Message |
|
pogostemonul la mine nu a mers pina nu am avut co2 si o fertilizare cu fier foarte puternica.lumina trebuie sa fie
peste 0,5w/l.este o planta relativ dificila.sfatul meu ar fi sa plantezi foarte multe plante cu crestere rapida ca sa nu
dai iar in alge.
|
 |
|
sper ca nu ai de gind sa renunti la plantate.noi de unde ne mai inspiram dupa aia?
|
 |
|
As dori sa gasesc azi sau maine, dupa care anuntul nu mai este valabil.
|
 |
|
Asa cum spune si titlul anuntului as dori sa cumpar HC de la cineva din IASI.
Tel:0742137724.
|
 |
|
felicitari pt upgrade,dar o poza cred ca ar completa prezentarea.
chiar daca ai plante eazy, un pic de lumina in plus nu ar strica.
|
 |
|
mayaca fluviatilis.as fi si eu tare curiuos ce gust are  ca si la mine se infrupta SAE din ea.
|
 |
|
corect.rusul a facut-o pt a intra in cartea recordurilor. Iulian o face de "amorul artei", lucru pt care il felicit.
|
 |
|
cred ca despre rusul care a facut acvariu in cutia de tic tac s-a mai vorbit, dar pentru cei care nu stiu :
http://www.amusingplanet.com/2011/02/worlds-smallest-aquarium.html
|
 |
|
|
 |
|
pe masura ce se goleste butelia presiunea scade ,deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.in butelia de 2kg, pe care cred ca o ai
tu,presiunea este de 50-60 bar .
si inca ceva.ce legatura are incalzirea cu reincarcarea?
|
 |
|
felicitari pt succesul de a inmulti acesti pesti.stiu ca nu este tocmai usor.
poti detalia putin procesul de inmultire si conditiile de intretinere a bazinului maternitate?
|
 |
|
in general mossul are un ritm de crestere destul de lent.recomand pe linga cele ce a zis vlad si putina rabdare.
|
 |
|
Sergiule,ce faci tu nu e hobby ,este arta.felicitari. 
|
 |
|
incearca sa-i vezi mai bine si pe cei vii.si ei au burta oarecum "despicata".
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
o bomba te va ajuta mult.ce fel de neoane ai?
|
 |
|
Hygrophila corymbosa 'Angustifolia' cred.
|
 |
|
bine ai venit.nu numai ca nu ne-ai plictisit ,chiar este o placere sa vezi acvariile tale.
felicitari.poti da ceva mai multe detalii?lumina ,co2.,fertilizare?.un secret ceva? 
|
 |
|
sint planarii.se gasesc aproape in toate acvariile.ai grija la excesul de mincare.
e aproape imposibil sa scapi definitiv de ele.niste pestiuci te-ar ajuta mult.
|
 |
|