[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Cel mai bine ii hranesti , de 2-3 ori pe zi hrana variata , atat cat mananca in aprox 30 sec , sau cat poti sa iei cu 2 degete din cutie , asta la hrana de tip fulgi , granule ;la hrana de tip pastile ,comprimate dureaza mai mult sa o consume pestii . depinde ce specii ai si cate exemplare , mai da detalii .
60lei parca , au undeva pe la 8-10cm lungime , varietatea clasica ( salbatica)
Aceia sunt tritoni in faza de metamorfozare din larva in triton adult , nu sunt axoloti , oricum foarte frumosi .
Am vazut in Hornbach , axolot de vanzare , daca intereseaza pe cineva . o zi buna
Eu tocmai mi-am luat un Crystal Profi e 901 green line , ziua e atat de silentios de zici ca nici nu functioneaza , insa noaptea se cam aude in liniste , dar eu am urechi fine ) , in orice caz nu este mai silentios decat un filtru intern . in rest nota 10
Valabil.
Eu zic sa-l lasi cateva zile in pace , poate nu s-a acomodat inca , dar supravegheaza-l atent . totusi carantina este sfanta .
Cumpar Panaque , orice specie exceptand Panaque Maccus , astept oferte pe pm , multumesc.
Se poate inchide , s-au dat pestii . multumesc
Pai daca il faci in exterior de ce nu-l faci din bca si ciment si doar partea din fata din sticla? iesi mult mai ieftin .
donez urmatorii pesti: 3 scalari clasici , 1 ancistrus clasic , 1 ancistrus galben , 1 ramirez bolivian ( numai in brasov sau imprejurimi ). detalii pe pm . o zi buna
se poate inchide . pestii trec la donatii
Daca vrei sa depuna mai rar atunci lasa ponta cu ei , asa o sa aiba grija de icre si de pui, si o sa depuna doar cand puii cresc mai mari.
2 scalari si ancistrusul galben sunt rezervati
Vand urmatorii pesti ( doar in Brasov sau imprejurimi):
3 scalari clasici adulti 50lei
1 ancistrus clasic mascul ~15cm 20lei
1 ancistrus galben ~ 8cm 10lei
1 ramirez bolivian mascul 1olei
Sau schimb cu neoni rosii etc , oferte pe pm . o zi buna
E tocmai invers ) : cei cu mustati sunt ancistrusi , cel din poza e 100% ancistrus.
Frumos severumul , incearca sa-i imbunatatesti dieta cu mai multa hrana vie ( rame , lacuste , pestisori vii etc) si hrana vegetala( salata , mazare fiarta , brocoli fiert etc ) si filtrarea biologica ar trebui upgradata , un filtru extern cu siporax ar fi ideal . bafta
Sunt corydoras julii ,mai ia 2-3 deoarece cory se tin in grup.
Cel din poza e Hemichromis bimaculatus .
Ancistrus sau pomaceea si ai scapat de mucusul ala , se intampla de obicei la lemnele crude sau netratate corespunzator dar nu este nimic grav .
Eu zic sa iti iei neoni rosii , cresc mai mari si nu pot fi mancati de scalari si sunt si mai frumosi .

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: