[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari si o parere, doua daca se poate  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Am vazut un acvariu care m-a impresionat si ma gandesc sa iau si eu unul la fel. Acvariul este ca si cel expus aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15375.page

Am cautat online si nu am gasit magazine care sa ofere un pret pt. acest acvariu. Sper sa ma puteti ajuta voi. Doresc sa tin un mascul de betta in el si eventual ceva RCS daca se impaca cu ei. Incalzitor am , planta o sai cumpar o Anubias pe cioata + nuca de cocos pe care o are deja in stapanire si pe unde isi mai face veacul zi de zi. Daca mati putea ajuta si cu cateva linkuri catre situri de profil, respectiv magazine online pe privat v-as fi recunoscator.

Acvariul as vrea sa fie tot echipat ca si cel la care am facut referire mai sus, doar ca nu stiu exact ce filtrare are si ce substrat sa aleg. Aici sper sa ma ajutati voi un pic. Daca mai aveti nevoie de detalii va pot oferi cu cea mai mare placere.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
ender67
Member

IP:

Ai PM cu link catre un magazin on-line cu acvariui cub Dennerle. Daca mai sapi pe site gasesti si alte firme (producatori) cu produse similare.

This message was edited 1 time. Last update was at 28/04/2011 23:44:11

Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Mersi. Astept si pareri cu privire la acest acvariu. E cam scump, da arata super ok. Vad ca are filtru incorporat, e bun de ceva?

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
ender67
Member

IP:

Vezi ca ti-am mai dat u link, cu toate acvariile de tip nano, sorteaza si dupa dupa pret crescator si iti alegi in functie de preferinte si de buget.
Daca totusi vrei Dennerle parca tin minte ca era mai bun pretul la Hornbach (asta daca iti convine sa dai o fuga pina la Brasov sau Bucuresti).
ar mai fi un criteriu, daca vrei open top sau cu capac. Din cele cu capac merita Hailea A30 (se gasesc pe forumuri si de ocazie la un pret si mai bun) iar din cele open top seria Cocoon de la Aquatic Nature.
Si daca sap mai atent pe site vad un pret foarte bun la Aquael Shrimp 30 l (doar 200 lei dupa reducere).
In alta ordine de idei eu am un nano de 25 l pe care am dat vreo 40 de lei, un filtru intern pentru nano gasesti cu aprox 25 de lei, un incalzitor (dar nu e neaparata nevoie) 20 de lei iar lumina e data de o lampa de birou.

ioanis
Member
[Avatar]

IP:

poate te ajuta asta :http://www.aquaristikshop.com

This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2011 20:38:41

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: