| Message |
|
|
ptmdanezu wrote:nimeni ?!?!?
up?
|
 |
|
|
Lasati baiatul sa mearga la club
Blue, baga tata ca nu stii ce pierzi
|
 |
|
|
elven wrote:
dan.pavelescu wrote:bre, te rog eu din sufletul meu de Banel, opreste-mi si mie 3 bucati, pana cand ma intorc.
o saptamana maxim doua, merci
ai tai sunt ! iti opresc
Alexu daca tot ajung creveti prin Colentina si Pantelimon, pune-mi frate si mie vro`3
De transport ma ocup eu...Luni
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:
ptmdanezu wrote:
Nume: Daniel
Locatia: Bucuresti, Pantelimon
Ocupatia: Manager de brand
Varsta: 28 anisori
Stare civila: necasatorit dar ca si condamnat

.....si baiatul asta din prin plan cu drapelul cine-i???
Pune frate si tu poza ca aia din buletin ca sa te pot recunoaste pe strada
Scuze pt off topic
habar n-am cine e, nu-l cunosc nici eu

|
 |
|
|
Nume: Daniel
Locatia: Bucuresti, Pantelimon
Ocupatia: Manager de brand
Varsta: 28 anisori
Stare civila: necasatorit dar ca si condamnat

|
 |
|
|
elven wrote:
CreatoR wrote:
ionut_dt wrote:Da ma fratilor, si uite asa il pierdeam dintre noi pe @donpisote
Serios nu-i de gluma. Si spre rusinea mea, am stat cu capcana vreo saptamana in casa. Bine ca n-a bagat nevasta mana in acvariu ca....... mi-arunca pe geam si nano ala mic cu betta
Chestia cu nevasta o inteleg 100%
Nu stiu fratilor dar aveam o sustinere mai mare din partea ei cand eram pe ciclide (cred ca e vb ca cheltui prea multi bani pe asta si nu pe altcineva  )
dar daca aveai 1-2 amante si jucai si la pacanele ? nu e mai bine sa ai activitati pacifiste de genul acvaristicii ?
deci daca ai 1-2 amante si acvariu marin acasa e groasa tare nu?
|
 |
|
|
darthradu wrote:
CreatoR wrote:lasati copilu' in pace, nu vedeti e plina tara cu oameni care au doctorate si mastere si la ce ii ajuta?
Blue, cand se mai ia danezu de tine ca de ce ai scris asa de gramatical, ii spui ca asa au vrut muschi tai 
Dar musai muschi cu un i. 
Au
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Tata de 6 ani nu mai pune gura pe alcool ca nu face bine la ficat si poate provoca stari nervoase!
Fantastic !!!
Pai apuca-te tu !
|
 |
|
|
elven wrote:
ptmdanezu wrote:
Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).
nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii
danezule daca te mai iei de blu te calc cu masina  al dracu bucurestean se ia de marinari !
du-te bre la scara ta
nu m-am luat deloc, sper doar sa isi aduca aminte ce i-am spus in legatura cu parintii (nu acum, peste vro` 10-15 ani)
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).
nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii
|
 |
|
|
Blue14 wrote:Nu ii place tatalui meu fundalul, e designer deci nu pot sa ii schimb parerea, deci nu ca e complicat de scos fundalul....fite....
Plus ca il i-a maine Bogdan.....
Blue, ce naiba faceti ma acolo la scoala ?
|
 |
|
|
Daca il vrea Blue, ma dau cumva peste cap si i-l trimit la Constanta
|
 |
|
|
iti aduc eu acvariul lui Koala la Constanta daca chiar il doresti si ai nevoie. Suna-ma sau discutam pe privat mai multe detalii.
|
 |
|
|
|
nimeni ?!?!?
|
 |
|
|
melcu wrote:Salut.
Trimite-mi te rog ceva poze cu ea intreaga. Nu stiu cum vine piciorul ala....
eram online

|
 |
|
|
Andrei91 wrote:Multumesc mult pt ajutor..
Am deja acasa autocolant negru de mobila.. E musai sa iau special de acvariu sau merge si acela?
 ) daca vrei neaparat un autocolant eu zic sa iti iei unul special pentru acvarii (sticla).
ar mai fi o solutie pentru realizarea unui background negru ,in asa fel se pot evita si picaturile albe ce vor ramane in urma autocolantului, picaturi care cei drept for disparea in timp.
iei silicon negru si cu ajutorul unui card il distirbui frumos pe geamul din spatele acvariului (atentie nu pe partea care sta in apa).
|
 |
|
|
elven wrote:e din grecia parerea mea si nu e ok deloc
imi spui si mie de ce nu e ok deloc?
|
 |
|
|
Se vinde lampa pe led cu lupa pentru acvariu nano de pana in 60l.
Gasiti mai jos cateva poze cu ea
Pret 200 lei.
Accept si unele schimburi cu produse pentru acvaristica.
0736353135

|
 |
|
|
Shubi wrote:
eu nu imi dau seama de nimic din poza aia
|
 |
|
|
hai ma frate, am si eu nevoie de o pompa de valuri mai mica..mai am nevoie si de o pompa de apa mica, folosita care o tineti aruncata intr-un colt intunecat al casei.
urmeaza sa primesc skimmer-ul asta si nu merge fara o pompa de apa : http://www.fish-street.com/weipro_sa2011-2014
ps: platesc
ps2: nu in natura
|
 |
|
|