Desi sunt inregistrat de ceva timp pe forum nu mi-am facut inca introducerea ...
Numele meu este George am 26 de ani si sunt din bucuresti,am inceput acvaristica in urma cu aproximativ un an fara sa am habar de ceva

...in materie de acvaristica detin urmatoarele :
* Un nano :
Dimensiuni acvariu homemade : L 45 x l 20 xh 30 = brut 27 l (net ~ 23)
Filtru intern = un mini resun de 300 l/ora (stiu ca e cam mare pt capacitatea nano'ului dar pe asta il aveam) .
Incalzitor = un noname de 50 w
Lumina = un Osram 865 18 w
Substrat fertilizant = Aquabasis + pietris granulatie de 2-5 mm (cred)
Flora = bacopa,didiplis,rotala macrandra,rotala rotundofolia,java moss,anubias nana,valisneria spiralis,riccia ,pistia,lemna minor,ludwigia repens,egeria,Micranthemum umbrosum,HC,Pogostemon helferi,blyxa japonica
Fauna = RCS + planorbis corneus si physa + melanois tuberculata + 2 asasini + un acistrus pui de ~2 cm
Fertilizare lichida : micro + macro
Co2 : Momentan doar Easy carbo 0.5 ml/zi
Pt racire : un cooler de la sursa de pc + un transformator de 5 v (800 mA)
* Acvariu de 85 l brut ( ~75 l net)
Dimensiuni acvariu homemade : l70 x l30 x h40
Filtru intern Aquael fan 3 (700l/h)
Incalzitor 150 w
Lumina :2 x 18 w tuburi t8 Osram 865
Substrat : Doar pietris granulatie 3-5 mm
Flora : la gramada ...bacopa,didiplis,rotala macrandra,rotala rotundofolia,java moss,anubias nana,marsilea,valisneria,valisneria spiralis,riccia ,pistia,lemna minor,ludwigia repens,egeria,Cryptocoryne pontederiifolia,Ceratophyllum demersum,java moss,christmas moss,Echinodorus Bleheri,Pogostemon helferi,blyxa japonica
Fauna = 10 Neoni tetra,6 Corydorasi ,2 Kryptopterus bicirrhis,1 xipho koi,un ancistrus (pui),RCS ,1 pomaceea,melanois tuberculata,si nelipsitii planorbis si physa
Fertilizare lichida : macro + micro
Co2 = bomba + un "reactor" DiY
Racire : un ventilator no name care isi face treaba prea bine
Sper ca nu am omis nimic ...
Acvariile sunt fara vre'o pretentie de Aquascape,pt a amenaja un acvariu aquascape consider ca iti trebuie cateva "calitati"...timp,imaginatie,resurse,un pic de talent s.a.m.d dar acvaristica este si un hobby nu doar o arta !
Ape limpezi si racoroase