| Message |
|
|
dan.pavelescu wrote:Blue, poate ca se mai gaseste pe inca 20 de site-uri, eu zic de unde l-am luat.
Akaiu, de unde pot cumpara senzorii aia minune? Daca ai un link mura-n gura, apreciez
http://www.tme.eu/ro/details/ls02-1a66-pp-500w/senzori-de-nivel/meder/#t40fc3e587ee7bae30e3f6e5e52feaa6e
|
 |
|
|
Foarte bun!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Senzorul e protejat de un capacel (pe care il curat des). Ieri am probat, senzorul functiona bine, de ce s-a blocat.. naiba stie.
Cine stie ce saracie de senzor ai tu acolo.  Arata cam toti la fel dar sunt unii chinzesti de-s buni doar sa-i arunci la cosul de gunoi. Am schimbat si eu vreo 5 pana m-am decis sa iau unii cum trebuie. Sunt in bazin de cel putin 6 luni si nu m-am atins de ei de atunci.
La saraciile alea ieftine ori au magnetul de 2 lei si nu genereaza forta necesara pentru a cupla reed-ul, ori ramane blocat reedul de bun ce este!
Vrei sa nu te doara capul? Baga senzori de la MEDER.
|
 |
|
|
|
Merci de info. O sa ma orientez spre o pozitie mai joasa si am sa incerc sa o mult acolo.
Da este verde si are o fosforescenta nemaipomenita in lumina de la leduri.
|
 |
|
|
De cand am facut un upgrade la lumina am observat ca "verzei" din acvariu (sinularia) nu-i mai merge prea bine. De fapt la partea superioara care primea cea mai multa lumina si-a pierdut din culoare si a stat vreo 2 saptamani acoperit...perioada de naparlire. Acum a terminat de naparlit dar tot nu-si mai arata culoarea frumoasa de dinainte.
L-am studiat cu atentie si am constatat ca pe partea celalalta (pur si simplu s-a lasat lateral si a crescut pe o parte coborand) are culoara asa cum trebuie si arata foarte bine.
Concluzia nu poate fi decat ca nu-i place atat de multa lumina  Va trebui sa incerc sa o mut dar nu cred ca sunt sanse pentru ca s-a prin zdravan de piatra.
As putea sa dau lumina mai mica dar se pare ca restul animalelor sunt mai happy de cand cu acest upgrade.
|
 |
|
|
S-au "pufosit" frumos in numai 5 luni
|
 |
|
|
|
Fa un schimb mai consistent de apa si ai sa vezi ce repede "infloresc". Sunt pretentiosi la calitatea apei.
|
 |
|
|
Blue14 wrote:
De abea astept sa vad cum iti iese sistemul de racire al radiatorului....
Dupa ce te odihnesti, in loc sa pierzi noaptea la banchet mai bine rasfoiesti manualul de limba romana...zau ca o schilodesti rau de tot  Nu-i vorba de taste apasate gresit sau nu stiu ce autocorector, ci de cat bine cunosti limba asta, no offence! Ar fi pacat sa ajungi la examenul de bacalaureat cu nadragii tremurand pe tine.
|
 |
|
|
koala wrote:Geamgeria aia e pe str. Maica Domnului, oarecum vis-a-vis de "pleiada" de magazine cu "electronica".
Tot de acolo am luat si eu geamul ultra-clar, pentru lampa de la bazinul mare. Preturile sunt oneste, meseriasul ala face si gauri in geam (daca ai nevoie).
Gata, te-am prins! Tu esti actionar si in firma asta. Nu te-ai putut abtine pana nu te-ai adaugat in galeria foto
http://www.afloriceliglasscom.ro/galerie-foto.php
|
 |
|
|
M-ai inteles gresit  Dpmdv schema nu-i altceva decat numerotarea porturilor. p1-p6 sau sau poate pe intelesul tuturor Ldd1 -Ldd6. Pentru ca nu exista altceva de conectat.
Poate de aici si ideea ta de a include electronica de ldd-uri in aceasi cutie are sens pentru utilizatorii nefamiliarizati cu astfel de termeni. Ar rezulta un dispozitiv mai aproape de conceptul plug&play. O intrare +/- pentru alimentarea ledurilor si iesirile pentru alimentarea "ghirlandelor" de leduri N*(+/-). N= numarul de porturi(ghirlande).
|
 |
|
|
Pai ce schema ai vrea tu de legatura intre controller si LDD?  Daca fiecare iesire pwm se leaga in intrarea ldd-ului? Un sticker cu numerotarea porturilor de la 1 la 6 este de ajuns (mai ales ca ordinea este inversata fata de display)
Pentru userii care nu-s familiarizati cu ldd-uri si chestii de genul acesta s-ar putea ca o versiune care sa integreze si convertoarele sa fie mai usor de utilizat. Dar dimensiunile vor creste considerabil. Plus ca ar trebui sa fie conceput in asa fel incat sa existe acces pentru o eventuala schimbare a convertoarelor in functie de necistatile fiecare. Este doar o sugestie. Shubi este deschis la sugestii si sunt sigur ca va construi mai multe modele
|
 |
|
|
Chiar esti carcotash  Iti pui controllerul in frunte ?
La treaba cu posibilitatea de agatat in plan vertical sunt de acord cu tine si se poate rezolva usor din realizarea carcasei.
Mai degraba eu am simtit lipsa unui jack pe alimentare ca sa nu stea agatat tot timpul alimetatorul.
Un sticker pe spate cu numerotarea porturilor cred ca este de ajuns ca si schema.
|
 |
|
|
elven wrote:trebuie neaparat sa-mi iau o pompa de dozare ca m-am saturat de dozat manual...
stie cineva ceva despre sculele astea ? JEBAO POMPA DOZARE LICHIDE DP-4
daca a avut cineva sa-mi spuna si cum s-a comportat daca a fost fiabila si daca s-a stricat dupa cat timp ?
Am dp4 din decembrie si functioneaza ok pana acum.
|
 |
|
|
Hop si Io'
Cristian Stroe alias Akaiu. Porecla o am de prin 1984 cand am reparat un magnetofon marca Akai
Fac 51 peste 2 luni.
Legat la cap de prin 2007.
Inginer electronist ca background
Ma zbat intr-un SRL. Eu centrez si tot eu dau cu capul
" Chinejii" astia-s atat de multi ca nici de o poza cu nevasta n-ai loc
|
 |
|
|
|
Blonde gasesti peste tot, da zoasi ca aia nu chiar atat de usor...
|
 |
|
|
|
Am reajuns pe plaiurile mirotice.
Bazinul a rezistat destul de bine de unul singur. A facut cunostiinta cu niste cyano, dar doar intr-o singura zona unde se pare cu prea sunt curenti. Depusa pe nisip dar foarte usor de indepartat. In rest ceva alge verzi hair depuse pe fundal dar care s-au indepartat usor cu mana. In bazinul mic totul curat, nicio urma de alga.
Pestanii si ei bine merci, hepatusul este in continuare mare mancau, nici urma de pete pe el.
Am luat niste ES Rebel roytal Blue si alte cateva modele si cu prima ocazie cand am sa am timp disponibil o sa fac un upgrade la lumini.
|
 |
|
|
|
Acusica-s prin HK.
La corali daca dai 50euro pe un hammer are o dimensiune de 2-3 ori cat gasesti la noi sau prin Europa. Este o diferenta intre un ciot si unul cat 1 pumn.
La noi treaba cu pretul neafisat tine de cat de seriosi sunt vanzatorii. Si aici se procedeaza asa dar doar in nightmarket la tarabe. Pretul este in functie de nationalitate si de cum esti imbracat. Dar diferenta consta in faptul ca aici pretul se negociaza si marja poate ajunge pana la 30-40%.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
Hristos a Inviat!
Astazi am dat o tura pe la niste magazine de acvaristica. Mi-au curs balele prin vitrine timp de vreo ora. Gasesti tot ce-ti trece prin minte!
Iar de preturi....n-am ce sa mai comentez. Sunt unii care au sistem de autoservire, sunt jdee mi de bazine unul langa altul in care stau pestanii cu sutele, te duci iti iei minciogul si pescuiestii ciortanii de care ai nevoie, plata se face la casa
Un clown costa intre 10ron un Msize si 20ron cei L. Un copperband M size 30RON!!!!!!!!!!!!!
La corali la fel...niste preturi nesimtite rau!
|
 |
|
|
Cica astia ar fi fosfatii in saramura personala.
Va urma o perioada in care bazinul ve trece "testul de foc" eu fiind plecat pana la sfarsitul lunii. Daca-l gasesc cum trebuie si la intoarcere atunci chiar o sa pot afirma ca a ajuns la majorat si n-o sa-i mai port grija deloc  Am sa ma mut si eu in tabara lui Kola..cu sticla pe masa si zgaitul la pesti + corali
|
 |
|
|