[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi386
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
eu vreau
pestele si plantele
o slendoare a acvaristici bv nota 10 cu +
sant interesant de ancistrus puiet poti sai trimiti pana in razvad?
eu vreau
Cumpara,eu am loat dintr-o baltoaca de mal de la garla si am inbolnavit pesti.
e bun buretele borborositor?
30l total.
SI cumpar o pompa de apa
Uita-te la despre noi ca ma-m prezentat.
Am aflat ca am nevoie de un filtru.Asi dori sa-l costruiesc eu,oricare ar fi intern sau extern .Spuneti-mi ce materiale imi trebuiesc .Asi putea folosi ca pomba pompa pee care o folosesc ca pompa de aercu piatra de aer :math
Dar eu scot cam 2-3%diin apa odata la 2-3 zile nu este bine?
Deocamdata nu am de ce?
Daca nu se supara domnul admin asi mai vrea sa mai pun o intrebare despre alceva .Gupyy femela poate naste cativa pui si apoi sa se abtina pana a doua a treia zi?
Nu folosesc, co2.
Am observat ca pompa are doua trepte, am pus piatra pa fund,am pus la treapta unu si nu da deloc aer,la treapta doua merge dar mi se pareca da cam mult, poate sa le mai faca rau?
am o intrebare poate o credeti banala am aparatul care face bule si in capul lui piatra unde se tine pe fund sau in apa dat aproape de suprafata vreau un raspuns
salut sunt un baiat de 13 ani si sant nou pe acest forum sper sa ne intelegem bn inca odata va salut
scoicilea am scos marea parte dar incalzitorul daca imi ofera si aceasta pozitie nam dece sal pun astfel ms pentru sfat
alti:
daca ai incalzitor citeste pe cutie se poate cine in pozitie verticala sau aplecat in felul in care il al meu priceput? alceva de spus

Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Go to: