[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: monoceros
Forum Index » Profile for monoceros » Messages posted by monoceros
Exista foarte putine informatii despre terarii pe multe site-uri, deaceea intraznesc sa va intreb daca cimentul se poate folosi ca material de constructie la realizarea terariilor pt. amfibieni. Chiar am intalnit in anumite petshop-uri astfel de terarii construite din sticla, silicon si ciment Eu banuiesc ca cimentul le poate dauna amfibienilor...dar daca nu, sincer l-as folosi pentru urmatorul proiect.
razvan wrote:AJUTA-NE SA TE AJUTAM....
zi-ne unde stai, ca sa stim unde sa te trimitem.

si ca sa fiu mai explicit, sa nu mai pun alt post, poti sa punctezi cam pe unde in bucuresti, ca satu' e mare...
ti-am facut eu update la locatie.

Eu stau undeva prin titan... dar as putea sa ma duc oriunde in bucuresti :-) numai sa gasesc produsul :-) ...asa ca orice locatie din bucuresti este bine primita. Multumesc anticipat!
Am doua broscute testoase de florida...le-am facut un acvariu cu insulita... aproape terariu ...si le-am tinut pana acum pe balcon, dar in curand va veni frigul si vreau sa le mut in casa(in nici un caz nu ma gandesc la varianta "hibernatului" pt ca pana acum au trecut cu bine peste doua ierni fara hibernare, dar in casa nu vor avea suficienta lumina asa ca m-am hotarat sa le pun un tub florescent: Philips TLD 965 cred eu ca este cel mai potrivit din cate am studiat ...insa am cautat si nu am gasit...sa ma duc la reprezentanta Philips...nu pot pt ca ma vor da afara in suturi avand in vedere ca vin pt una bucata tub ...asa ca va rog pe voi daca ma puteti ajuta sa imi spuneti unde pot gasi un asemenea tub :o
ADXX wrote:creveti are mai tot timpul in piata amzei (cca 100 000 - buc). problema e ca tr sa-ti faci un drum pana la bucuresti.

Fain...dar unde in piata amzei?...Multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for monoceros » Messages posted by monoceros
Go to: