Message |
|
Salut
Eu am 120/60/70 (lungime,latime,inaltime). Nu am folosit dow corning pentru ca nu am stiut de unde sa cumpar, in schimb un prieten care are firma de termopane ..mi-a adus bison pentru acvarii. Este adevarat ..se usuca mai greu dar vorba aia ..cui pasa...ca se usuca cu cateva zile mai greu ca si altul...  ) Personal inca nu am inca nici cea mai mica problema cu el, si am inaltime 70.
Eu zic ca pentru cineva care are un buget limitat, si nu face ceva "mega acvariu"  ..este suficient Bison. Dar daca se poate mergeti pe the best.
|
 |
|
aha ..mersi 
|
 |
|
Multumesc pentru incurajarii.
Dap am fost mai incapatzanat ...(cam asa is de obicei  )...am invatat cate ceva pe pielea mea....si am mai avut vre-o doi in lista de messenger ..care cred ca ma au pe lista de blesteme  ) la cat ii bateam la cap  ))
Am o intrebare pentru cei cu experienta in cresterea mossului...
Daca se tunde se indeasa?
|
 |
|
mersi 
|
 |
|
|
 |
|
in sfarsit vad si eu niste discusi owners  ) ...nu vi se pare ca ..se discuta foarte putin despre discusi?  )
|
 |
|
mersi.. 
|
 |
|
Salutare!!
Cum se vede in titlu caut un hranitor automat. Ce ma intereseaza mai mult ...as vrea sa aibe obtiunea pentru mai multe setarii de dozare pe 24/h
Astept sugestiile voastre..
Ape limpezi!
|
 |
|
Dap se pare ca eu is mai greu de cap  ) ...pai de obicei canistrele mai mari vin cu cel putin doua variante ..spray bar si "palnia aia cu varful lat" ..
eu le am ambele si le-am incercat dar rezultatul este similar ....cu excepria spray barul face un curent mai puternic...
|
 |
|
Mihai Boldor wrote:la, mine out-ul e pus intr-o parte si inul in cealalta dar si aici depinde de marca pt ca au diferite modalitati de a elimina apa din filtru
scuzama ...nu vreau sa fiu nesimtit sau sa intelegi gresit observatia mea..
dar noi vorbim despre curentul apei in acvariu ...in si out la canistra sunt vorba aia ..batute in cuie
te salut
|
 |
|
goguloiu wrote:Asezarea mai depinde si de decorul pe care il ai si poti sa stai sa observi cum se
comporta curentii de apa in functie de pozitiile in care asezi filtrul intern
in momentul de fatza ...e asezat sub out pentru a accentua curentul...
dar ma gandesc ca daca le pun ambele pe o parte ...sa las si internul pe aceasi parte ..tot in aceasi idee...de a creste puterea curentului
|
 |
|
Humbert wrote:dupa parerea mea, in general este bine ca ambele sa fie in aceeasi parte a acvariului
chestia e ca out-ul se pune sus, ca sa ai valurire a suprafetei apei, iar in-ul este jos, ca sa traga mizerie de pe substrat
ei, daca le pui in colturi diferite ale acvariului, este posibil sa nu prea ai circulatie a apei in partea de jos a acvariului care este sub out
adica apa intra in acvariu pe sus in stanga, sa zicem, si iese pe jos in dreapta, fara sa mai circule si pe jos in stanga de exemplu
daca le pui pe ambele in aceeasi parte, apa va iesi de sus in stanga, sa zicem, va merge pana sus in dreapta, se va lovi de peretele din dreapta al acvariului si va fi nevoita sa coboare jos in dreapta, apoi va fi impinsa pe jos de flux pana va ajunge sa fie trasa de in prin partea de stanga jos, deci este probabil ca va face un circuit complet prin acvariu
eu de exemplu asa le-am avut intotdeauna, ambele pe aceeasi parte.
Exact la asta ma refeream si eu ....la circulatia de sub out......
|
 |
|
va salut
Am o nedumerire...
am vazut multe clipurii cu montarea filtrelor "canistra" ...la majoritatea intake su out ..erau puse in extremele din spatele acvariului ..unul intr-o parte ..unu in cealalta..
de asemenea ...am mai vazut la altele......care le puneau ambele pe aceasi parte....in acelasi colt..
As dori sa stiu care sistem este mai bun? care face treaba mai bine?
eu am o canistra jbl 1501 si inca un filtru intern tetra 4 cu 1000 l/h
Eu ma gandeam ca daca is ambele puse intr-un colt ..inteke si out de la canistra.. nu se face mai bine circuitul de 360 al apei in bazin? in cazul asta apa proaspata ajunge si la plantele mai mici.
as face un desen sa ma exprim mai bine  ) da nu prea stiu cum sa il postez
astept pareri
Ape limpezi
|
 |
|
salutare
felicitari pentru plantele exceptionale care le ai acolo..
mai avem si noi in ce sa ne "scaldam" ochii  )
ai in plan sa bagi acolo discusii?  ) ....sa faci poza inainte  ) si sa te pregatesti pentru dublu munca la curatenie  )
sa mai zica vreunu apoi ca nu is compatibili discusi cu plantatul...
"who give`s a sh...t"  )
dai bataie  abea astept sa ii vad scaldanduse pe acolo ....
toate cele bune ...
PS nu ne-ai prezentat discusi ...ai uitat ...
|
 |
|
deci? ...ce se intampla?  se mai face ceva?
|
 |
|
hmmm....eu nu vad nimic de genu Direct ..uite lista de obtiuni care imi apare mie
Create album
Create slideshow
Post to blog
Edit images
Mark as private
Mark as public
Delete
Get code for Forums
Get code for Websites
Get code for Email
Add tags
Remove tags
Upload Images
My Profile
|
 |
|
(imag)http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc6723t.jpg/(/img)
|
 |
|
exact asa am pus ..cu paranteze drepte...la inceput si la sfarsit
|
 |
|
am facut moficarea si apare la fel
|
 |
|
salut ..eu sunt interesat