| Message |
|
|
|
Extraordinar! Ai reusit sa o "falsifici" pe Mama Natura!
Cred ca ce se vede in acest acvariu este 90% rezultatul partii neexpuse, despre aceasta parte nevazuta ar fi interesant daca ne-ai putea oferi amanunte (si fotografii la fel de detaliate).
|
 |
|
|
rocssana wrote:L=80
l=65
h=80
 Ce grosime are sticla acvariului? Daca e sub 10 mm e foarte riscant.
|
 |
|
|
|
Pestii rezervati revin la vanzare, deci disponibili aprox 15 buc.
|
 |
|
|
tarca.paul wrote:...ceea ce ai postat tu mai sus nu imi inspira incredere, crezi ca ai putea sa-l scoti singur la capat  sincer?!
Sincer? Da, de fapt chiar l-am scos singur la capat pe al meu si e singurul si primul acvariu (120 litri) lipit in viata mea, iar ca sursa de inspiratie am folosit filmuletul postat mai sus. A iesit foarte bine, nu e stramb, n-are bule de aer in lipituri si e plin cu apa si pesti de vreo 6 luni. Eu am sugerat un antrenament pe ceva mai mic tocmai pentru ca nu toti suntem la fel. Daca vrei sa-ti faci singur un acvariu nu mai chemi pe altcineva cu experienta sa te ajute, pentru ca atunci nu poti spune ca l-ai facut singur. Pana la urma cred ca asta isi doreste @petrutz2003.
Mai sus @scificuss a spus tot ce era de spus, restul depinde doar de propria indemanare care se obtine doar prin exercitiu.
petrutz2003 wrote:prima data se pune siliconul pe fundul acvariului ?
eu pun siliconul pe 3 laturi ale sticlei de latime si o linie de silicon pe sticla de lungime
Persoana di filmuletul postat de mine are experienta, ceea ce ii permite intinderea siliconului pe toate laturile fara ca acesta sa apuce sa se intareasca.
|
 |
|
|
|
la dimensiunile dorite de tine sunt de ajuns doua intarituri longitudinale, o intaritura transversala n-ar face decat sa-ti ingreuneze (inutil) interventiile tale in acvariu. Indicata ar fi totusi sticla de 8 mm pentru inaltimea de 45 cm si lungimea de 80 cm.
|
 |
|
|
In clipul din link-ul de mai jos ai pasii pe care trebuie sa-i parcurgi. Din pacate practica este singura garantie ca vei obtine (pana la urma) ceea ce iti doresti. Daca ai timp liber si ceva sticla de stricat incearca sa lipesti cateva acvarii de dimensiuni mici.
http://www.youtube.com/watch?v=t-lE_Wn9Z3Y
|
 |
|
|
danieldoi wrote:Am verificat fetele acvariului,sunt perfect drepte,fara curbura(sticla este noua,acvariul este facut anul acesta).
Sa mai pun intaritoare?
Ai verificat asta cu apa in el sau gol?
|
 |
|
|
|
Aproximativ 5 buc disponibili, restul rezervati.
|
 |
|
|
Modificare de pret 
|
 |
|
|
|
Foarte frumos acvariu! Ce fel de nisip ai pus?
|
 |
|
|
NunuMic wrote:Am si eu o intrebare... Dintr-un extintor se poate face butelie de co2? Il golesc, ii schimb tot ce trebuie din el, scot afara ceasul, "gatul" cu teava din interior si ii montez robinet special ptr co2. Ideea e ca pe instinctor scrie asa:
-Gaz propulsor - azot/nitrogen
-presiune de lucru - 14 bar
-presiune maxima adminsibila - 17 bar
-presiune de incarcare 25 de bar
-capacitate recipient - 3,35 litri
-masa de umplere -3kg
Nu stiu daca e compatibil cu co2-ul, sa nu zica aia de la incarcat ca nu merge sau mai stiu eu ce, si plus de asta sa reziste la co2, la umplere, la presiune...
Raspunsul e NU
|
 |
|
|
Cred ca asta te va ajuta mai mult decat pronosticurile noastre:
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
|
 |
|
|
|
La lungimea de 95 si inaltimea de 60 nu cred ca e in regula sticla de 8 mm, eu ti-as sugera de 10 cu intarituri cel putin longitudinale.
|
 |
|
|
Ai nevoie de cate o instalatie separata pentru fiecare neon in parte pe care le vei alimenta de la cate o priza programabila pe fiecare.
Mai pe scurt trei drosere si trei prize programabile iti trebuie.
P.S. Treci pe la "Despre noi" ca altfel o sa-ti iei urecheala de la moderatori. 
|
 |
|
|
gty wrote: am facut rost de un stingator de masina mic
va rog : daca este bun
ce i-mi trebuie ptr al transforma intr-o butelie ptr CO2
si cat ar costa toata transformarea aceasta
acesta este : 
Nu ai cum sa faci ce vrei tu cu acest stingator. Nici ca stingator nu poate fi luat in serios, de fapt este un spray cu spuma, dupa cum scrie si pe el.
|
 |
|
|
|
Poze cu inculpatii, scuze pentru calitatea imaginilor.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Valabil.
|
 |
|
|
|
Vand Pseudotropheus Acei Msuli, 4-6 cm. Pret 4 lei/buc. Trimit in tara unde exista cursa directa. Transport gratuit in judetul GORJ si pe ruta Tg Jiu-Craiova.
Accept schimburi cu Pseudotropheus Socolofi, femela Betta Double Tail, nisip alb, pompa de apa 800-1200 L/h sau orice legat de acvaristica.
|
 |
|
|
|
Vand Pseudotropheus Acei Msuli, 3-5 cm. Disponibil 10-12 buc. Pret 5 lei/buc. minim 5 buc. (4 lei/buc pentru toti). Trimit in tara unde exista cursa directa. Transport gratuit in judetul GORJ si pe ruta Tg Jiu-Craiova.
Accept scimburi cu P. Socolofi, nisip alb, pompa de apa 800-1200 L/h sau orice legat de acvaristica
|
 |
|
|