Message |
|
am observat eu ceva dar am crezut ca e din reglajele webcam-ului.nu sint totusi prea dese acele efecte de nori?
|
 |
|
cred ca nu te superi daca mai accesam si noi camera sa vedem cum merg treburile? 
|
 |
|
clipul e foarte reusit, iar tremuratul e de inteles cind esti pe cale sa devii bunic.  .asteptam sa vedem si nepoteii.
|
 |
|
pt acvariul tau trebuie sa cumperi o cutie de 4.8 kg.schema de fertilizare o cumperi separat.eu personal ma pregatesc de un nou set up dupa ce trec caldurile
dar voi merge pe tropica pt ca e mai simpla si mai ieftina.
|
 |
|
probabil ca doua de 30 ar fi mai ok decit 3 de 18 mai ales ca au 90 cm.lungime.probleme cu plantele tot o sa mai ai pt ca
din cite imi dau eu seama nu ai un substrat fertil si nici co2.ar putea iesi un acvariu f. frumos pt ca imi dau seama ca tu chiar asta iti
doresti.
|
 |
|
scalarii tai ma pun serios pe ginduri.probabil ca primul meu bazin de dimensiuni mai mari va avea ca locatari tot scalari.e prima oara cind imi doesc asta.
acvariul tau in general ma cam pune pe ginduri.felicitari din partea mea si sa te bucuri de el.
|
 |
|
frumoasa prezentare,frumos si domnu'Vali. 
|
 |
|
pentru ca am citit ca ai 5 creveti amano ,as vrea sa te intreb daca-i vezi ziua prin acvariu?eu pe ai mei ii vad doar noaptea cu lanterna 
|
 |
|
probabil ce ai tu acolo sint seed shrimps . niste pestisori te-ar scapa de ei ,
dar te scapa si de puii de rcs in eventualitatea ca o sa ai.
atentie !nu toti pestii maninca seed shrimps.pe mine m-au ajutat niste cherry barbs.
|
 |
|
arata bine cu noua tunsoare.ceva noutati dupa introducerea powerhead-ului?
|
 |
|
poate te ajuta asta :http://www.aquaristikshop.com
|
 |
|
alga a disparut de la sine in urma cu vreo luna.cred ca principala cauza a aparitiei acestei alge este un bazin destabilizat.
|
 |
|
personal cred ca e mai bine cu background ,mai ales ca se mascheaza putin si turul filtrului.
|
 |
|
Si eu cred ca sint planarii.seara,dupa ce e complet intuneric in camera unde ai acvariul incearca sa aprinzi lumina brusc dupa vreo jumatate de ora .s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti cu zecile pe geam.sper sa nu fie asa, cu toate ca exista solutii si in cazul acesta.
|
 |
|
|
 |
|
nu are de ce sa curga doar daca il opresti.si eu il opresc pt citeva minute cit schimb apa .nu stiu daca e ok ori nu .
|
 |
|
Intradevar sint foarte harnici.nu stau intr-un loc si "verifica" fiecare frunza in parte.imi plac foarte mult.
|
 |
|
mi s-a spus ca se numeste brown otocinclus sau oto negros. mai are cineva astfel de oto ?va rog ceva pareri.multumesc..
|
 |
|
dupa luni intregi de cautari azi am reusit sa gasesc si eu intr-un pet shop otocinclus.dar surpriza mea a fost ,ca doar unul arata asa cum stiam eu(otocinclus macrospilus).asa ca l-am cumparat pe acela si inca 3 care arata asa:
|
 |
|
la inceput mai face si acel zgomot pt ca are si aer in el.zgomotul dispare dupa ce se amorseaza complet
|
 |
|