[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
se vinde numai in bucuresti pret:10 lei tufa"babana"
pe situ unde am gasit scria ca e de apa dulce ...eram curios daca e mai bun decat neoanele
deci toata treaba este sa aiba ascunzatori bune, multumesc de ajutor
vand Hemianthus micranthemoides destul de mult pretul se face in functie de cat vreti accept si schimburi. ymess:giany_just_do_it
spunetimi si mie va rog frumos speciile de pesti compatibile cu crevetii
a folosit careva tipul asta de iluminare ? pareri ?
numai cei din bucuresti, ma gasiti pe id : giany_just_do_it sau telefon : 0727467101
am vrut sa`mi cumpar speciile respective dar cei din petshop au zis ca s`ar putea sa`mi haleasca crevetii ...
daca se poate spunetimi care sunt speciile compatibile cu ce am eu in acvariu ca sa imi aleg, de preferat din propria voastra experienta
cred ca pana la urma o sa mai iau niste rasbora ca sa mai inveselesc acvariul... alta solutie care sa imi convina nu vad
salutare.am vazut intr`un petshop niste guppy foarte frumosi si vreau sa va intreb daca sunt compatibili cu ce am eu : red phantom,ancistrusi,red cherry
doamne ajuta
da imi pare rau si eu am luat teapa , aflasem ca este HM dar am uitat sa rectific sorry
nu am mai crescut discusi dar nu vad care ar fi problema daca acvariul va fi stabil si fara replantari,cu schimburi regulate de apa etc ... oricum discusii vor venii la vreo 5-6 luni dupa setup
m`am razgandit nu il mai vreau cat mai " wide " mi se pare ca arata mult mai bine daca este mai inalt tot de 60 parca e mai bine inaltimea
vreau sa tin discusi,neoni,red phantom,ancistrusi,cory,sae cam atat deocamdata
plante o sa bag ce am in acvariul mic si ce mai fac rost pana e gata cel mare...
ma gandeam ca inaltimea sa fie undeva pe la 50-60 de cm voi ce spuneti ?

am facut niste calcule si am ajuns la dimensiunile astea L 140 , l 60 , h 60 ; ce sticla imi recomandati? cati mm ceva detalii va rog , ce parere aveti despre dimensiuni ?
Salutare in curand o sa ma mut la curte si am de gand sa`mi fac un acvariu, deocamdata vreau sa achizitionez sticla.Din cate am citit pe net un acvariu peste 500 de litri necesita mai multa cheltuiala asa ca ma multumesc cu 500 litrii.La dimensiuni nu m`am gandit dar vreau sa fie cat mai "wide". Spunetimi si mie de ce unelte am nevoie si niste dimensiuni care le credeti voi potrivite
salut mie mi s`a facut apa asa din cauza unei buturugi luate de la un coleg de la donatii .... buturuga am fierto si eu ca sa scap de microbi, nu inteleg din ce cauza dar si mie mi s`a facut apa exact cum o ai tu acum, vad ca ai si tu o buturuga probabil din cauza asta ai apa asa.
asta numesti tu acvariu ? )
nu le gasesti corpu pentru ca ii mananca ceilalti pesti ... uitate si tu de curiozitate la sectiunea aquascape sa vezi cum trebuie sa arate un acvariu
la mine problema este ca nu pot sa golesc apa fara sa cada si larvele pana la urma am folosit o plasa de tantari... alte idei ?
voi cum reusiti sa spalati hrana congelata?daca ati incercat cu larve rosii va rog sa`mi spuneti si mie metoda

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: