[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fipilica
Forum Index » Profile for fipilica » Messages posted by fipilica
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fipilica
Panterik wrote:Am revenit cu detalii despre acvariu
Volum acvariu 15l
Filtru 100 l/h
Lumina 14 w.
Incalzitor 50 W cu termostat
Substrat pietris de rau granulatie 2-3mm
6 tipuri de plante
Fertilizare in coloana de apa cu Tetra Plantamin, in substrat cu Tetra Crypto, bomba CO2.
4 pesti, 3 gupy, 1 ancistrus
Temperatura 26 grade celsius.

http://img130.imagevenue.com/img.php?image=05858_IM000396_122_617lo.JPG

Incearca sa folosesti ata de pescuit in loc de ata normala, e invisibila in masa apei. De asemenea muta termometrul si difuzorul de co2 in spatele filtrului, astfel incat sa fie mascate de acesta. Poate si un autocolant negru sau albastru lipit pe spate

Ar mai exista cateva sfaturi legate de tipul plantelor dar depinde si de ce ai la dispozitie
Haruko wrote:
Baldur wrote: Nu se uita nimene strimb la voi sau sa faca cu degetul la cap ca sinteti trilu trilu pentru ca ati luat acvariul pentru voi si nu la copil?

"Lume, lume, soro lume/ De ce esti rea de gura/ De ce ne privesti cu ura?

Vinovatii fara vina cer sa se faca ...lumina!" - Florian Pittis

Cam asa ar trebui sa le raspunzi si tu.

Din aceeasi categorie, una pe care or s-o priceapa mai repede:
Cainii latra ursul trece
Depinde in ce stare se afla. Radacinile ce le-am cules la vremea cercuitului le-am curatat bine si apoi fiert de cateva ori in saramura, insa n-au rezistat in acvariu mai mult de 3-4 luni, incet incet lemnul putrezea si lasa mizerie. Cei drept erau radacini de la vita de vie batrana nu eram nebun sa scot vita tanara
ai continuat tratamentul ? cum se simt pestii ?
Din pacate nu cred ca a folosit cineva de pe la noi asemenea medicamente ca sa putem da un sfat in cunostinta de cauza

Ai folosit mai mult de 1/8 dintr-o tableta de LifeGuard pentru tratamentul in acvariul carantina?
Ai oxigenat suplimentar apa din acvariul carantina, poate un burete cu pompa de aer ?
Ar trebui sa faci si schimburi de apa inaintea de inceperea tratamentului precum si dupa terminarea acestuia.
flo77 wrote:
Cred ca ai gresit cand ai masurat KH. Majoritatea testelor masoara alcalinitatea totala care este diferita de cea data de carbonati(KH) si care este folosta in tabelele CO2/pH/KH. Daca ai concentratie mare de fosfati(majoritatea bufferelor de pH sunt pe baza de fosfati) alkalinitatea va fi mai mare decat KH, deaceea ai avut eroare.
Pentru referinta citeste aici(topicul 3 CO2 tables)
http://www.thekrib.com/Plants/CO2/alkalinity.html#0

adica sa inteleg ca testele de kh sunt de fapt teste de alcanilitate (oare am scris bine ? ) si ca de fapt kh nu mai este duritate partiala ?
flooriin wrote:
Acum nu stiu sigur daca se respecta calitatea si la nivel de filtre. Despre filtrele Sera am auzit destule laude ... dar constructia filtrului JBL imi da mai mult incredere. Cum este primul meu filtru extern mi-e greu sa iau o decizie corecta (in afara de decizia de pret).

Nu iti recomand sera 1100, are un sistem de prindere prost gandit in combinatie cu amorsarea iti scoate peri albi; trebe sa fie filtru plin ochi cu apa pt a-l putea amorsa => o frumoasa balta cand atasezi capacul. In al doilea rand are un volum mult mai mic de material biologic decat celelalte pe care le-am vazut (jbl,tetratec)

Personal am un jbl cristalprofi 250, cred ca varianta anterioara a lui e900, de care, cu mici exceptii, sunt multumit. Putem discuta pe pm mai in amanunt.

Daca pretul nu e o problema mai bine mergi pe eheim.
Bine ai venit !
Sper sa mai auzim vesti de la tine si acvariul tau
snackattack wrote:
2. Da, am de gand sa tin toti pestii pentru ca am prins drag de ei. :bravo:
3. De unde pot cumpara melci ? cati am nevoie si cam cat costa bucata ?

2. tu ai prins drag dar oricum o sa moara ei, mai devreme sau mai tarziu ; stai linistit pana nu se stabileste un echilibru in acvariu tau o sa ai decese la 1-2 saptamani apoi mai la 1-2 luni etc
3. melci pomaceea gasesti pe la petshopuri, melcii gen Ramshorn, mici si maronii cam pe la prieteni acvaristi
poze, ochiul vrea poze
gengiskhan wrote:Si am uitat sa spun ca am si UV...

Pai in cazul asta, o sa bag fertilizant si CO2. Sper sa se repare treaba. Va tin la curent.

UV presupun ca il folosesti sporadic, altfel folosesti fertilizanti lichizi degeaba
famke wrote:Filtrul functioneaza de la 6 la 22.

Filtrul trebe sa functioneze non-stop
arata frumos :-)
sa vedem cum evolueaza.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index