[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fipilica
Forum Index » Profile for fipilica » Messages posted by fipilica
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fipilica
Merci mult. Arata superb daca volcanitul este cel din poza aceasta. Si in plus parca nu mai mi se pare atat de "colturos" incat sa se raneasca ancistrusii, cory, botia... Eu am inteles ca bucatelele acelea rosii se "dezintegreaza" sau ceva de genul acesta... si ca nu poate fi spalat. Daca am inteles gresit, imi cer scuze... La cat de bine arata, cred ca voi merge pe volcanit cu solutia de la Dupla.

Da acela este. Eu l-am clatit usor de 1-2 ori sa se duca praful, separat am incercat cu putin sa il spal pana ramane apa curata si n-am reusit.
E alegerea ta, insa eu nu le-a amesteca as merge:
1.solutia aquamedic: volcanit + terralit (nu iti faci griji cu deranjatul substratului, mutatul plantelor avantaj esential din punctul meu de vedere , insa e mai greu decat dupla ground).
ori
2. solutia dupla de care ai povestit initial.
ori
3.alta solutie de fertilizare de la alta firma.

Ca un side note... sper ca ai co2 presurizat+ph controller ca sa poti aprecia substratul cum trebuie
MonkY wrote:
Spre rusinea mea nu te gasesc in Users Galeries... iar la search "fipilica" nu-mi da nimic. Se poate sa-mi dai un link ? Mercic.

Eu sunt de vina, din greseala am debifat Attach signature.

link
MonkY wrote:... Volcanit...
ca pret/look/calitate
in albumul meu poti vedea cum arata in lumina a 2 floura
Mai poti incerca cele de la ADA sau Eco-complete plant dar sunt mai scumpe.
Bine ai venit si ma bucur ca hornbach-ul din Brasov face "victime"

Citeste pentru inceput aici,aici si aici.
Dupa ce ai citit priveste un pic pe geam si vezi ce s-a sedimentat in memorie si apoi mai citeste odata :-P

Acum lasand gluma la o parte, acum 5 zile cand ai adaugat pestii ai produs un soc in ciclul azotului, pe scurt foarte multe dejectii pe care filtrul tau biologic ma indoiesc ca le poate prelucra. In consecinta asteapta-te la cresterile amoniacului,NO2-ului si apoi NO3-ului cu consecintele de rigoare (posibile decese,imbolnaviri ale pestilor, alge daca nu exista suficiente plante sa consume no3-ul).
Sper ca totusi ciclarea sa fi fost facuta cum trebuie in cele 15 zile, adica 1-2 vietuitoare + mancarea aferenta+filter starter, socul de care vorbeam ar fi mai mic si n-ai incepe de la zero.

Ti-as recomanda in primul rand sa scapi de mare parte din pesti, daca iti permiti, sa folosesti un filtru extern pe langa ceea ce ai momentan, in acest caz scapi doar de o parte din ei :-)
In al doilea rand mai multe plante, (cred ca te pot ajuta cu cateva, daca doresti discutam pe pm).
Alte sfaturi ... depinde de ce informatii ne mai dai si unde vrei sa ajungi aici sau aici
Sper ca domnul Lofty, sau altii, nu o sa se supere ca este dat drept model
m-ar interesa reductorul de presiune, ai pm
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index