[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cibserg
Forum Index » Profile for cibserg » Messages posted by cibserg
Habrosus am gasit la un furnizor aici in Iasi. Daca e nevoie va transmit pe PM datele de contact.
Rotala indica colorata provine de la Reef.
La G.G. era si mai rosie. Aproape movalie.
Daca te referi la prima poza, nu e nici un trucaj. As vrea eu sa ma pricep.
E doar reflexie in suprafata apei.

Indica asa arata. E o planta care se face mult mai rosie decat rotundifolia, in aceleasi conditii date.
Rotala rotundifolia
image

Rotala indica
image
image
Daca pui doua tuburi T5 ca sa iluminezi backgroundul nu vei mai vedea nici o planta in acvariu. Vei vedea doar backgroundul stralucind puternic.
Credema ca nici mie nu imi este usor in perioada asta. Dar cu toate astea, incet dar sigur incropesc al doilea sistem de CO2 ca sa am la ambele acvarii plantate.
Am umblat putin la contrast si mid-tones. In rest are dreptate gengiskhan. Nu se lipeste editarea de mine. Am nevoie de un profesor.
Si cred ca stiu eu cine mi-a editat pozele trimise pentru Plantfinder

Mayaca chiar straluceste asa ca in poza si in realitate. Si efectul se intensifica cu cat e mai inchis la culoare background-ul.
De ce va jucati cu "focul"?
O instalatie CO2 minimala nu costa mai mult de 500 lei(butelie + reductor+electrovalva).
De ce sa va riscati vietile sau sa pierdeti timpul?
Radu.U wrote:
Zi-mi te rog, radacinele le ai din natura? daca da, cum procedezi cand trebuie sa curati locurile mai putin favorabile,

Le spal cu dusul cu apa calda si apoi le scufund in apa fierbinte.

Am schimbat pozitia buturugilor si am plantat Glossostigma in primul plan.
image
Se mai inmulteste si asa:
Adica pui din tija.
image
M-am apucat de scape. Sper sa termin de plantat, replantat, mutat cat mai repede.
image

Ma tem ca nu
Pai piesa asta e acelasi lucru. Un T cu doua robinete de reglaj fin.
Pai da. Dar nu ai avut 2 needle valve. Asta vreau eu sa fac si cred ca va merge.
Ce exhaustiv ai fost
Da, apare diferenta de debit? ori Da, ai folosit?
Ai fost destul de clar.
Eu sunt curios daca a folosit cineva metoda cu robinetii de reglaj fin(needle valve) si daca in cazul utilizarii de electrovalve apare diferenta de debit pe cele doua cai de CO2.
Eu voi face proba asta dar astept sa vina componentele.
Se poate inchide. S-au dat toate.
Multumesc.
Bravo!!! Si la mai multe ...!!!

PS: Myriophyllum Tuberculatum apare de 2 ori.
De vanzare 3 obiecte de care nu am nevoie acum:

1. Bec HQI 70W Methlux - 80lei http://www.methline.de/methline-p1046h1s2-Brenner-Aquaristik-H.html

2. Ballast HQI - 70W Tridonic -140 lei http://www.tridonic.com/com/en/download/DS_PCI_B021_single_en.pdf

3. Capac pentru acvariu 70x45cm facut de mine din Komatex alb de 5mm, cu capac rabatabil pe balamale pentru a lucra usor in acvariu.
Nu are instalatie electrica. Se preteaza la tuburi 24W/T5 sau 18W/T8. Pret 80 lei.

Alte detalii aici sau prin PM.

Forum Index » Profile for cibserg » Messages posted by cibserg
Go to: