[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: miky
Forum Index » Profile for miky » Messages posted by miky
pai pune si apa ca doar e vitala banuiesc
daca nu le dai punele la posta si l e astept i`o

plata ramburs binenteles si n bucuram si noi de acile
pai la inceput cam in toate acvariile apar alge

nu exagera cu lumina pt inceput pana se fixeaza un pic plantele dupa care foloseste niste fertilizanti si pune si tu niste ancistrusi si ceva pesti sa mai furnizeze si ei niste dioxid pt plante (ca nu prea am vazut sa ai pesti)
spirulina de la mag de acvaristica se lipeste pe geam si pesti se servesc de aclo e cea mai buna metoda (poti sa o rupi in doua sa le pui la distanta sa poata sa manance toti "infometati"

i`o le mai dau si inima de vita (inghetata data pe razatoare si lasata sa se incalzeasca la temp camerei binenteles ca sa nu faca soc termic) si o mixtura ce contine : spirulina, inima de vita, salata, morcov, multivitamine si nu mai stiu ce am pus (dar poti sa te inspiri din http://oldforum.acvariu.ro/ da si tu un search) si nu in cele din urma grindal

mai diversificat ca-imai bine
deci inseamna ca e totul cat de cat vreau sa zic ca i`o dupa o zi am vazut ca nu prea da randament si am agitat-o dar in rest e bine cred

mai urmarim si invatam din greseli si cu ajutorul altora

daca nu mere mai repetam odata
am incercat reteta (cu gelatina) dar se pare ca nu da acelasi randament ca "bomba" cu drojdie si sticla nu se intareste sa faca un pic de presiune doar in momentul cand este agitata si tine foarte putin oare asa trebe sau ceva nu este in ordine

dupa ce se scoate din frigider si se pune apa cu drojdie trebe agitata sau se lasa asa sa stea separate gelatina jos si apa cu drojdie deasupra?

mai incercam
pardon greseala

era vorba de TETRAZONA nu de zebre

de graba mai strica treaba
poate a mancat bataie de la colocatari mai sti asta ar fi una dintre cauze mai ales daca ai Cyprinidae (zebre, rasbora....) au facut si ei o lupta
dar fertilizant folosesti lipsa lui poate fi cu siguranta o cauza ca nu-ti merg plantele

incearca sa faci rost de tld830, ca si i`o am folosit aqua glo si osram flora (in combinatie cu tld830 si daylight) si sa sti ca nu am fost multunit deloc
acum am tld830 si aquarele si e totul

pentru alge schimba apa un pic mai des si ajutat de CO2 tre sa ai rezultate

numa ca RABDARE
trebe sa incerc si i`o mult laudata reteta cu gelatina
ca cu drojdie nu tine asa de mult max 3 zile dupa care trebe umblat la ea
(adaugat cate putin zahat si drojdie) smilie :-)
@miky: link-ul catre album se poate face mai frumus asa: TEXT CU CE VREI TU
unde textul cu rosu il inlocuiesti cu link-ul pus de tine (http://forum.acvariu.ro/modules.php?set_albumName=albut28&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php) iar textul cu albastru va fi singurul care apare...
Va iesi ceva de genul:
Album miky

multumiri de indicati vom incerca sa refacem marea adunare de cuvinte si asa nu mai ducea nicaieri

mancare pt grindal puteti folosi GRISUL cu LAPTE (dupa cate stiu i`o iaurtul se da la micro cel putin asa faceam)
dara fata de cartofi, cascaval, oua fierte mie mi sa parut ca GRISUL da cel mai bun randament
pentru nuni mai "nepriceputi" au randament mai bun decat ancistrusi
sau......?
pai banuiesc ca merge prin posta
dar acu e de asteptat ca nu am materie prima (muschi) si tre sa merg sa ma aprovizionez
si inca ceva timp pana se face
deci......
daca te ajuta grindal am i`o culturi
dar din pacate Brasov cam departe banuiesc dar poate om reusi cumva
pai si la tine trebuia sa mearga dar cel mai bine e sa pui apa calda (le pui pe toate in sticla si agiti si gata)

numa sa ai un pus pe furtun un robinet si eventual un numarator de bule sa nu iti iasa prea multe bule din instalatie (1-2/ sec , acum asta depinde si de acvariu care il ai si cat de bine e plantat)

dar mai incearca

Forum Index » Profile for miky » Messages posted by miky
Go to: