[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Dai gaura in lemn si prinzi de ventuza cu colier de plastic(soricei), simplu si eficient.
Vand sau schimb urmatorul pachet de plante:
1 pot ricia
1 pot Glogostigma elatinoides ( gazon)
2 fire Didiplis diandra
pret 10lei sau schimb cu Heteranthera zosterifolia, Rotala rotundifolia , Ludwigia
contact pm , valabil Sf.Gheorghe sau Brasov.multumesc
Vand radacini de mangrove Jbl si din Hornbach , diferite dim de la 50cm-20cm , preturi negociabile in functie de nr de bucati si marime. sunt interesat si de anumite schimburi . detalii pm.
poze pe mail celor interesati
Deoarece Scalarii sunt cichlide mari , ajung la 15-20cm inaltime iar pe masura de cresc si se aleg perechi devin agresivi , in plus au nevoie de spatiu de inot si o coloana de apa mare pt a se dezvolta armonios . Acuma daca tu vrei neaparat sa tii scalari in acvariul acela , eu iti recomand asa , desi nu este ideal: inaltimea substratului sa fie cat mai mica , fara decoruri mari si plante multe , sa aibe suficient spatiu de inot. Iti recomand sa cumperi o pereche matura de la cineva si pe langa ei sa mai tii 1 ancistrus sau 3-4 corydoras atat , nu mai multi pesti . Filtrarea sa fie buna , schimburi de apa dese si mancare variata . repet nu este ideal asa, dar cu putina grija se poate face.
Specie nu rasa. Sunt Pangio Kuhli.
In plus 4,6l este volumul total al canistrei , din care scazi capul pompei , sertarele etc, mai ramane cam 2-3l max volum pt materialul filtrant. Eu am avut e901 si au intrat 2l micromec cu care a venit si 2l siporax am mai bagat eu.
Este granulatie 0.5-1mm , cel alb la sac de 25kg , am si eu la fel, este ok pt tine. Un sac este suficient. Eu am pus 25kg la acvariu de 400l.
Cumpar corydoras mai deosebiti , exclus aeneus , paleatus. astept oferte pe pm . multumesc
Cumpar filtru Eheim clasic 2215 sau 2217 nou sau folosit. astept oferte pe pm.multumesc
Cumpar Satanoperca si pleco mai deosebiti (L-uri) . Astept oferte pe pm . multumesc
Vand 2 reflectoare Juwel de 1500mm pt neoane 58w (sau 54w sau neoane mai mici , fiecare reflector este practic alcatuit din 2 reflectoare de 750mm lungime) , la cutie cu toate accesoriile , ca noi. pret 60lei ambele + transportul
Mananca mucus de pe parinti , exact ca si discusii.
Am avut eu A. Agasszi cu scalari in 400l , nu am avut probleme deloc
Vand acvariu 400l ,180x45x50cm , sticla 10mm cu intarituri + capac homemade estetic , instalatie 2x58w + filtru intern aquael uni filter 500 in garantie + incalzitor Jbl 300w + bonusuri (pietris , nisip fin quartz, nisip fin alb, cioate , pietre , ceva pesti etc) . NU pot asigura transport , acvariul se ridica de acasa din Sf.Gheorghe.
pret 700 lei negociabil. contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
Nu sunt alge , sunt precipitatii din apa ce sau depus pe frunze . Scutura plantele si sifoneaza bine tot , facand si un schimb partial de apa. Imbunatateste si filtrarea mecanica.
Vand acvariu 400l ,180x45x50cm , sticla 10mm cu intarituri + capac homemade estetic , instalatie 2x58w + filtru intern aquael uni filter 500 in garantie + incalzitor Jbl 300w + bonusuri (pietris , nisip fin quartz, nisip fin alb, cioate , pietre , ceva pesti etc) . NU pot asigura transport , acvariul se ridica de acasa din Sf.Gheorghe.
pret 700 lei . contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
eu folosesc feropol si sunt multumit
pret 800 lei . contact pm sau tel 0733786773. va multumesc
Pare a fi Lobelia Cardinalis forma emersa.
pret 800 lei . contact pm sau tel 0733786773. va multumesc

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: