[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Drossere (aprindere electronica) va rog ajutor!!!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

Am cumparat drosere(balast electronic) si nu am reusit sa il montez 1X18W la un tub de chiar 18W...ideea este ca habar nu am cum ar trebui montat am incercat pe bajbaite si nu am reusit.
Va rog sa imi spuneti si mie cum se monteaza acest balast, ca mi-a dat bataie de cap!!!
Am sa incerc sa postez si o poza cu balastul electronic (fara sa fac reclama ); si incercarea mea de a-l monta.
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

Am postat si o poza cu balastul electronic (fara sa fac reclama ); si incercarea mea de a-l monta in "My Gallery".
razvan
Membru banat

IP:

pai poza spune clar...
in capatul cu 2 fire se baga 220~
in capatul cu 4 , avind in vedere ca si tubul cu descarcare in gaze, are tot 4 picioruse (2 si 2 ) se duc 2 fire la un capat, 2 la celalalt.. cum e si in desen. ce nu se pupa????
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

razvan wrote:pai poza spune clar...
in capatul cu 2 fire se baga 220~
in capatul cu 4 , avind in vedere ca si tubul cu descarcare in gaze, are tot 4 picioruse (2 si 2 ) se duc 2 fire la un capat, 2 la celalalt.. cum e si in desen. ce nu se pupa????

ok si asta inseamna ca l-am montat bine, nu?......din desen asta se intelege, pentru ca in partea de sus a desenului am reprezentat montajul facut de mine. deci ...?
razvan
Membru banat

IP:

daca nu se aprinde neonul, sau daca "incrucisezi" contactele, ori nu se aprinde, ori face bum instalatia... "tubul cu descarcare in gaze", NU .
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

De montat il montasem foarte bine asa cum era si in imaginea pe care am postat-o la gallery dar :-) corpul neonului era si cu suport de starter, iar starterul trebuia scurtcircuitat m-am prins abia dupa ce m-am chinuit vreo ora.
OFFtopic: apropo cum postez o poza direct pe forum fara sa mai fiu nevoit sa o postez la gallery...pt. ca, cu siguranta, multi nu au rabdare sa intre in gallery si sa caute?
razvan
Membru banat

IP:

dai link catre poza respectiva
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

razvan wrote:dai link catre poza respectiva

Asta e link-ul http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=360&pos=4...sa vedem!

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: