[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi25
Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Parerea mea este ca ai pus cam multi tetrazona si cand vor creste putin
iti vor cipi scalarii si rechinii ! Iar la sanitari cred ca te referi la cory.

Bafta.
daca ai acvariu de 60l poti merge si pe un filtru intern care poate sa isi faca treaba si costrurile nu sunt mari !
Deci doar acelea ar merge... Mersi pentru ajutor si scz ca am facut post daca mai era unu.
Salut, as dori sa va cer ajutorul in achizitionarea unor plante care sa reziste la temperaturi de 29-30 grade C. Am si instalatie de CO2.

Eu am tot cautat aici dar nu specifica temperaturile, sau daca stiti un site la fel ca acesta unde sa gasesc si info despre temperatura.

Mersi.
nu
Frumos. Dar incearca sa cureti putin sticla cu un burete de vase (acela galben) nou cu partea abraziva se curata ff usor !

Multa bafta !
Plantele au ajuns cu bine si este totul ok !
Mersi mult.

O zi buna.
Cristi
Incalzitorul a ajuns cu bine si este totul ok !
Mersi mult !

O zi buna.
Cristi
Eu personal as recomanda ceva pest de fund gen: cory, botia. Eu zic ca intr-un acvariu mare este foarte bine sa fie si pesti de fund astfel mancarea care ajunge pe substrat este consumata si nu ramane. Ai mai putea sa bagi 1 - 2 perechi de mantie de doliu (black tetra), zebre, rasbora, neoni. Oricum daca zici ca au 2 luni scalarii inca sunt relativ micuti si nu cred ca o sa iti afecteze neonii.
se poate inchide am rezolvat !
Am trimis pm.

O zi buna.
Deci in concluzie trebuie sa fac sa se mentina acel test de care ai mentionat mai sus de la JBL verde crud. Atata timp cat e asa banuiesc ca e bine ?
deci in concluzie eu administrez co2 pana ajung la o limita accesibila a ph-ului ? sau cum ca eu asta nu inteleg
dar ma gandeam ca asa in mare se poate sti cam cate bule sa fie la un acvariu de 450l
image

In principiu eu as trebui sa mentin un ph intre 6 si 6.4 dupa acest tabel ? acvariul in care eu am montat sistemul de co2 este de 450l as vrea va rog frumos sa imi spuneti si mie exact cam cate bule pe minut sa pun sa fie bine.

Mentionez ca e prima data cand folosesc asta si as vrea sa o fac bine. Momentan nu am bani de un controller daca ma puteti ajuta cu unul mai ok la pret se poate sa il iau daca nu o sa incerc sa achizitonez asa cv si sa verific in fiecare zi ph-ul acvariului.

O seara placuta.
De cateva luni am pus la punct un sistem de co2 cu o butelie mica pe care as vrea sa o schimb cu una mai mare, dar nu asta este importanta. Aceasta achizitie a fost destul de scumpa si as vrea sa stiu acum cat de necesar este un PH controller ? Imi puteti spune mai multe detalii despre folosirea acestui sistem de CO2 ? cat sa il las sa mearga si cam care este nivelul de ph pe care ar trebui sa nu il depasesc. Din cate stiu sistemul de CO2 ar trebui sa mearga ziua cand e lumina si seara ar trebui oprit, ziua plantele consumand co2 si noaptea oxigen, dar nu stiu cum e bine !

As vrea sa fiu lamurit in aceasta problema.

Mersi si o seara placuta.
Poti sa il pui si langa masa.
fierbe apa si dupa pune lemnul in ea nu pune lemnu cu apa deodata la fiert.
ai idee ce lemn este ? red moor, mangrova, mopani ?

Eu am pus red moor in acvariu la mine si lam lasat 3 zile in apa si a fost suficient.
O poti lasa in apa 2 - 3 zile si este suficient. Eu asa am facut si nu am avut probleme.

Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Go to: