| Message |
|
|
|
HC
|
 |
|
|
|
multumesc de sfaturi depinde de ce "inteligent " dai in petshop
|
 |
|
|
|
am tuns in seara asta le mai tin 48 de ore
|
 |
|
|
|
asta m`am gandit si eu initial... cei de la hornbach mi`au zis sa fac exact cum mi`au zis colegii de mai sus ... am pus o bucatica direct in acvariu si in cateva secunde s`a dezghetat complet
|
 |
|
|
|
si mancarea asta trebuie scoasa daca este in exces nu ?
|
 |
|
|
|
din hornbach i`am luat direct congelati
|
 |
|
|
|
salut voi cum procedati cu mancarea congelata ? spunetimi daca e bine daca fac asa : rup cat trebuie o spal astept sa se decongeleze apoi le dau ?
cum se procedeaza ?
|
 |
|
|
|
mai accept : moss ,ancistrusi eventual pui , crengute pt decor,alte plante pitice
|
 |
|
|
|
cantitate destul de mare nu am idee cum se numesc, si nu am nici timp sa caut . accept schimburi cu : red phantom , creveti red cherry , sau ce mai oferiti voi...
|
 |
|
|
|
vreau combinatie care sa nu`mi manance crevetii... si sa includa si red phantom
hemigramus rhorostomus sunt energici ?
|
 |
|
|
|
nu pot sa ma decid parca tot mai frumosi sunt neonii cardinali
|
 |
|
|
am nevoie de o specie mai vioaie care sa fie compatibila cu red phantom,creveti si ancistrusi  astept idei 
|
 |
|
|
|
gaseste si tu un pet taiat un bol de salata si punel acolo nu`ti trebuie alt acvariu pentru un neon... deobicei neonii daca dau semne de imbolnavire sfarsesc prin moarte parerea mea e ca sunt slabe sanse sa`l insanatosesti
|
 |
|
|
dami un pm mai bine 
|
 |
|
|
|
mi se pare ciudat ca se comporta asa ,in happy pets de unde i`am luat erau 25-30 intr`un acvariu de maxim 40 de litrii si erau vioi,energici poate cu timpul se mai acomodeaza cine stie
|
 |
|
|
singuru lucru care ma deranjeaza este ca pestii innoata pe loc, se mai agita si ei cand le dau de mancare in rest sunt prea linistiti, probabil asa sunt ei  eu ma gandeam ca or sa stea uintr`un grup si or sa cerceteze tot acvariul...
dolly adica daca am un acvariu de 80 de litrii pot tine decat 6 red phantom si nimic altceva ? de ce le trebuie asa un volum mare de apa totusi sunt pesti de talie mica
acvariu 54 L , substrat jbl aquabasis deasupra pietris 2-3 mm este in 2 culori din cauza unei greseli de incepator ... fertilizare jbl ferropol ; bomba co2 iar in loc de difuzor co2 am filtru de tigare
|
 |
|
|
|
Salut, lumina 20-25 w , substrat jbl aquabasis + pietris granulatie 2-3 mm deasupra strat de 3-4 cm , ca filtrare ar fii bine sa gasesti un filtru extern de ocazie asa castigi ceva spatiu iar incalzitor unul de 50 de w este mai mult decat suficient. Scalari nu poti sa tii in niciun caz oricat de mici ar fii ei. Decat neoni , in locul tau mi`as lua Rasbora Heteromorpha
|
 |
|
|
|
nu ma deranjeaza dar am citit pe net ca hrana vie le creste apetitul de "reproducere" mai am o nelamurire ,cand aprind lumina la acvariu sunt panicosi se ascund iar cand o sting e totul ok mai innoata si ei... e normal sau e perioada de acomodare ii am de o saptamana
- pana la urma ce hrana imi recomandati(fara sa am niciun risc de imbolnavire) , exclus fulgi ca dastia am
|
 |
|
|
|
conform articolului nu o duc prea bine la mine in acvariu , bine acum depinde de articol daca este adevarat sau nu... eu am 7 red phantom in 54 de litrii si 10 creveti mi se pare cam putin aveam de gand sa mai iau 7 red phantom dar se pare ca nu este bine.
In legatura cu Tubifex am citit pe net diverse articole unde spune ca prin hranire cu Tubifex poti lua cele mai multe boli in acvariu cum sta treaba ca habar n`am pana la urma ce hrana vie cumpar ?
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|