Message |
|
Am cumparat drosere(balast electronic) si nu am reusit sa il montez 1X18W la un tub de chiar 18W...ideea este ca habar nu am cum ar trebui montat am incercat pe bajbaite si nu am reusit.
Va rog sa imi spuneti si mie cum se monteaza acest balast, ca mi-a dat bataie de cap!!!
Am sa incerc sa postez si o poza cu balastul electronic (fara sa fac reclama  ); si incercarea mea de a-l monta.
|
 |
|
Astazi am vazut ca s-a deschis un petshop (si cabinet) la iancului, la 50m spre granitului. Nu este prea dotat dar mi-au spus ca sunt dispusi sa comande aproape orice.
Mai stiu profipetul de la cora (pantelimon).
Dar si pe mine m-ar interesa de exemplu unde pot gasi un drosser(aprindere electronica) pentru 2X18W si bineanteles ca nimeni nu mi-a dat vre un raspun... mai usor fratilor nu va ingramaditi asa 
|
 |
|
Si eu am folie de aluminiu (alimentara) pe capac, dar am facut un mic efort si am cumparat cea mai scumpa...nu am probleme cu oxidarea (nu a oxidat :-) ), dar ma gandesc sa o schimb cu un reflector, insa nu gasesc reflector pt. doua tuburi de 18w.
Va rog daca aveti idee de unde as putea cumpara sau daca exista asa ceva (reflector pt. doua tuburi de 18w), sa imi spuneti si mie eventual un PM...va rog :-) !!! Multumesc anticipat!!! Si mult succes!!!
|
 |
|
Vreau si eu drosere pt. 2X18W reglabile (care pot simula rasaritul respectiv apusul).
Puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc eu in romanica noastra, la magazin...nu sa comand la philips sau osram 25 de buc.(o cutie), cand eu am nevoie de una bucata?
Multumesc anticipat :-) !!!
|
 |
|
OK, din-ou merci.
Dar poate exista si ceva profi de cumparat in tara asta de kkt?
|
 |
|
Fratilor,
Daca nu mai posteaza nimeni sau cel putin inca zece  se pare ca vom renunta la ideea de a mai comanada ceva vreodata...sorry
|
 |
|
lukaboy wrote:
monoceros wrote:OK....Ground Fault Interrupter, sistemul de securitate care intrerupe curentul electric in momentul in care exista o scurgere de curent in acvariu.
Nu pot sa cred ca nu are nimeni de pe forumul asta asa ceva...
Astazi l-am intrebat pe amicul si mi-a spus ca sunt doua solutii:
1) iti instaleaza cei de la electrica un disjunctor general, care masoara curentii la intrare si iesire, la cea mai mica diferenta taie tot.
2) piesa separata care se pune in tablou si care taie curentul pe linia aia pe care o pui sa lucreze. mai bine intrebi la firmele de electrice, un disjunctor de asta este cativa zeci de euro, informativ.
Sanatate!
Merci lukaboy! Sanatate Tuturor!
Dar totusi mai astept un raspuns de la cei care folosesc asa ceva ca poate exista ceva profi si pe la noi...cine stie?
Inca odata multzani!
|
 |
|
Dragilor :-)
Eu am un acvariu cu doua broscute testoase de florida (care au devenit cu adevarat BROASTE :-) ), doua filtre interne( Aquel si Resun a cate 300L/h) si un termostat....problema este ca aceste broaste tot musca cablurile si trag de ele incat la un moment dat cand umblam pe la filtre am miscat putin cablul (aproape de intrarea lui in corpul filtrului) si s-a oprit filtrul, ceea ce pentru mine este foarte grav pentru ca asta inseamna ca ar putea exista si posibilitatea unei scurgeri de curent. Nedorindu-mi aceasta vreau neaparat un asemenea dispozitiv de intrerupere a curentului electric in momentul in care am o scurgere de tensiune in acvariu.
Stiu foarte bine ca exista aceste dispozitive "Ground Fault Interrupter" si "afara"(in state...europa...etc.) nu prea exista un acvariu fara acest dispozitiv.
 Deci vreau sa il achizitionez.
Daca exista cineva care ma poate ajuta, spunandu-mi unde gasesc, Multzani!
|
 |
|
OK....Ground Fault Interrupter, sistemul de securitate care intrerupe curentul electric in momentul in care exista o scurgere de curent in acvariu.
Nu pot sa cred ca nu are nimeni de pe forumul asta asa ceva...
|
 |
|
Ground Fault Interrupter sau drip loops, dupa cum bine stiti, unii dintre voi, este sistemul de securitate care intrerupe curentul electric in momentul in care exista o scurgere de curent in acvariu, cum se numeste in imba romana nu am habar si deasemenea unde pot gasi acest sistem; asa ca va rog sa imi spuneti unde pot gasi si "ce sa cer" . Va multumesc anticipat!
|
 |
|
dux wrote:Cred ca era vorba de procentul pentru avans in cazul in care cer asa ceva la comanda... As lua si eu (cate unul din fiecare) daca pretul este in jur de cat ai spus.
Da...asa e cum spui tu cu procentul...dar exprimarea... :p ....greu de inteles.
Eu zic asa, ca cel mai bine e sa ne intalnim la un moment, dar cu totii, sa punem banii pt comanda si asta numai cand se strang oamenii.
Iar in legatura cu pretul am sa va dau cate un pm la fiecare cand voi primi si eu un raspuns...ok?
|
 |
|
[quote="aditzu'"]As fi interesat, dar as vrea sa stiu la ce pret, si mai ales cat timp dureza din momentul in care se face comanda. M-ar interesa sa stiu daca plata se face integral in avans, sau daca nu, care ar fi procentul.
Multumesc[/quote:5070a68db4"]
Fratiilor, eu nu imi iau nici un procent  e chiar tare...
Orine din noi poate face acesata comanda, dar daca nu vrea nimeni sa o faca, o fac eu...ideea este sa ne strangem suficienti oameni ca sa nu ramanem cu neoanele si buzunaru' ars. Si sa ne rezolvam problema.
Pretul este cel de la reprezentanta Philips, oricine se poate interesa  eu inca nu am primit un raspuns privind pretul(astept un mail cu oferta) oricum un singur pret tre' sa existe si probabil e imposibil sa sara peste 20RON
|
 |
|
Sorinel18_my wrote:Ce lungime are un TLD 89 Aquarelle  ??
Amandoua de cate 18W, 60cm. Va rog sa imi dati un "pm" pentru inscriere ferma!
|
 |
|
Pentru ca reprezentanta Philips nu aduce tuburi TLD 965 si TLD 89 Aquarelle decat la pachete de cate 25 de bucati, TLD 965 si respectiv 6 bucati, TLD 89 Aquarelle, iar in magazine nu se gasesc aceste tuburi, eu si cativa membrii propunem sa facem o lista pentru comanda pentru a ne rezolva problema.
Cei care doresc aceste modele de tuburi, sau unul din ele, va rugam sa postati aici pentru a va inscrie pe lista!
Cerem si oferim seriozitate si fermitate!
|
 |
|
Mi se pare imposibil ca in Bucuresti sa nu existe nici un magazin de Hardware in care sa gasesti un Philips TLD 965 si TLD 89 Aquarelle.
Eu cred ca am dreptate...voi ce ziceti??? HELP!!!
|
 |
|
manyaku wrote:la reprezentanta philips or avea ? :ninja:
Da au, daca faci comanda de 25 de bucati....foarte interesant!!! si foarte urat din partea lor. 
|
 |
|
Cine are date exacte si nu are umor negru sa ne spuna noua...celor care vor un TLD 965 si 89 unde putem gasi asa ceva!!!
|
 |
|
Sorinel18_my wrote:Bricostore 
Da frate...si eu am fost la brico si...nu au si nici nu au avut vreodata, asa ca cei care vor sa se bage si ei in vorba ca se plictisesc sa caute alt topic 
|
 |
|
razvan wrote:incearca la orion , pe locatia fostului predoleanu la iesirea din pasajul bucur, spre mihai bravu, sau la circu' foamei - delfinului, cum intri in "circ", primul magazin pe stinga, de fapt are o latura "la vitrina" afara, imposibil sa-l ratezi.
Am fost la orion si la circul foamei nu am gasit si mi-se pare incredibil ca in bucurestiul asta mare sa nu gasesti un amarat de neon.
Va rog...alta locatie nu mai stiti?
|
 |
|
Am cautat peste tot pe unde am banuit ca as putea gasi...chiar si unde mi-a zis Razvan (orion si circul foamei  ) si disper pt ca nu gasesc un amarat de neon: Philips TLD 965 si un TLD 89 aquarelle...VA ROG AJUTATI-MA!!! 
|
 |
|