Na bine hai ca va arat , am facut ceva simplu nimic complicat , acvariul are dimensiunile de 60x35x35 . 2 tuburi de 24W cam la 25cm de apa , Eheim 2071 plin cu matrix , ada amazonia substrat , cu 2-3 schimburi de apa pe saptamana primele 6-7 saptamani
Asa a aratat , a mers bine vreo 2 luni dupa care nu stiu ce naiba s-a intamplat , rotala a devenit transparenta si s-a topit aproape toata (dupa ce a trebuit sa o tund de 2 ori ca iesea din acvariu) , monte carlo se rupea tulpina si crestea cu frunze mici sau nu crestea deloc
Nu stiu ce naiba s-a intamplat dar rotala creste si acum cu frunze mici si plantele nu mai perleaza , naiba a mai vazut asa ceva .
Bag CO2 cu nemiluita , am schimbat fertlizantii de 2 ori .
Am schimbat monte carlo cu glossostigma , asta creste acum in sus .
Nu stiu ce sa zic , plantele par cam galbene , desi am fier 0.5 ppm in acvariu pe masurate . Nu pot sa asimileze fierul din ceva motive ?
Am incercat cu KNO3 pe la 15 ppm , KH2PO4 pe la 2 ppm dar nimic , tot la fel . Easy life ferro si profitto . Dozam micro si macro in zile diferite
Acum am trecut pe tropica specialized , bag 6 pompe pe zi si tropica premium , 3 pompe pe zi
Apa se invarte jur imprejur in acvariu , nici vorba sa am probleme cu flow-ul
Ma bate gandul sa trec pe un reactor din filtru de apa .
Astept pareri