[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cibserg
Forum Index » Profile for cibserg » Messages posted by cibserg
Nu stiu cati centimetri are Beaufortia. O sa-l masor cand ajung acasa. Are obiceiul sa manance mult de pe sticla acvariului si va fi usor sa-l masor. Nu are mai mult de 6cm si imi e greu sa spun daca a mai crescut sau nu.O sa compar niste poze mai vechi sa-mi dau seama.

Multumesc inca odata, tuturor, pentru aprecieri.

Sergiu C.
Multumesc pentru aprecieri.

Intradevar, Porcu, pot sa le aranjez mai bine. Am deja niste idei. Trebuie sa mai schimb din plante. De exemplu Lotusul mi se pare mare pentru acvariul meu si greu de tinut sub control.
Am inceput acu cateva zile sa fac un covor de riccia. Dupa amiaza o sa
pun o poza cu stadiul actual al acvariul de 60cm. Poza de mai sus este facuta acum 1-2 saptamani.
Poate chiar o sa incep un jurnal cu mai multe detalii.

Mi-ar placea tare sa gasesc niste Utricularia Graminifolia dar nu am vazut la nimeni in oferta asa ceva.
Buna seara oameni buni !
Ma alatur si eu, cu permisiunea dumneavoastra, acestui forum.
Sunt din Iasi. Tocmai am implinit 30 de ani si motivul principal pentru care m-am inregistrat pe acest forum, este microbul acvaristicii, care m-a lovit puternic.

Acum detin un acvariu de 54 litri in care incerc sa cresc plante cat mai sanatoase si sa ofer un spatiu de innot familiei de Apistogramma Agassizi(un mascul si doua femele).

Mai am 6 Paracheirodon innesi, 3Tanichthys albonubes, 1 Beaufortia Levereti, un Guppy si 2 Amano shrimp.

Am avut inainte un acvariu de cca. 30 litri pe care l-am inlocuit cu acesta. Din lipsa de spatiu nu le pot tine pe ambele.

Si cateva poze:
Acvariul cel mic.
image

Acvariul de 60cm
image

Masculul Agassizi
image

Myriophyllum
image

Beaufortia
image

Toate cele bune!