| Message |
|
|
|
adevarul e ca diagonala unui hexagon regulat este de 2x latura sa...in cazul tau 2*10cm= 20 cm.....chiar si asa...corect amenajat, poate fi folosit si pe post de acvariu....
|
 |
|
|
|
super tare frate....intr-adevar o copie destul de fidela a biotopului din imprejurimile amazoniene, si de ce sa nu recunosc, o specie destul de interesanta...imi plac la nebunie jocurile de culori ale adultilor din perioada de reproducere precum si agresivitatea din timpul cresterii puilor....pacat pt femela...dar poate gasesti prin bunavointa altor utilizatori de pe forum o femela adulta...parerea mea e ca ar fi mult mai bine decat sa imperechezi fratii intre ei, sau masculul adult cu unul din pui....inca o data mult succes si felicitari pt rezultat ;)
|
 |
|
|
frumos foc "setup-ul"  oare cati "wati" pe litru or fi? 
|
 |
|
|
acum am vazut latura hexagonului...  si nu cred k exista peste sa vrea sa inoate numai sus-jos....iar fatza-spate are loc doar de intors....asa ca ori faci cum zice Porcu, eventual niste creveti+cum am zis eu - ceva ancistrus....ori te gandesti muuult mai bn daca vrei sa pui in functiune acvariul acesta.... asteptam insa si alte pareri si sugestii....
|
 |
|
|
|
La fel, parerea mea este ca nu e gris...mai degraba o ciuperca (goldfish fungus) ce poate fi tratata cu solutii speciale pentru astfel de ciuperci, sau cu albastru de metil (acele solutii mentionate mai devreme contin albastru de metil), insa trebuie avuta grija la dozare...trebuie sa te documentezi putin. Cu toate astea, este doar o parere a mea cum ca ar fi fungus...din cate vad in poza, pt ca nu este prea clara...
Toate cele bune si insanatosire grabnica telescopului...
Am editat eu postul, cred ca iti dai seama unde si de ce. Alber
|
 |
|
|
|
scalari in niciun caz...au ceva pretentii la spatiul de innot...ai putea insa sa incerci neoni, cum a spus HumanFace, sau alte specii de talie mica...poate guppy, microrasbora, rasbora arlechin...iar ca sanitari eu personal nu recomand corydoras daca suprafata fundului nu este asa mare....poate ceva ancistrus....
Toate cele bune....
|
 |
|
|
|
Sunt total de acord cu acel cooler propus de Alber...kiar ca face minuni :-)
|
 |
|
|
|
Salut...multa sanatate familiei tale si sa se faca bine cat mai repede....si sa te apuci de "acvarit"... ;))
|
 |
|
|
|
Super frumos ti s-a dezvoltat HC....si bettanul este minunat...dar nu sunt printre favoritii mei... :-p insa am si eu o intrebare daca se poate...ce fertilizant folosesti de nu afecteaza rcs?...se stie ca metalele sunt f problematice, daca nu letale (cum este Cu) pt creveti....
|
 |
|
|
|
tot cam 25-26 am si eu...desi aici in Madrid in ultima luna si jumate nu au scazut temperaturile mai jos de 35 de grade.... insa Lisandram vorbea de temperaturi de 30-31 grade...din cauza asta am zis k o sa se evapore putin mai repede...
|
 |
|
|
|
Si asta e adevarat....capacul daca nu are o aerisire pastreaza inauntru o umiditate ridicata a aerului, de aceea apa din acvariu nu se mai evapora... fara un capac, lucrurile se schimba...temperatura mai scade cu cateva grade insa necesita o completare zilnica a apei evaporate (la 30 grade se evapora destul de repede)...asa ca poate fi si asta o solutie...
Toate cele bune....
|
 |
|
|
|
se pot folosi coolere de pc montate pe capac langa neon....
|
 |
|
|
acvariu 35 litri daca imi amintesc bine, corydoras paleatus normal+albino si corydoras aeneus...cate o pereche din fiecare...asta se intampla cam acum 7 ani... 
|
 |
|
|
|
eu am tinut betta + cory fara probleme...dar sa vedem ce parere au si altii...
|
 |
|
|
|
mult succes si asteptam cu nerabdare poze...
|
 |
|
|
|
Deja cele mai bune idei le-ai primit, asa ca e de prisos sa mai spun ceva legat de tema.... te-ai gandit deja la ce specii vrei sa introduci?
|
 |
|
|
|
multumesc pentru primire...
Si app de cichlizi...eu stiu ca nigro ar trebui sa creasca destul de mult (10-15 cm) insa pot spune ca eu am avut acum aprox 3 ani 2 perechi nigro intr-un acvariu de 40 litri, frumos amenajat cu pietre pesteri s.a.m.d. iar pestii reproducandu-se cu succes la o dimensiune de maxim 6 cm...nu au crescut mai mult (poate si din cauza dimensiunilor acvariului). Tin sa precizez ca acum cei 10 pui sunt inca mici, si astept pana se confirma o pereche, apoi pe ceilalti o sa ii dau la schimb cu ceva ce ma poate interesa...de asta banuiesc ca cei 60 de litri ar fi suficienti pentru o pereche de nigro... Toate cele bune...
|
 |
|
|
|
Bun venit Paul...si salutari din Madrid...
|
 |
|
|
|
eu personal am in acvariul plin cu creveti red cherry si crystal red o groaza de ciclopi...niciodata nu am vazut sa atace vreun pui, ba chiar dimpotriva, unii in varsta de doar cateva zile chiar urmaresc micile ganganii de de geamul acvariului....asa ca la mine ciclopii nu sunt chiar asa agresivi. poate e un caz izolat, desi nu cred....
|
 |
|
|
am pregatit unul de 60 pt ciclide....am vreo 10 tinerei de 3 luni...  in celalalt de 60 am red cherry, melci, red si black crystal, iar in cel de 12 am cativa melanoides, 2 amano shrimp si neocaridinele galbene...le-am pus separat sa nu se hibrideze cu red cherry sakura...
|
 |
|
|