[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Vand acvariu 400l ,180x45x50cm , sticla 10mm cu intarituri + capac homemade estetic , instalatie 2x58w + filtru intern aquael uni filter 500 in garantie + incalzitor Jbl 300w + bonusuri (pietris , nisip fin quartz, nisip fin alb, cioate , pietre , ceva pesti etc) . NU pot asigura transport , acvariul se ridica de acasa din Sf.Gheorghe.
pret 800 lei . contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
Cumpar plante easy : higrophyla polisperma /corymbosa , rotala rotundifolia , miriophillum , cryptocoryne orice specie , echinodorusi orice specie etc . doar din Sf.gheorghe sau Brasov , astept oferte pe pm . va multumesc
Vand acvariu 400l ,180x45x50cm , sticla 10mm cu intarituri + capac homemade estetic , instalatie 2x58w + filtru intern aquael uni filter 500 in garantie + incalzitor Jbl 300w + bonusuri (pietris , nisip fin quartz, nisip fin alb, cioate , pietre , ceva pesti etc) . NU pot asigura transport , acvariul se ridica de acasa din Sf.Gheorghe.
pret 800 lei l. contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
Eu imi hranesc pestii ( ciclide sud-americane) de ani de zile cu rame de pamant si nu am avut niciodata probleme. le culeg din pamant le tai bucati si le dau direct pestilor fara nici un fel de preparare sau curatare , pamantul ce il contin ( compost defapt) este un amestec de diverse vegetale digerate . Multi pesti din natura se hranesc cu detritus , care este tot asa ceva , un amestec de vegetale in descompunere
pret 800 lei negociabil. contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
pret 1000 lei negociabil. contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
pret 1000 lei negociabil. contact pm sau tel 0733786773. va multumesc

image
Vand:
1.acvariu Aquael Shrimp Set 20 , 20l sticla ultraclara+ accesoriile complet , stare excelenta + bonus pietris negru evidecor , pret 150lei
2. pesti Boraras urophthalmoides 5 buc , ~ 10 red cherry , 2 neritine , 2 melci asasini + bonus java moss , pret 50lei
3. plante : ~ 10plante mature Anubias nana petite , ~ 10-15 fire Hedyotis salzmannii , 1 pot java moss etc , pret 50lei ( toate plantele sunt sanatoase , fara alge )
Cine doreste tot, pretul este de 200lei , ofer si bonusuri consistente. contact pm , valabil doar pt Sf.Gheorghe sau Brasov .

Eu am vazut la Hornbach Brasov , asa si melanistice , sau posibil sa fi fost 2 specii diferite .
Vand:
1.acvariu Aquael Shrimp Set 20 , 20l sticla ultraclara+ accesoriile complet , stare excelenta + bonus pietris negru evidecor , pret 150lei
2. pesti Boraras urophthalmoides 5 buc , ~ 10 red cherry , 2 neritine , 2 melci asasini + bonus java moss , pret 50lei
3. plante : ~ 10plante mature Anubias nana petite , ~ 10-15 fire Hedyotis salzmannii , 1 pot java moss etc , pret 50lei ( toate plantele sunt sanatoase , fara alge )
Cine doreste tot, pretul este de 200lei , ofer si bonusuri consistente. contact pm , valabil doar pt Sf.Gheorghe sau Brasov .

Cumpar plante : valisneria , echinodorus , ceratophyllum etc , diverse plante easy
Pesti: pui mici de ancistrus si alti mancatori de alge ( loricariidae)
Doar din Sf.Gheorghe . contact pm. multumesc
Vand:

Felicitari . Poate ne arati si niste poze.
Foarte misto ,colegu . Multa bafta in continuare
Daca observi pe cutie , sus in dreapta , scrie New Included Jbl Micromec , deci au si cele de la Hornbach , eu am luat de la ei Jbl 901gl si avea inclus 2l de Micromec. Ca sa fii sigur desfa cutia inainte sa o cumperi si gata .
Se numeste filtru gutiera , si da este eficient daca este construit corect , cu medii de filtrare bune si cu pompa cu debit reglabil.
Foarte frumosi scalarii Sebi . Multa bafta cu ei.
Eu as recomanda niste Brochis , daca gasesti , sunt ca cory dar mai mari , foarte frumosi , aveau mai demult la Hornbach Brasov , brochis splendens, poate au la H. Bucuresti.
Vand pereche Blue Acara( Aquidens Pulcher) confirmata , 50lei , trimit si in tara , accept si unele schimburi . detalii pm . multumesc
Vand pereche Blue Acara confirmata , 50lei + Transportul, trimit si in tara pe rute directe . detalii pe pm.multumesc

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: