[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Asa-mi place mah Roni ...ca nu poti sta locului
Cunosc sentimentu` ...
Hai mah ...nu mai descurajati omu` ..
Ricardo , da-i inainte , ca doar n-o sa cresti toata viata numai solzi de coralina (ca n-am mai vazut nicaieri ca la tine-n acvariu)

Super fain , ca incepe sa aiba si "inaltime" acvariul
Ricardo , ia-l la birou . Exact in acest moment nu stiu cand sa-ti zic ca ajung...ziua,ora....dar , oricum in intervalul orar specificat .
Ref la propunerea colegului din Buzau , daca dai ok-ul , ti le aduc fara nicio problema .
Sa fie primit!!
Oricum, vroiam sa-mi caut. M-oi revansa si eu
Ma Sef, la ce te referi cu "matele "? Gandeste-te la impletitura la o paleta de tenis, si extrapoleaza cu rama dreptunghiulara de plexi. Cred ca da super tare...
Daca s-ar face integral din plexi, ca sa-i faci "ata" subtire, trebuie sa aiba grosime plexi-ul, si in anumit unghi al luminii pe partile laterale ar obtura debitul.
Imi pare mult mai elegant si mai simplu. Apelez la Shubi sa-mi faca rama, prindere pe geam, respectiv gaurile.
Daaa... mare domn, mare caracter
Nu vezi ma, ma baga la belea
Bah , Ce nu face omul din pasiune ...
Oricum, vad... ca suntem/sunteti "luati" cu totii ...neglijam nevestilii si copchii...
Shubi wrote:Da, foarte buna ideea.
Materialul ramei trebuie sa fie destul de solid, altfel va face burta la mijloc prin strangerea firului.

Shubi - nici nu o sa fie strans ca o paleta de tenis...
LE: sunt curios, cat de mult se va alungi nailonul in timp, oricum, oricand ai posibilitatea de a il strange la loc...
Ba frate, numai idei smart....asa-mi plaaceeeeee!!!!
Mihai, e belea propunerea ta!!!!
Ma domn' Shubi, m-ai omorat cu solutia ta tehnica propusa.
Acum sa te-ntreb ceva...cat poate avea latime minima "firul" de "plasa"? Cu ochiul de "plasa"...nu e problema ca poti jongla...
Vorbesc cu colegu` @Shubi sa-mi taie o rama dreptunghiulara din plexi (dintr-o bucata) lata de 1cm - pe dimensiunile interioare ale bazinului , rama la care sa-i faca un canal (in genul plaselor de tantari / cu snur de fixare a plasei) , iar respectiva plasa s-o fixez cu acel snur .
Iar cumva pe rama sa lipesc tot din plexi ceva sistem cu care sa ma fixez pe geam ..
Ce spuneti ?
Si mie imi plac tot astia..Magnifica Fire Fish , dar mi-e urat ca dracu ca trebuie sa pun tigania de plasa..
Info : ati vazut pe undeva online , ceva sistem de plasa d-asta , dedicata pentru acvarii ? Ma gandesc , daca nu pot lua , sa copiez modelul ...

Restul , se fac cam mari , si nu prea se preteaza - vezi si Chromisii ...
vm70 wrote:Am citit mai sus ca iti doresti nemateleotris... Sunt vestiti pentru acrobatii (mai ales pe langa acvariu), chiar si prin spatii mici. E musai sa ai acvariul acoperit.
Cand am zis greu, m-am referit la un capac care sa se integreze in ton cu acvariul.

Vin de acasa ...
Am citit ca-s circari si ca-i gasesc uscati .. chiar nu stiu spre ce directie s-o iau cu populatul .. Oricum , este exclus acoperitul . Am cateva pasarici de care nu fac rabat .

BTW ... cu ce ati popula acvariul asta , ce pestani dat fiind prezentele .. ?
Salut, mersic...Mersic
Ma, tinand cont ca m-am cacait 3 luni sa lipesc, sa adun acareturi...iar tu-mi spui ca partea grea urmeaza, ma demoralizez total
La ce te referi cu acoperitul?
Bah, Ia gataa !! N-ati recunoaste voi ... , vorba unui contemporan... Ce uameni ...!!!
Am trecut testul , pot pleca-n viata la oras ADA curat !!!

Ionut - Cu generalu` ii treaba grea ...
De fel.. i se falfaie de acvariul meu , dar de data asta , cred ca si-a dorit si ea sa iasa bine , nu de alta dar ..il aruncam si pe asta , si stie ca eu n-am dragan la bani

Cat priveste berea... , urma s-o aduc pe prea-marita Soacra sa stea cu puradeii , si am avut indicatii clare de curatenie , ordine si disciplina la locul de munca ...

Sebi - da, este cantuita .
Dragos - plecasi cu gandul sa fie pico , acum am schimbat titlul ..

Oricum, treaba-i buna ...da` mai dureaza..vorba cantecului

Ionut - Daaa...menghine , scobitori .. pentru un partz de 60L .
Adrian - 65x35x32cm
Sebi - Cam asa ceva , sa vedem ce "avioane" mai apar ..
A dat Domnu` sa reusesc sa-mi fac timp sa-l lipesc .
Sunt mandru de mine , lipitura ca la "plexiglass"
image
subir imagenes gratis
image
subir imagenes
image
imagen
kirucd wrote:Prima observatie, mi se pare ca pui mult prea multe fraguri. Apoi plateurile ar trebui sa fie jos
si digitatele deasupra, daca plateurile cresc asa cum trebuie vor umbri digitatele de sub ele.
Eu as pune 5-6 plateuri iar deasupra lor inca 5-6 digitate.

Corect Dragos , buna remarca ..
Vreau montipore , caci este un coral care formeaza si baza si vor acoperi si geamul, plus le pot rupe usor in caz ca se intind prea mult , ca vor umbri, etc etc..
Unde vezi tu clips-ul ala , va fi un coral mic (o ramura) , care in timp se va indesi fiecare in functie de cum isi gaseste lumina . Plus ca vor urma lumina , si vor veni spre centru ..
In fine , m-am dilit , am viziuni d-astea de "peste noapte"

@2smokes - te sun azi

LE : cu ce maclavais ....vopseati voi geamurile din spate in negru ? Dar partea aia interioara a over-flow-ului ...?
Va povesteam ca vreau sa lipesc ceva corali de geamul din spate cu ajutorul unor "prinderi" mici din bucati de sticla neagra .
Ceva idei de aranjare ? ... Cam asa intentionez eu .. De fiecare prindere, voi atasa fraguri mici .
Odata lipite cu silicon ..., o sa-mi fie greu sa le dezlipesc .
image
subir fotos online
Hai maaa ....ce aveti cu el ?????!!!
Cum zici ma Ricardo... Ce uameni ....

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: