| Message |
|
|
|
Se poate inchide linistit, daca se mai intreaba cineva cum am reusit, este cu o lama de barbierit, introdusa intre sticle, in 5 minute a fost bucati, in ceea ce priveste lipirea lui, nu se va mai intampla, e prea zgariat si nu merita timpul irosit, multumesc tuturor!
|
 |
|
|
Interesant ceea ce zici matale...oare merge si la silicon?  o sa incerc...si o sa va anunt...pe luni-marti. Keep in touch!
|
 |
|
|
Wow ce preturi...pt unul intern mi se pare exagerat, ok, isi face treaba, dar nu cred ca se poate compara cu o canistra de 3-4-5L plina cu toate mediile filtrante care trebuie, plus ca la un acvariu de 70L ii "arunci" si caramida aia inauntru...la pretul asta plus sau minus ceva putin mi-am luat Serafil900...functioneaza fara repros de 2ani. E doar o parere  .
|
 |
|
|
bine c-ai venit
|
 |
|
|
Eu am o vorba, sper sa ma fac inteles: "n-au nici o treaba cu acvariul"... dar is minune  ...tine-i acolo ca bine stau
|
 |
|
|
M-ai convins! Uita ceea ce am spus  , pot sa te intreb ce specie ai in filmulet la min 2:50 exact in returul filtrului...sunt masculi mici de guppy? Nu-mi pot da seama...
|
 |
|
|
Cred ca intelegi ce se intampla...
Intervalul de timp unde vrei sa ai lumina, se selecteaza doar prin impingerea dintilor negrii de pe margine in jos...uita-te in aceasi directie cu triunghiul negru...
|
 |
|
|
Cred ca stiu la ce se refera Haralamb, eu am incercat sa vizionez acvariul tau via internet si este un zgomot de fond mare, care seamana cu o microfonie...creta-pe-tabla thing...  am versiunea noua de "java", browser care sa imi permita vizionarea...poate e altceva.
|
 |
|
|
Numai cuvinte de lauda! Am o parere, totodata o intrebare,daca ai scoate creanga din stanga, care vine inspre geamul din fata, cum ar fi? Mie unul mi se pare ca ar arata si mai ingrijit  , e doar o parere pana la urma. Noroc in continuare!!! ai grija de el ca e frumos rau!
|
 |
|
|
|
Subscriu la ceea ce zice "Albinik"... Hoplosternum thoracatum am avut si eu in combinatie cu ceea ce ai tu, merge si pleco, cory...
|
 |
|
|
Salutare! Sunt convins ca nimeni nu se va supara sa-ti raspunda, atat timp cat se vede ca ai rasfoit bine forumul...gasesti aproape orice, este un forum bogat in cunostinte, atunci se supara lumea, cand sa discutat de "n"-spe mii de ori acelasi lucru si inca mai posteaza lumea...in rest, vei gasi lume foarte de treaba, eu oricum am ramas uimit si multumesc tuturor pe aceasta cale, pt ca si eu sunt nou(pe acest forum). Bine ai venit si dai bice!
|
 |
|
|
Multumesc Porcu si Scificuss! O sa caut solutie pentru dizolvat, sa vad daca am norocul sa gasesc, daca nu, dau o fuga pana la restaurantul chinezesc, poate au pe cineva part-time si dupa ce iese din tura sa-l chem la mine  ) merci inca odata!
|
 |
|
|
|
Inaltimea si latimea as vrea sa le modific, daca era vorba doar de inaltime, da, scapam mai ieftin...
|
 |
|
|
ok, merci!  alte pareri, din propria voastra experienta?
|
 |
|
|
|
Salutare oameni buni! As vrea sa reduc dimensiunile unui acvariu, deci urmeaza a fi dezlipit, curatat, si lipit dupa alte cerinte. Imi puteti da sfaturi cu privire la cum as putea sa-l demontez si sa-l curat de silicon cat mai usor si cu ce anume? (citeam ceva de acetona) M-am gandit la o lama de barbierit introdusa intre sticle si insistand...
|
 |
|
|
|
Daca acvariul e plantat peste nivel mediu, nu are rost sa te complici...
1. daca ii schimbi mediul, apa, bazinul, s-ar putea sa "lase" ouale.
2. nu vreau sa te descurajez, dar nu e neaparat sa eclozeze, in special daca au culoarea verde...
|
 |
|
|
Hai noroc Radu...cu timpul sper sa "ajungi" cu bazinul, acolo unde doresti
|
 |
|
|
Pushkatu, rasbora harlequin daca iti plac...cresc ceva mai mari decat neonii, se impaca foarte bine, se si potrivesc, cand se apropie spre maturitatea sexuala, "sclipesc" bine si ei!
|
 |
|
|
|
Poza nu e de o calitate demna de invidiat, insista, poate ne poti inlatura orice dubiu cu o poza noua...nu pare, dar totusi eu nu elimin posibilitatea de a fi gris...
|
 |
|
|
Salutare! Cred ca am inteles bine...ceasul merge ok, nu? Ei bine o sa-ti zic o vb inteleapta care venea de la un batranel ce repara ceasuri, l-am rugat sa-mi curete putin cadranul, la un ceas de mana care l-am mostenit de la bunicul meu, urmatoarea lui intrebare fiind: : "merge bine tinere? sau intarzie?" ceasul mergea perfect! Ei bine nu a vrut sa il faca, desi putea face un ban, pt simplul fapt ca, dupa spusele lui "daca il desfac s-ar putea sa-l omor"...deci nu incerca sa repari ceva ceea ce nu e stricat, parerea mea! E doar o parere si nu una avizata
|
 |
|
|