[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Nu , sunt din Buzau , dar ajung prin Bucuresti destul de des.
Pe unde stai ? Da-mi pe privat detaliile .
reefer wrote:Il iau eu .

Revin cu o intrebare , este alb sau maroniu ..?
Il iau eu .
um02122 wrote:Super, mi-ar placea si mie sa am un display cu vreo doi-trei Helfrichi firefish (Nemateleotris helfrichi) care sa zburde printre crengute. Desi as ocoli probabil acropora, imi plac mai mult montipora, seriatopora si pocillopora.

Asa il "vizualizez" si eu .
O alta chestie ce vreau s-o pun in practica e sa creez niste mici "suporti" de sticla neagra , de dimensiuni 3x1cm , in forma de U , pe care sa le lipesc pe geamul din spate(destul de des) , de care sa prind mici bucati de montipora plate , digitate , fraguri mici si dese , care in timp sa-mi acopere spatele acvariului .

Ionut , stii doar ca-i boala grea
UPDATE !!
Pret cu transport inclus 950 ron !!

image
imag

image
subir imagenes
Ma Sebi , mai am una neagra de vanzare
Ma Ionut , eu ma cacai de vreo 2-3 luni , dar din lipsa de timp ...n-am reusit .
Hai , ca stateam cu ochii intr-o seara pe topicul tau , si ma intrebam ce ai mai facut ...

E boala grea ma , sindromul asta... , n-am reusit sa ma leped , si iata-ma iar..in breasla..
koala wrote:
reefer wrote:Nu mi-a placut aspectul lipiturii la interior ...

Nea' Cosmin, eu ii "puneam" doua coltare de aluminiu/plastic pe lipiturile alea din fata... si aia era.

Nu mergea Ricardo , caci d-asta l-am si lipit cu transparent sa ma bucur de ultra-clar .
Aveam vreo 3 tuburi de acum un an (noi de Bison) , si cred ca nu mai erau in parametrii, caci mi s-a intarit foarte repede si prindea crusta aia care mi-a stricat toate ploile .

Sa-mi fie invatatura de minte...ca m-am calicit de n-am luat altele noi ....
Ii dau eu de cap .
adiacvaristu60 wrote:De ce naiba l-ai aruncat?
Cateva razuiri cu o lama pe la lipituri si arata ok.
Incet,incet ajungi iar la acvariul mare cub la care ai renuntat !

Nu mi-a placut aspectul lipiturii la interior , si nu a mai avut rost sa curat excesul de silicon care se vede-n poza .
Si ca sa-l curat in totalitate , deja era prea mult pentru mine , raportat la timpul meu liber ...

Cat priveste dimensiunea , asta va avea un 70L apa in total , versus 300 cat aveam in cub in total ...
Abordarea va fi diferita , ca sistem de filtrare , aditii ... aici totul va fi tinut din schimburi de apa de 10% zilnic , filtrare doar aeroba , fara skimmer .
Ca si update-uri...
Terminat masa acvariului din lemn masiv
Terminat acvariu lipit , aruncat ...pentru ca nu mi-au placut lipiturile
Acum trebuie sa imi soseasca noile sticle , si acvariul va suferi si o modificare (va aparea sump)
Sistemul mi-e complet , de la bacterii pana la echipamente, trebuie doar sa-mi lipesc acvariul si ii dau drumu .

Acvariul va fi populat , cum am specificat mai sus , cu vreo 3-4 firefish si poate ceva specii mici de arici pentru a-mi mai curata coralina de pe fundul acvariului (nu voi pune nisip)

O poza cu acvariul aruncat
image
subir imagen
elis wrote:Exceptional !

Daaa , super fain , acum ajung sa-l inteleg si eu pe Ricardo ..
Tu UV-C derulezi ? Nu ar fi cazul ?
Ma uit la ei , ca-s prea frumosi ...
Hepatusul ala e de la mine ? E cat palma ?
Frumos tare... bre nea Ricardo !!!
Cred ca-i "actiune" curata la tine-n acvariu ..
Sa-mi zici si mie ce feedback-uri o sa ai despre Seachem Stability...
Un mic video exemplificativ :

Misto ma Cristi ...misto

PS: am uitat sa-ti pun bidonul ...ca am fost full rau saptamana asta ... In week-end fac coletul.
Pret nou : 990 ron / putin negociabil . Disponibila doar varianta pe negru (complet) .
Modest ...fratica... modest!!!!
Ma Caline , oricum , frumoasa treaba ce facusi tu p-acolo...se vede ca pui suflet..
Cand o creste liziera de duri, ma abonez si eu la ceva raritati ce-am vazut pe la tine...
Ma Sebi, dar cu aiptasiile cum mai stai?
Bazinul, intradevar , a evoluat fain...
Mdaaa...
Display-ul si DSLR-ul in rolurile principale

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: