[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi386
Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
sece4u20 auzi terminate cu comentarile stai cuminte

uite:sfaturi si reprosuri le apcept
da este adevarat dar nu cred ca doarme unde are acvariul
renuta la apelativuz dumneavoastra ca am 13 ani si iti trebuie sa cumperi de la un magazin cu tot cu suportul in care sal pui deoarece alfel nul poti aprinde vezi ce gasesti si daca ai alte intrebari punele ca sa vad daca pot sati raspund pa pricep si la electronixca succes
nu se evaporarepede si daca e completezi din cate am constatat schimbicam desc apa schimba la o saptamana 25 % sfatul meu lumina e importatnta
vrei neaparat capac ?ca ai putea foli niste neoane direct fara capac
plante nu am nu am considerat ca trebuie
sanitar nustiu de care e dar am auzit ca daca am plante pot tine mai multi pesti intrebarea mea e ca am multe scoici pentru gupyy credti ca le afecteaza duritatea mi crescuta?
eu acuma am 14 pesti gupy si un sanitar cam cati gupyy mai pot tine
ma ajutati si pe mine!!!!!!!!!
sant un baiat de 13 ani pasionat de 3 ani de pesti asta e introducerea
acvariul este umplut pana la 26l
puteti spune cati gupyy pot tine intr-un acvariu de 30 de l? multumesc
bn ma regele limbi rom maam invatat cu limbajult de mess/mirc dar despre sfat nu zici nmk?
nu pot spune ca sant profesionosti dar nici incepator dar am pesti de 4 ani de zilke si vreau sa va sfatuiesc sa nu dai viermi tubifex u iam inbolnavit eu asa am tras concluzia dar am si esperimmentat

Forum Index » Profile for cristi386 » Messages posted by cristi386
Go to: