii in bazin un ciclu complet , ti le omoara acum , dar intr-o luna apar alti puiuti ..
Poate poate...ai noroc cu el ...

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: