Am incercat incet sa curat geamul acvariului in partea opusa unde au ei cuibul. Atat mi-a trebuit, s-au umflat si s-au inrosit amandoi de pareau gata sa pocneasca

si pregatiti sa sara la bataie la curatitorul meu de geamuri... Se pare ca sunt "alergici" la orice obiect strain care intra in tank. Curios, la ceilalti pesti care nu-s aceiasi specie ca ei, nu se prea zburlesc, ma refer aici la cardinali si la fantomele negre (tetra black phantom), care oricum nu prea se mai duc in jumatatea aia de tank.
Probabil ca mai bine astept putin... eventual am sa incerc numai sa scot apa cu sifonul si sa-o inlocuiesc.
In continuare ei pazesc cuibul cu schimbul si ventileaza icrele. Din puzderia de icre, am reusit sa vad numai vreo 2..3 care s-au albit. Zic eu ca totul e ok. Am o singura teama: planta pe care si-au depus icrele a fost introdusa in acvariu cam in urma cu o saptamana, si nu a avut radacini deloc! Daca ei mai "sapa" putin in jurul ei, cred ca o vor scoate din sol...si asta nu-mi suna prea bine!
Astept in continuare sfaturi.
Merci