[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hungri
Forum Index » Profile for hungri » Messages posted by hungri
pai eu am tinuto pe balcon in soare cateva luni de zile...practic a stat toata vara in soare......bucatelel mai subtiri ...se rupeau singure...
AM O PROBLEMA

de cateva zile am bagat in acvariu o buturuga de vitza de vie....pe care am fierto inainte cu sare.cateva ore...
acuma o nelamurire a mea....vita de vie are foarte multe straturi de coajba....eu am dat tot ce era mare si mai gros jos....dar a ramas cum sa zic un strat....

acuma am observat ...ca pe o parte din ea..incepe sa apara niste burete alb....si ..in mai multe parti se vad cateva linii asa mai albe....

nu stiu ce ii ...si unde am gresit....trebuia sa dau toata coaja jos..pana la lemn alb...??
sau nu este fiearta indeajuns??

ce sa fac cu ea??
multumesc
Salut Andrei ...
dupa 3 zile ..deja sunt activi prin acvariu si mananca cand le dau mancare.....problema este ca nu am apucat sa le fac o mixtura..pentru ca nu am gasit inima de vita.....momentan le dau TetraDiscus

salut alex...decat sa ii iau de aici din magazin ...dadeam faliment sa imi cumpar atatia...
si nu am prea gasit sa iau de la o singura persoana atatia ...si sa fie exemplare diferite..
Kh 5
ph 6.8
salut Dragos....am facut toate acestea cu persoana de la care am cumparat sitemul co2...am facut pas cu pas montarea si calibrarea si setarea

mersi
salutare...revin cu un update
pana la urma am achizitionat sistemul co2 ..compus din urmatoarele
butelie 9.5kg
ph controler cu sonda de sticla
reactor extern cu bioballs

ieri mi-au ajuns 6 pui frumosi de discusi ..blue diamond
si duminica imi ajuns alti 6 discusi Red turquoise

am facut si niste modificari in acvariu ...am "plantat" o buturuga de vie ...care seamana foarte bine cu un copac....am legat pe ea..moss...acuma timpul o sa faca treaba
si odata cu co2 am achizitionat si Parvula ..care la fel ...ia un pic de timp pentru dezvoltare
sper sa revin cat de curand cu o poza ....evident dupa ce imi ajung si ceilalti discusi

un sfat daca se poate ..
folosesc ca si sol JBL manado ..si am pus si niste bilute de JBL unde am plantele mai mari si dese..
si fertilizez cu JBL Feropol 24
ar trebui sa mai folosesc ceva?
sunt curios unde gasesc si eu un crescator care trimite oriunde in tara.....marius ..daca sti ..dane si noua un pont ceva..)
Apropo..cunoasteti un crescator de discusi in apropierea de oradea??
well ..in sfarsit am reusit..) ...am incarcat butelia cu 60.0 ron ..
este si marisioara ce-i drept ..9.5 kg
Salut

pana la urma am gasit ....
pentru cei din oradea care sunteti interesanti ...se incarca co2 pe strada Rampei in Velenta pretul nu il stiu momentan...azi voi incarca ..si revin cu un scurt mesaj sper sa fie din 2 cifre)
salut ..sunt din Oradea....tocmai am achizitionat un sistem co2....si nu stiu unde sa imi incarc butelia...am fost la doua centre care se ocupa cu stingatoare ..unu nu avea....celalalt a spus ca nu se incarca in oras co2....ceea ce nu prea imi vine sa cred...

va rog daca este cineva din oradea...si ma poate ajuta

tot respectul ..
salutare ...as dori sa imi fac si eu o bomba de co2 ..dar nu prea stiu cum ..am tot vazut peste tot idei ...dar nicaeri un plan exact ...cu imagini daca se poate ..despre cum se poate confectiona ....
credeti ca ar face fatza la 360 l?
si cam cat ar tine o sticla de compozitie...?

daca poate cineva sa ma indrume ...
multumesc si toata stima
mersi
evident nu vreau sa ii omor ...incercam doar sa fiu ironic ....adica toata lumea ca VAI nu tine discusi ....am avut un prieten care a tinut discusi intrun acvariu rotund ...nu mult mai mare de un borcam ...10-20 de litri ..dotari ..nimic in afara de o pompa de filtrare...si au trait bine mersi ...
in fine ....
pai daca vreau discusi ..o sa-i cumpar si o sa-i omor pana invat ..si o sa am EXPERIENTA)
mda....cred ca nici unul nu v-ati nascut invatati ..
am dat pe google neoni cardinali ...diferenta care am observato eu ...e ca sunt cu mai mult rosu nu?
nu vreau sa renunt la discusi ...imi plac mult ..mai stiu ca mai achizitionez ...si mai scap din restul ...decat ..pe ei ...

discusi cu neoni ..se impac? ..pot sa ii tin impreuna ...eu zic ca au destul loc ...

apropo ..cumpar discusi ...nu stiu cum ii cu transportul in cazul pestilor ..sunt din Oradea...si magazinele sunt cam sarace...

mersi
lumina este 4x54W
2x osram 965
2x plant grow

sunt in tratative pentru co2..

iar discusi urmeaza sa mai cumpar

Forum Index » Profile for hungri » Messages posted by hungri
Go to: