| Message |
|
|
Sunt destui care fac aceast upgrade de lumina la capace in bucuresti, da o cautare cu google, vei gasi. Daca nu, poti sa dai comanda de unul nou, din komatex, pe ce nuanta vrei tu. Eu de exemplu mi l-am modificat singur, am mai pus in spate unde ai fanta aceea un neon, imediat langa asta din capac altul.si asa am ajuns de la 18w la 56w  . Loc ai suficient sa pui droserul langa celelat, nu este mare smecherie
|
 |
|
|
|
Da. Fa o poza la capac, poate se gaseste totusi loc sau solutii, iti recomand bomba, nu necesita investitii si este un mare plus pentru plante. Ar fi indicate si ceva teste, daca iti permiti, daca nu ai grija la schimburile de apa, la curatenie, eventula mai baga plante care nu necesita lumina multa.
|
 |
|
|
|
Salut. Bine ar fi daca ai putea sa mai dai din pesti, dupa cum spui tu acel scalar pare sa aiba finrot, daca are alb pe buze posibil columnaris, oricum doneaza-l, du-l la un petshop. Nici hoplo nu stau bine, sunt prea mari, zebrele nici ele, trebuiesc mai multe ca sa se simta bine, cory la fel, trebuiesc cam 4 minim(sa nu intelegi cumva ca te pun sa mai achizitionezi alti pesti ). Ai prea putina lumina, mai pune macar inca 15w, iar de alge o sa scapi cand se va stabiliza acvariul, adica pesti mai putini, plante mai multe, filtrare suficienta, eventual si co2.
|
 |
|
|
Nu are ce sa se intample, sare supapa, iese co2, o mare ceata in toata casa, vecini la usa, copii care plang...etc. Glumesc, bineinteles, doar mie mi se intampla, la 4 dimineata  . Ai grija cu gheata, este periculoasa. Sfatul meu este dupa ce o umplii sa stai cu ochii pe ceasul de la reductor, daca vezi ca sare de 100 mai dai drumul la presiune. Cu stima, "stan patitul"
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit. Cu timpul te vei convinge ca e bine sa asculti putin mai atent ceea ce ti se spune, esti sfatuit de oameni care au studiat mult, au experienta. Dar pentru mai multe deschide la "coltul incepatorului" un topic si continuam daca vrei discutiile.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
|
 |
|
|
|
Salut. Daca ti se pare ca nu se comporta normal si are ceva, baga un schimb de apa, teste, asteapta sa vezi ceva pe pielea lui, daca banuiesti ca ar fi gris. Nu incepe vreun tratament inainte de a fi sigur de ce se intamppla.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit. Carbunele acela nu elimina nitritii/ nitratii, are alt rol. Opreste fertilizarea, poti baga co2. Mai multe deschide un topic la rubrica Coltul incepatorului.
|
 |
|
|
|
Salut Maab. Nu mai retin daca ai un filtru extern, dar daca nu ai acel filtru nu face fata la acvariul tau. Schimbul de apa mi se pare infim, banuiesc ca si fertilizezi, eu as merge pe un schimb saptamanal 50%, deci cred ca aproximativ 45l, tu stii mai bine cat volum net de apa ai. Fa un schimb 50%, apoi refa testele. Te-as sfatui sa faci si o curatenie"de primavara" odata cu schimbul. Cat despre acel kh foarte mare, este posibil de la pietris, nu cred ca este de la cochiliile ramase prin acavriu de la comunitari.
|
 |
|
|
Salut Iulian si bine ai venit. Trece-ti si locatia in my profile sa stim si noi de unde esti 
|
 |
|
|
|
Nu
|
 |
|
|
|
Donez 1 mascul moly,1 mascul xifo, cateva femele xifo si gupi, toti pestii sunt maturi. Anunt valabil doar in pitesti, se ridica de la domiciliul meu. Tel 0729964418
|
 |
|
|
|
Donez pistia, anunt valabil pana duminica, apoi plantele vor merge catre petshop. Anunt valabil doar in pitesti, se vor ridica de la domiciliul meu. tel 0729964418
|
 |
|
|
|
Salut. Pe viitor incerca ceva plante cu frunze mai mici, este destul de mic acvariul tau, plantele cu frunze mari umbresc, necesita spatiu.
|
 |
|
|
|
Salut si bineia venit.
|
 |
|
|