Message |
|
parerea mea e sa te mai gandesti inainte sa-ti iei citrinellum.ori iti iei multi mici si opresti o pereche ,ori o pereche adulta,ori unu singur.din 3 s-ar putea sa ramai doar cu unu  . si la maturitate ar fi de preferat sa ii ti singuri,sunt f rai.asa ca decizia iti apartine
|
 |
|
Eu tineam viermii intr-un bidon de 5l taiat cu nisip si vre-o 3l de apa traiau destul de mult daca ii lasam
|
 |
|
Salut!ma bag si yo putin in seama  .tu recomanzi sa folosesc doze zilnice nu lunare cum scrie in prospect?(FloraPride folosesc)si care ar fi dozarea?
|
 |
|
din propria experienta stiu k cichlasoma octofasciatum halesc melci,eu chiar ii hraneam cu ei
|
 |
|
ce pesti mai ai in acvariu?e posibil sa fie muscat....
|
 |
|
am 5 tetrazona 2 cardinali 1 beta 4 neoni si un ancistrus care in ultimul timp a devenit cam irascibil si imi alearga tetrazonele
dak imi puteti spune ce il irita...va multumesc 
|
 |
|
as zice sa le pui intr-un acvariu fara apa dak tii mortis sa ai scoici in acvariu sa intr-unul cu apa da fara pesti 
|
 |
|
"chestia" cu manerul.....(presupun)
|
 |
|
Eu zic sa dai cei doi pesti si sati iei un melc...... :-)
|
 |
|
Nu ,nu pun sare
|
 |
|
Sper k arunci o privire azi pe forum.Dak totusi te uiti ,trimitemi un mail cu nr tau de tel
|
 |
|
Apa o am de la robinet.Da nu reusesc sa scad temperatura .Reusesc sa o aduc la 25 grade da nu pentru mult timp.O scad cu sticle umplute cu apa si bagata la congelator ,da dimineata sau dupa cateva ore se face la loc 27-28 grade.
Dak stii alta metoda mai eficienta spunemi si mie
|
 |
|
Posibil k am 27-28 grade C. Sunt sanse sa pierd planta?
|
 |
|
Ce se intampla , a inceput sa-mi putrezeasca varfurile la valisneria?
radacina si restul plantei nu au nimik dar varfurile putrezesc ,cresc frunze noi totu bine da cand termina de crescut incepe sa se manace si sa se inroseasca. oare ce au k doar valisneria are boala asta sau ce e.
|
 |
|
nu stiu cu lumina da iti spun k dak vrei sa obtii si niste pui ar fi bine sa bagi si vreo 2 tufe de cryptocorine k cel puti eu cand am avut isi faceau cuibul la radacina plantelor.

|
 |
|
-- in primul rand jandarmii nu au treaba cu tetrazonele da in schimb imi cam alearga cardinalii si cah hales tot si la neoni nu ajunge mai nimik.deci nu o sa mai am jandarmi
--in al doilea rand,inima inghetata o curat de pielita si o toc cu cutitul f marut ,aproape pasta.
Si DOLLY razi tu razi da chiar halesc bine neonii particule de inima,k asta e cam tot ce ajunge la ei.
Si mai am o intrebare.Aseara miau depus 4 tetrazona 2 intr-un colt 2 in celalalt, unii pe niste valniseria care icrele nu au avut nici o sansa si altii intr-un ghem de muschi din acela marunt k algele si am reusit sa scot niste firicele cu ceva bobite pe ele, si le-am pus intr-o cutie cu aceiasi apa.Oare o sa vad niste larve? 
|
 |
|
Are ceva dak imi hranesc pestii cu inima de pui?sa nu mai folosesc hrana vie k imi umpleam acvariul cu paraziti.La ciclide am avut rezultate bune cu inima de pui.
pestii mei sunt:tetrazona,neoni,cardinali si jandarmi.
|
 |
|
--are cineva idee cum se numesc melcii aceia spirala care se baga in substrat?
--au vreun rol in acvariu?
|
 |
|
. Despre ce plante e vorba? Pentru ca unele mai pretentioase nu misca un deget fara fertilizant si CO2. Nu stiu cum se face ca de regula cele mai pretentioase sint si cele mai frumoase
. Plante......as avea cam asa:nymphaea pubescens,cryptocoryne(nu stiu cum)din cate am vazut pe net presupun k ar fi "petchii",echinodorus ozelot si uruguayensis,un pui de anubias barteri,niste nucusi,hygrophila polysperma,myrophillum spicatum(luat din balta),valisneria si 2 specii care nu am idee,una ar fi asemanatoare cu nucusu( de fapt sigur sunt din aceeasi familie)are frunzele lungi si subtiri si una care habar cu ce se haleste.
Dak mi-ai spune ce fertilizator sa iau si unde anume se gaseste as folosi cu cea mai mare placere.Cam ai dreptate k cei frumos e pretentios da si cam scump 
|
 |
|
are cineva nevoie de 2 neolamprologus brichardi (printese de burundi)?
de preferabil din cta.nu ezitati 
|
 |
|