Message |
|
alber daca ai probleme cu "donarea" plantelor, poti sa ma anunti, decat sa se piarda mai bine ma "sacrific" eu :p
|
 |
|
Momentan sa fie sanatosi si sa mai creasca, apoi cred ca scot la vanzare, ca mai tre sa mai cumpar si eu una alta pentru acvarii ... Om' trai si om' vedea 
|
 |
|
Si la mine din nou are nuca de cocos chiriasi )
|
 |
|
As putea sa-ti ofer eu ceva pui de ancistrus, au aproximativ 3 saptamani de cand au fost nascuti ... So esti interesat ?
|
 |
|
la acela ma refer dar m-ar interesa format tiparit, am vazut la ei pe site ca se poate comanda.
|
 |
|
Ca o intrebare, a comandat cineva catalogul tropica? l-a primit cineva?
merci,
|
 |
|
Unul din filtre si-a gasit locul in unul dintre acvariile mele ...
|
 |
|
Ai PM
|
 |
|
Ma gandeam sa bag un betisor de lemn de care sa leg smocurile cu guta si astfel sa le bag in pietris ... Daca si asa o gasesc la suprafata ii fac ghiveci 
|
 |
|
Inca nu au parasit scorbura ? Cu ce incepi sa-i hranesti ?
|
 |
|
Salut!
Ma intereseaza red crystal si black crystal shrimp cate 2-3 bucati din fiecare dar momentan sunt falit ... Te contactez eu cand stau mai bine cu "maruntisul" sa-mi dai cateva detalii despre ei, iar in cazul in care mai e valabila oferta o sa achizitionez cativa ...
|
 |
|
Scuze de off-topic ... Domnu' da-mi un sfat cum sa o prind (marsilea) de pietris ... M-a innebunit, mereu o gasesc pe luciul apei ...
|
 |
|
Ai mei de cateva zile se plimba prin acvariu  ) sunt in numar de cateva zeci, a doua serie reusita in decurs de 5 luni aprox ...
|
 |
|
Eu mai am unul, daca ai chef sa ne vedem sa fac 2 astept un PM si discutam maine ...
|
 |
|
catalos wrote:de unde ti-ai procurat soclurile cu protectie la apa???
si la ce pret??
Aceeasi intrebare si din partea mea ...
|
 |
|
Vezi cu scalarii ce faci ... La mine momentan puii sunt in nuca de cocos intr-un acvariu cu un mascul si 2 femele (ancistrus) ... De vreo saptamana sunt facuti si inca nu au iesit de acolo ... saptamana asta sigur o sa iasa la "zbor".
|
 |
|
M-as baga si eu Lofty dar nu stiu daca scap cu munca ... Te contactez eu daca reusesc sa ma eliberez ...
|
 |
|
Interesanta ideea ... Eu am in plan sa-mi cumpar un Tetratec EX700 dar cine stie poate incerc un home made ... Ca pompa folosesti ??
|
 |
|
Poi detalii despre tuburi nu prea am totusi... http://www.juwel-aquarium.de/en/duolux32.htm?cat=42 .... cat despre + 2 neoane ce sa zic momentan sunt cam falit (in ultima jumatate de an cred ca am bagat peste 2000-3000 RON in acvarii, luna asta vreo 700  ) ... si ar mai fi o problema ... 2 capace am in momentul de fata la 4 acvarii ... iti dai seama ce ar insemna un +2 .... ar insemna inca un capac si cel putin un +6 neoane .... n-o sa mai am cu ce plati darile la stat ... Iar in mod special pentru tine incepe si Liga I iar RAPIDISTUL din mine tre' sa mai mearga prin deplasari (numa luna martie am o bistrita si un cluj) ... 
|
 |
|
Deci ca intrebare ... Pt. un capac duolux dotat cu 2 neoane de 18W juwel unul warm-lite si unul day-lite recomandati pastrarea neoanelor sau inlocuirea lor spre exemplu cu 2 osram fluora(si ca tot e vb de osram fluora pe unde as putea gasi, in supermarketuri gasesc sau ... ?). Deocamdata nu am posibilitatea sa mai adaug capacului 1 sau 2 neoane.
Astept o recomandare.
Merci anticipat,
|
 |
|