[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mihai Boldor
Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
primul lucru am cautat si eu pe JBL hospital si m-am uitat si pe brosura de la Sera de aia am postat aici ca nu m-am prea prins ce poate fi
Eu banuiam ca ar fi ceva bacterian dar se pare ca nu reactioneaza la tratamentul cu Sera Baktopur
image

image
Pe viitor cand umbli la ele ar fi foarte ok daca le-ai scoate din priza(chestie general valabila si pt alte chestii electrice legate de acvariu). Din cate stiu eu poate merge cu un singur neon instalatia mai putin la acvariile juwel unde daca se arde sau scoate un neon numai merge nici celalalat.
Bine ai venit, foarte frumosi Discusii
asa e, consumul e putin mai mare dar nici nu sunt asa mari probleme cu scaderea debitului in timp ca la alte filtre cu motoare de putere mai mica
ma surprinde ca nu o aduce nimeni, eu am patit cu furtunele, am vrut sa le schimb pt ca trec la acvariu mai mare si nu imi mai ajung ca lungime pt ca astea care le am le-am taiat si aparent nu am de unde sa le cumpar. Am luat de la JBL dar daca importatorul national Sera nu se prea straduie, trebuie recunoscut ca e un mare minus
asa nu ma mai joc foarte frumos setup
si eu am amestec fix ca al tau si imi pare rau si mie ca nu l-am lasat negru dar daca il acopericu plante nu e problema
si eu bag direct de la robinet apa potrivita si folosesc sera aquatan, schimb 40% saptamanal
nu iti face griji, nu trage asa tare incat sa iti traga nisipul
imi place desi mie tare mult im placea si inainte
foarte tare setup-ul, se vede dupa investitiile facute ca sti ce faci, ape limpezi in contiunuare
se infoaie unu la altu, danseaza dar nu se ranesc, eu am asa ceva si sunt foarte ok si foarte frumos colorati
Praecox nu e un peste agresiv deloc, nush unde ai citit asa ceva, masculii intre ei se harjonesc da niciodata nu se ranesc, ideal ar fi sa fie un minim 6, e ok daca sunt 3 masculi si 3 femele
pestisorul acela argintiu cu coda portocalie e o femela de melanotaenia praecox
Pfai de capul meu ce mare e, poti sa mai adaugi niste scalari si in rest pesti micuti de card si plante grupa mare, fundalul poate nu ar strica schimbat pe viitor
eu cred ca poate fi un proiect foarte frumos chiar si cu buget restrans, sugestia mea ar fi sa te hotarasti pe ce sa mergi sa nu fie un fel de arca lui Noe cand vine vorba de specii. Cand pui pozele noi, poate pui si cateva informatii suplimentare legate de filtrare, lumina, substart, cu ce fertilizezi, alea alea
foarte tare acvariul dar o mica curiozitate: fiind pe ceva hol, unde stai sa te uiti la el?
Bine ai venit, sper sa iti iasa cat mai repede pasenta si sa te poti bucura si tu de un acvariu
Eu detin un Serafil bioactive 250 si sunt foarte multumit de el, cu amorsarea e cam bataie de cap dar isi face treaba si nu pierde foarte mult din debit desi cand il desfac ma surprinde de fiecare data cata mizerie gasesc in el.
Raport calitate pret e chiar bun, merita luate, constructie solida, materiale de foarte buna calitate si eficiente la un pretz foarte decent

Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
Go to: