[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi25
Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
O intrebare daca acel substrat este din marmura nu iti creste cumva duritatea apei ?
Ai facut ceva teste la apa ? PH/KH/NH3/NH4
Eu zic ca ai o apa dura din cauza acelui substrat.
arata ff bestial rosul acela !! de aceea am si cumparat acele plante de la tine
Sa sti Koh-i-Noor ca ai dreptate si de aceea eu mai bn raman la cea de 500 pana cand voi cumpara una mai mare. Eu mai bine
mam lipsit de CO2 decat sa imi fac "bomba" si mai bn merg la 1-2 luni sa o incarc pe asta decat sa fac o improvizatie de genu
cu un stingator care daca doamne fereste poate face bum si atunci sa vezi tu "bomba". Sunt anumite lucruri cu care nu te joci
eu iti garantez ca iti gasesti la 2 mil o butelie sh de 2l ca una noua costa 3 mil si cv. Crezi ca se merita sa te uiti la bani pentru
o astfel de chestie ?? Gandestete numa daca ar putea bubui acel stingator ce se poate intampla eu cu siguranta te vad la stiri.
Daca nu se mai inmaroneste apa poti sa il bagi linisiti in acvariu.
Taz wrote:schimbi apa zilnic , timp de vreo luna , eventual bagi si un mic filtru intern in galeata umplut doar cu carbon activ, care va absorbi o parte din tanin .

Cam exagerat aici ! Este suficient sa il ti 1-2 saptamani si il fierbi zilnic de 4-5 ori si nu vei avea probleme.
Eu am tinut un mopan chiar mare 1 saptamana in apa dar il fierbeam de 7 ori pe zi.
Poti lua linistit prin fan/nemo/cargus si nu o sa ai probleme.
ok, astept informatii
Asa este tot timpul o sa ai o jena cand trimiti/cumperi cv in privinta calitatii si a banilor dar ce sai faci
in viata e bine sa mai si risti acum nu jucam pe sume mari nu moare nimeni din 10-20 lei dar e vorba
de obrazul omului eu asa ma gandesc.
ai PM
Eu nu o schimb pe mine ma tine deja de 1 luna si cv iar pana la Oxiline unde se incarca la mn in sibiu fac 2 minute cu masina si ma costa 3 lei incarcatul

sterilizator ?
Daca ai Baumax in Arad vezi ca se gaseste la sac de 25 kg quartz cu granulatie 1-2 mm culoare natur la pretul de 25 lei eu am
in acvariu de mai bn de o luna si nu am nici o treaba. Lam prespalat sa iasa praful si dupa lam fiert.
Mai ieftin nu cred ca se gaseste !!!
nu o opresc merge nonstop eu zic ca te tine fara probleme mai mult de 2bule pe sec nu cred ca o sa bagi
Mersi !
Dap asa am citit ca e bine sa ii ti impreuna cu alti pesti mici de banc.
deja o trecut 1 luna buna si mai am ! nu am ajuns la 50 pe manometru.
si merge non stop 1 bula/2 pe sec cv de genu bag
Nu se pune nimic in el ! Este folosit pentru curatarea suprafetei dar merge sa il faci sa traga si de pe fund apa eu asa il am setat.
Mai mult lam pus pentru ca se facea deasupra de la CO2 spuma aceea si ma enerva ca mirosea si se adunau de la plante una alta
asa nu mai am nici o problema. Recomand skimme-ul acesta daca sunteti interesati.
Eu ambele canistre le am cu micromec, inele ceramice si burete in schimb am un Fan2 in care am perlon si acela in schimb cam la 1-2 saptamani si este
mai mult decat suficient si am apa ff limpede.
ai pm astept raspuns
New Photos !
Si am terminat sistemul de moonlight ! Facuta din banda led albastru si bagata sub rama de la acvariu pe afara, eu zic ca a iesit perfect.
Am montat si 2 neoane noi. T5 JBL Solar Tropic Ultra - 54W si T5 JBL Solar Natur Ultra - 54W
Populatia este formata din 4 discusi, 10 rasbora arlequim, 20 neoni rosii, 10 SAE si 8 corry. Stiu ca o sa ziceti ca sunt multi dar o sa mai scot din ei pe masura ce cresc.
Mai multe poze in album aici: https://picasaweb.google.com/112990745543835223443/Rio240Discus

image
image
image
image
image
image
Cititi ultimul post 1
Salut si bine ai venit !

Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Go to: