[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xenon
Forum Index » Profile for xenon » Messages posted by xenon
Cumpar o radacina red moor sau orice alt lemn care sa semene cu un copacel in miniatura.Conditii : sa incapa in 20Lx20lx20I.

Sa curga ofertelee!
Daca s-au inteles cu tetramin as zice sa mergi la sigur si sa continui tot cu tetramin.Cat despre plante,s-ar putea sa fie niste melci,depinde ce specii ai.Nu stiu sigur,poate o sa vina cineva cu un sfat mai bun.

Si e curios ca in piata ti-a acceptat cineva pestii,eu am fost cu 2 xipho superbi,erau mai frumosi decat toti care erau in piata si nu i-a primit nici un nene.Pana la urma i-am dat la ArcaPet.
Nenea bitanu iar rupi gura targului .
Arata sanatos!Felicitari.
Acvariul a evoluat foarte bine!Bravo,are un aspect placut!
Cu ce altceva mai fertilizezi in afara de co2?
Ai 2 specii de pestisori speciale.2 specii pe care le indragesc si eu desi nu am avut ocazia sa le am in bazin.Sa ii cresti frumosi si sanatosi,si sa ai ape limpezi!
Da,aceste specii sunt de banc,daca o sa ii tii intr-un numar adecvat si daca o sa le oferi spatiu suficient te vei bucura din plin de ei.
Bine ai venit!Un inceput care suna bine!Asteptam update-uri si poate ceva poze
Recomand cel de NO3 simplu deoarece da un rezultat mult mai bun fata de cele 6in1.
Arata super oricum l-ai face.Eu zic ca asa cum este acum este bun,arata ca o mica "plaja"
Sunt superbi crevetii,prima oara cand vad yellow!Sa ii cresti sanatosi!Si acvariul arata bine.Bravo!
Chiar si combinatia Betta + guppy nu e chiar asa de sanatoasa.Betta nu suporta alti pesti colorati si voalati.Ii considera ca un alt mascul de betta si se va bate cu ei,in cazul tau guppy nu o sa aibe viata lunga.Acum depinde de la peste la peste si de la acvariu la acvariu.
Superb!Trebuie lasat asa,e perfect.Si bettanul ce pot spune,exemplar excelent.Vorba lui Stefan,frate cu Grigore .Felicitari!
Vai doamne ce este acolo .Ce pot spune,absolut splendid,felicitari!
Bine ai venit Laura din Ploiesti!
Da imi dau seama,tocmai de asta am postat aici,sa vina cu pareri crescatori.Imi sunt foarte dragi dar nici nu vreau sa ii chinui.In caz de un upgrade,Microrasbora galaxy sunt primii pe lista
angelytto wrote:mie mi se pare cam mic

Am inteles,inseamna ca o sa astept pana la upgrade mai mare.Multumesc pentru sfaturi!
Eu ma gandeam la un setup 30x30x30 sau poate chiar cu 35 latime.oricum variaza intre 27 si 30 de litri.Ar merge?
koala wrote:@Adrian:On topic: Florica, the real a ajuns cu bine...

Ne mai poti face placerea cu niste poze?Florica e bestial!Si acvariul nu mai spun,se va maturiza frumos.Si as fi si eu interesat de un marin dar as dori sa stiu ce trebuie in plus fata de un acvariu de apa dulce [la exhipament ma refer].

Nu va mai certati/contraziceti in topicurile oamenilor,a mai patit-o un coleg de-al nostru [nu mai tin minte cine exact],ca s-au contrazis cativa in topic si s-a inchis topicul pt cateva zile.Show some respect,mai ales ca vorbim de topicul unui veteran pe forum.

Stima.
Ca o planta de tip gazon sa creasca intr-un covor cum vezi pe net trebuie sa ai co2 presurizat si sa o tunzi periodic.Banuiesc ca si fara co2 ar creste dar dureaza foarte mult.Deci daca vrei sa iti faci un gazon frumos,sanatos si des iti recomand sa adaugi si co2,nu neaparat presurizat,poate fi si bomba .

Forum Index » Profile for xenon » Messages posted by xenon
Go to: