[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi25
Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Cam dubios... tinand cont de faptul ca Brasovul este mult mai mare decat Sibiul unde eu am mers la 2 magazine mici (nu are rost sa megi la magazine mari gen Baumax,etc unde lucra numa oameni paraleli care nau nici o taina cu ce vand) unde am primit toate informatiile necesare...

Daca nu incearca sa cauti un tutorial video pe youtube/google este IMPOSIBIL sa nu gasesti informatii.
Dute la un magazin de electronice si spunei la vanzatorul de acolo ce vrei sa faci si te va ajuta el mai mult ca sigur si iti spune ce cabluri si cum sa le legi.
Cam cat de apropiata vrei sa o fac... ce vrei sa vezi ? Eu am specificat granulatia
tu in poza oricum nu o sa iti dai seama cat inseamna ! Cel mai bine ia o rigla si uitate
cat inseamna 3-5 mm. Dar daca insisti pot sa iti fac o poza mai apropiata dar nu se vede
nimic in plus decat e in cea facuta care oricum este facuta aproape.
avai da cata complicatie mah curiosu' !!!!
Pune apa la temperatura camerei si dupa lasa incalzitorul sa isi faca treaba ! Nu este nici un fel de problema.
pai acum daca tu ai 26 grade in acvariu doar nu bagi apa la 15 grade, incearca si tu sa pui la o temperatura apropiata.
Cititi ultimul post !
Orice ai mai vrea sa faci la acvariu acela trebuie sa inceapa cu cana aceea !
Trebuie sa dispara ca nu are nici o legatura cu acvariul.
Deci acel cot este ca cel de la un filtru extern.
Se potrivesc in acele lucasuri ale acvariului !
tot nu merge

incearca cu http://imageshack.us/
si copiezi aici doar Direct Link-ul
UPDATE new hardware !
- Sterilizator UV-C JBL Aquacristal 5W
- Filtru JBL CristalProfi Greenline - e901
- Filtru JBL CristalProfi Greenline - e1501

Si momentan mesteresc un sistem de moonlight cu leduri. Sper ca pana deseara sa fie gata revin cu poze !

image
image
poti pune 2 neoane de 54w bucata
Foarte frumos ! Pot sa intreb de unde ai cumparat pietrele ?
Auzi domnu babanukriss pe mine personal ma enerveaza la culme ceea ce faci tu !
Ai 3 posturi unu dupa altu unele la intervale de cateva minute ! Nu stiu ce cunostinte ai
tu in utilizarea unui forum dar exista un buton numit EDIT arata cam asa image
fa bine si dai pe el daca mai ai de adaugat una alta punand un LE sau asa mai departe.
Nu mai fa triple post sau ce dumnezeu faci ! Si vezi ca mai ai un post la vanzari care este sub orice
critica scris, incearca si dai un edit la acele img-uri ca vad ca dai quote la greu tot asa anapoda iti apare.

PS: daca un moderator considera ca ce am spus eu este gresit si aceasta comunitate accepta
spamul si double postul imi cer scuze pentru comment. Pe toate forumurile acest lucru este
interzis.

PPS: nu te obosi sa imi lasi un rply aici ! numa de dragu de a face un +1 dami pm daca vrei sa ma injuri
sau alte nebunii care oricum sunt inutile.

Scz de off celui care are postul dar simteam nevoia sa exprim aceasta parere public nu prin PM.
daniel12 wrote:Credeai ca toti muschii cresc submers? In afara de cateva specii, neautohtone, majoritatea prefera umezeala doar.

Deci sa inteleg ca majoritatea sunt submersibili ?
Intrebare: Muschii de acvariu si muschii care cresc pe copaci in padure sunt acelasi lucru ?
Ce e drept acei SAE fac minuni ! Si eu am fost nevoit sa iau 10 bucati si in 2 zile sticla era curata !
Dar din ce am auzit cand ajung la maturitate nu mai dau asa randament.
Pai din ce am citit asa am aplicat si eu procesul... acum merg pe acest sistem in fiecare vineri seara de la 1 la 3
si o sa vad ce se intampla. Oricum numa vinerea aceasta l-am instalat si nu am cum sa exprim daca da sau nu randament.
Deci fi atent am asa pe acvariu 2 neoane Juwel HIGH LITE DAY 54W, 104.7 CM (T5) cu temepratura culoare 9000k
singurele neoane ! Am pus acvariul in functiune si intr-o saptamana apa era o tenta laptoasa si pe toate
partile acvariului erau alge albe care fluturau asa sa zic. Am curatat geamu am schimbat 50% din apa iar in 4-5 zile
era la fel. Din ce am tot citit mai mult ca sigur este vorba de neoane ! Acum astept sa imi vina neoanele noi
am luat JBL Solar Tropic Ultra - 54W si un JBL Solar Natur Ultra - 54W cand o sa le pun o sa urmaresc sa vad
daca acest proces se mai intampla.
Iar ca sa scap de acele alge ciudate am mers si am cumparat 10 SAE care sincer in 2 zile au facut luna tot
si de atunci nu mai am treaba cu aceste alge dar apa continua sa fie albuie de la aceste neoane.
CO2 am ca 1 bula/secunda si testul permanent de CO2 este in limita in care trebuie, teste de PH/KH fac tot la 2 zile si
este ok.
Astept neoanele acelea scos cele 10 bucati de SAE si sa vedem ce se intampla. Daca mai apare acest fenomen.

LE: las 12h lumina la acvariu...
Pai da si eu am tot citit ca daca ai acvariul plantat nu trebuie lasat sa mearga non stop.
Eu l-am legat la o priza programabila si lam pus sa mearga seara in fiecare vineri intre orele 1-3 sincer nu stiu daca e suficient sau daca e ok.
Oare sa il las mai mult timp sa mearga ? Am un JBL de 5W doar la un acvariu de 240 litri.

Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Go to: