[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi386
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Poftim, nu am inteles ce ai spus in ultima propozitie.
Acvariul are 45 de litri cam mic stiu in voi schimba curand la 13 ani e cam creu cu achizitia de acvari.Filtrul intern sa stricat si in limita de timp am bagt puretele borborisitor cu pompa de aer voi cumpara unul nou,incalzitor 50w neon t5 cu priza programabila digitala cam ata. Da ai vazut bine 2 scalari 1 guram 2 corydoras si 4 gupy ca plante am doua feluri care nustiu cum se numesc pietrele sunt 100% necalcaroase leam testat.
Scuzati pentru calitatea pozelelor momentan nu dispun de un aparat digital,voi reveni cu cateva poze mai clare.
Revin tot in acelasi post in dorinta de a nu mai cree multe topic-uri.Am invatat multe, primul lucru de a face diferenta cand sant pe un forum si cand sant pe mesenger mircetc stiu ca v-a deranjat iar al doilea lucru am mai invatat chesti legate de acvaristica dupa un moment in care cei 80 de gupy au decadat am loato de la capat. Va pun o poza cu acvariul si va rog sa imi spuneti cum arat ce mai trebuie.Apcept si comentarile nu ma supar
Bravo. Eu nu folosesc tot ce tu ai scris mai sus adica mancarea pe care o dau eu la gupy mei este :fulgi,granulatie rosie,purici de baltasi galbenus de ou.Si ai mei sant foarte fericiti,vioi si bogat colorati. pe viitor poate voi incerca sa cuprind o gama mai larga de macare.
vreau eu
Da, isi schimba sexul este adevarat ,fi cu ochi pe ea sa vezi dac incepe sa i se lungeasca coada asemenea unei spade.
Salut.Bravo este o alegere buna eu nu am acest acvariu am un home made dar mam uitat pe net si e super cat te costa ?Are ceva inclus cu ar fi filtru etc.?
Frumos noul setup.Bravo si eu a trebuit sa o iau de la inceput dupa ce toti pesti au decedat.Incodata bravo si sa ne spui in continuare cum merge
Sa dus si cealalta zebra .A mai ramas sanitarul care lam strasferat intr-un borcan cu niste plante ,albastru de metil, sare;
Ce sai fac ca sa scape?
Buna ziua!
Am un acvariu 30l si 10 pesti 2 xifo 2 moli si 4 gupi si 2 zebre.
Din pacate azi am gasit o zebra prinsa in filtru moarta.Acvariul are 24 grade celsius si ctoada putin mai ridicata.Ce pot sa fac sa o salvez pe cealata?Chiar daca nu santem la sanitari sa nu fac alt topic am vazut un sanitar care intoata in susu si in jos mai mult pe spate. Ce sa le fac multumesc anticipat?
Am avut, dar dupa ce siliconul ,am observat ca a tras(s-a uscat) leam dat jos.Multumesc pentru sfat !
Pai raspund eu in locul lui si daca nu e bine ma corecteaza .
El a spus ca doneaza echinodorus gazon si are o suprafata de 60x30cm .

Corect antoniot?
Acvariu de care ziceam exte acum la usact uitatil:
Pentru ca sant cam multi am loat hotatrea sa cresc aerarea prin adugarea undei pietre de aer.Este bine ce am facut?
Buna ziua chiar daca penttru mine nu e chiar asa de buna .S a va spun poveste de unde veti afla si problema mea grava.De dimineata un acvariu a in ceput sa curga cu mai aveam inca doua acvari ciclate cu pesti in ele mam gandit sa mut cei 17 pesti in un acvariu de 30l unde mai avea inca 5,pesti care au fost mutati sant:2moli,2xifo,9gupy,2zebre,2sanitari.Da spatiul este foarte mic in acvariu dar nu aveam ce face ,dupa mutare toti erau in regula,acum obs ca unul din moli sta pe fund(trage sa moara)si mai multi gupi.Voi repara acavariul pana sambata mai devreme nu potCe pot sa fac daca vor scapa nustiu cu voi multumi?Mie mila de ei nu as vrea sa ma despart de vrunul din ei,la 13 ani nu am prea multa experieta ca sa ma pot descurca cu ei.
Multumesc ca mi-ai loat apararea beez.Vezi ca ai un pm de la mn.
Azi am facut si eu filttru, nu la-m pus inca in fuctiune nu eram sigur cami oxigeneaza apa.Concluzie :din spusele tale alber "Foarte bun pentru cresterea puietului, datorita oxigenarii puternice " oxigeneaza?
Cum ti se pare?
Dupa titlu voi arata cum sa costruiti un filtru pentru acvari mici proiectu este a lui beez pe care lam facut si eu uitati o schema in paint.Materiale:o teava il L, o pompa de aer, untub sau ceva de genul,ine de ceramica,pietricele micute cat bobul de porumb si burete.

Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Go to: