Salutare dragi prieteni
..Din nou cu un update ...pana la urma ..albeata de pe buturuga a disparut de la sine in 3-4 zile....
intre timp am cumparat un incalzitor eheim jager de 300W ....in vara nu aveam nevoie ...temperatura era destul de ridicata....
acesta il am setat pe 30C si l-am montat cat de cat sa bata jetul de la filtrul intern care este iar o achizitie recenta ... Tetratec IN1000, in felu asta ..sa circule apa calda prin acvariu ..
terometrul care este asezat in cealalta parte a acvariul indica 29.1 permanent.
de vre-o doua saptamani am cumparat fertilizanti pps-pro si micro ..la volumul meu de 360 minus .sol .. litri am calculat cam 9 ml ...este o doza corecta ?
acuma sa trecem la probleme si dificultati

cum spuneam mai sus am 12 discusi ...6 mai maricei 6 mai mici ca si ceilalti

...cei mici sunt foarte activi ...de cand ajung cu mixtura peste acvariu deja sunt prezenti ...in schimb ceilalti mai marii ..sunt mai puturosi .....si nu stiu dece ..dar cateodata au obiceiul sa stea ascunsi sub crengile de la buturuga de vie ......iar cand stau acolo ..culoarea lor devine mai inchisa ..
care sa fie oare problema .??
inca nu am reusit sa prind 3 zebre ...care au mai ramas ..pe langa neoni ....dar in volumul asta...sa fie oare ...astia 3 muschetarii problema??
o adoua problema ...imi apare pe sol ..niste bilute de puf gri ... .....si ma enerveaza la culme ..ca imi scoate parvula afara......
par pe plantele mai inalte ..apar niste atze ..asa verzui .....
sunt constient ca is alge....dar nu stiu care sa fie cauza ..si cum pot sa le combat...
astept orice sfat ..si sugestie
o seara faina la toata lumea