[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
ce fel de hrana vie imi recomandati sa le dau si de unde pot sa cumpar ?
A reusit careva sa reproduca specia asta ? daca da, vreau si eu niste sfaturi va rog
am mai incercat si io "schema" asta cu scosu bulelor de aer si reglarea filtrului sa faca valuri si au murit 2 pesti :-j
pestii s`au dat
pestii galbeni de care ziceam
vand urmatoarele :
10 neoni
2 neoni negrii
2 pesti galbeni de talia neonilor care au in varful innotatoarelor o pata alba habar n`am cum se numesc
1 scalar de 5-7 cm
un platy si ceva HC cuba bonus

pret pachet 25 ron sau accept 10 creveti red chery si putin moss

Pompa de aer tetra aps 50 + piatra de aer jbl (25 cm) cu posibilitate de prelungire pret 40 ron , bonus cateva pietre de rau
Data viitoare uitate si tu la data postului a trecut mai mult de o luna jumate de cand e postul, fii sigur ca nu`i mai are smilie
mai bine asculti de sfaturile celorlalti si faci ceva in privinta decorarii acvariului , zici ca e pom de craciun ... nimeni nu te invata de rau decat cei de la pet-shopuri pentru ca vor sa`si vanda marfa ,e logic ... Tie ti se pare ok sa pui niste pietre colorate care se vor decolora in timp ?
cum se numeste alga aia ?? are careva idee ? ma "zbat" cu ea de vreo 2 luni (alga din poza postata)
incearca sa faci macar o bomba co2 este chiar foarte usor cauta reteta , cea cu gelatina este cea mai recomandata iar reactorul poti sa`l faci foarte usor : bagi furtunul in acvariu iar in capatul furtunului un filtru de tigara " neuzat "
apoi cand se duce reactia din bomba si "prepari" alta schimbi si filtrul, treaba e sa`ti iasa bulele de co2 cat mai mici ca sa se poata dizolva
bafta !
firicele alea de pe geamul acvariului sunt alge iar frunzele transparente sunt " moarte " indeparteazale, asa se vor face toate plantele,probabil pentru ca nu le oferi conditiile necesare
tot incerc de 1 luna se observa mici diferente ... algizit - pastile ce efect negativ poate avea ?
cuba cat trebuie lasata sa creasca cam cati cm ? ca am tuns azi din ea,ajunsese la 10-15 cm ,am lasato la vreo 5-6 cm e bine asa ?
am cateva pastile pot sa pun ca sa scap de alge ?? acvariul este plantat
nu ai pentru ce ai grija cu mancarea , este foarte important sa le dai de mancare cat trebuie, conteaza foarte mult ... cel mai bine e sa pui cate putin, nu trebuie sa le dai de mancare pana numai mananca deloc.Nu e nimic rau sa schimbi din apa zilnic, doar sa schimbi putin cate putin si sa incerci sa iei mizeria de pe fundul acvariului Mai citeste pe forum cum sta treaba cu plantele, incearca sa pui cat mai multe plante in acvariu si sa ai conditii sa le intretii
mult noroc
Buna!Sper ca ai macar acvariul ciclat... mancare poti sa le dai tetra min dar faramitata si foarte putina ca sa nu putrezeasca. Este ok deocamdata sticla care ai improvizato dar or sa creasca si au nevoie de spatiu... si acum au nevoie de spatiu dar 2-3 zile pana poti sa le faci conditii mai bune or sa supravietuiasca fara probleme.Ai de asteptat vreo 3-4 luni pana poti sa ii pui cu ceilalti depinde ce conditii le oferi ca sa creasca.Eu am avut 4 pui de platy care i`am lasat liberi de cand s`au nascut si au reusit sa supravietuiasca printre plante, initial am crezut ca au murit dar au aparut ca din senin...
pai te uiti si tu si daca vezi ca ii ataca il scoti afara ...
simplu il scoti din acvariu... inainte sa`ti cumperi pesti cauta si tu pe google sau intreaba aici si vezi daca sunt compatibili cu ce vietuitoare mai ai prin acvariu
n`ai ce sa`l tratezi la cum arata moare sigur ... daca vrei sa`l ajuti omoaral tu
epava aia e singura chestie unde se pot baga si ei(pestii) ) m`am gandit sa o scot dar e facuta cadou de cineva si mi`e aiurea sa o scot .... o sa incerc sa o mai ascund printre plante
scoate scoicile nu sunt bune pentru acvarii de apa dulce si umple acvariu pana la capac

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: