| Message |
|
|
|
Bine ai venit printre noi.Felicitari pentru acvariu.
|
 |
|
|
|
Nu am putut vedea pozele din stanga.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit.Sa-ti traiasca microbul.
Eu nu am putut vedea pozele se vad.
|
 |
|
|
|
Foarte frumos.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit,imi plac acvariile tale.Plantele de asemenea sunt foarte frumoase.
Ape limpezi iti doresc.
|
 |
|
|
|
Super acvariu,bafta!
|
 |
|
|
|
Buna ziua la toti acvaristi.Dupa o perioada de cand sunt inregistrat pe acest site am observat ca am uitat sa trec pe la rubrica despre noi.Va rog sa ma scuzati.
Ma numesc Alexandru Cristian,sunt din Dambovita,am 13 ani, si ma aocup cu acvaristica de vro 3 ani,dar am inceput sa invat despre ea cam in al 2 an.Acum detin un acvariu de 42l in care gazduiesc pentru scurta perioada(voi da drumul la noul meu acvariu de 60l)3 Gurami (2pui de 3-4 cm si unul matur)si 4 pesti conconius portocali.Acvariul este dotat cu un filtru resun magic jet 200(200l/h),un incazitor 50w un neon de 18 w (nu cunosc numele)si cam atata.Am pus poze,scuza-ti pentru claritatea poze .Astept critici si opini
|
 |
|
|
|
Salut,frumos acvariu felicitari.
|
 |
|
|
|
Vreau si eu .Ceam lasat pm.
|
 |
|
|
|
Doar plante? Alceva nu vrei? O suma in bani?
|
 |
|
|
|
Mai ai plante?
|
 |
|
|
|
Frumos acvariu din punctul meu de vedere .Critici nu am decat una:nu prea e frumos Background-ul .Ape lipezi.
|
 |
|
|
|
AI PM
|
 |
|
|
|
Sigur e femela mi se pare ca-m colorata pare a fi mascul?
|
 |
|
|
|
Frumos bravo
|
 |
|
|
|
Sfatul meu, pentru 40l un fintru intern.
|
 |
|
|
|
Cati litri are acvariul?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cum adica? C fel de substrat am sau ce substrat voi pune in urmatorul acvariu?
|
 |
|
|
|
D a asta e problema nu am substrat urmeaza ca in urmatorul acvatiu mai mare sal dotez corespunzator in acel ghiveci iam oferit un mini substrat eu cred ca este bine.Am dreptate sau nu?
|
 |
|
|