[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi25
Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Foarte frumos gazonul numai ca acvariul in sine este cam gol adica ar trebui ceva adaugat pietre/lemne ceva asa arata prea sec si e pacat de acel gazon ca este mai des ca ala de pe national arena
Foarte frumos la fel ca toate acvariile marine de pe forum... sper ca in viitor sa am si eu unul dar momentan ma bate domeniul
Proiect serios nu gluma ! Multa bafta. Asteptam poze pe parcurs.
Gata nu mai am nici o icra
Deci da mersi Koala de topic.
Pestii mei s-au prostit toata noaptea a fost ok nici o icra lipsa pana dimineata m-am intos acasa pe la 2 cand ma uit in acvariu jumate de icre disparute Deci toata noaptea nu au avut treaba cu ele dar pe timpul zilei li s-a facut foame vad ca....
Ce e drept cele ramase sunt alba, inseamna ca masculul a depus laptii poate apare ceva mic si rosu cu puncte albastre prin acvariu.
Pai in cazul acesta as dori sa imi mute un moderator sau administrator postul unde considera ca isi are locul

Mersi mult.

PS: am pus o lanterna sa bata pe acel fitru toata noaptea sa speram ca pana dimineata mai sunt acolo icrele
eh acum poate e bine sa faci ca sa se convinga toti si sa nu mai apara astfel de proiecte sper sa ramana acesta un unicat ))
Nu mam putut abtine sa nu rad la ultimele 2 posturi ) dar te rog fane si noua placerea de a vedea ceva poze.
smilie
Sper sa am noroc !
Da ce e drept cred ca iasa ceva socant din ei daca ar fi sa iasa oricum poate este ceva mijto
Eu ce sa le fac daca ei s-au vazut s-au iubit s-au cuplat lasa macar nu sunt rasisti se iubesc indiferent de culoare
Hmmm pai atunci o sa incerc sa ii mut si le pun un disc cont in celalat acvariu ca presupun ca ei vor mai depune acum sau ma insel ?

Sau mai bn ii las aici poate poate iasa ceva si dupa sa le pregatesc o mutare oricum acvariul celalalt e pregatit
Ok toate bune si frumoase am ascultat sfaturi am aplicat si mam hotarat sa refac tot setupul acvariului asa ca m-am apucat sa asez totul.
Am luat toate plantele la mana si am tot miscat de ele pana am ajuns la acest stadiu.
image
image

Am aplicat tratament pestilor intr-un acvariu separat pana cel mare era in pregatiri. Am crscut temperatura la 31 grade si parca le-a mai dat viata
pestilor ramasi (2 dintre ei si-au gasit un nou stapan si acel blue cobalt este in carantina). Dupa ce i-am pus in acvariul mare hopa ce sa vad ca
s-a format o preche care tocmai a depus pe filtrul intren o groaza de icre
image
image

Asa ca numa ce am adunat acvariul de rezerva ca acum trebuie sa il pun la loc
Ce vreau sa va intreb este cum sa fac ? Iau tot filtrul si il pun in celalalt acvariu impreuna cu cei 2 sau ii las aici ?
Daca tot au depus as vrea sa incerc sa ii reproduc, poate poate iasa ceva ! Asa ca va rog dati-va cu parerea

O zi buna tuturor.
Last post.
No Comment Wallpaper clar
Foarte mijto proiectul ! Asteptam cat mai multe poze si detalii !
Ba da pietrele sunt miezul ies in evidenta fiind rosii.
Imi place !
Imi spui si mie ce lemne sunt acelea si de unde le-ai procurat ?
koala wrote:PS: Trece-ti si tu locatia de resedinta (My profile - Location).

Te rog impartaseste si tu locatia
Granulat si cubulete de mixtura congelate.
La faza cu ochii ai dreptate am observat si eu asta dar nu credeam ca este 100%
Dap dansul stiu ca este compromis.
Acum am crescut temperatura la apa si efectuez schimburi zilnice si sper
sa se vada un plus la comportament.

Ill keep u posted !

Forum Index » Profile for Cristi25 » Messages posted by Cristi25
Go to: