[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ptmdanezu
Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
oare era mai bine sa fac acest topic la bursa de apa dulce ?

stiu ca nu foarte multi folosesc filtre uv la acvariile marine ...
Salut,

Am acasa doua filtre UV

Tetrapond UV 3000 - 350 lei
image
image

Tetratec UV 400 - 250 lei
image
image

Schimb cu corali la nevoie ??

Multumesc ??
Lampa s-a dat.

Stiu ca poate suna ciudat dar pe langa corali mai schimb neoane cu unele de 24w. Azi am vazut ca mi s-a ars un neon ATI coral plus.
cateva poze pentru neoane si lampa care se vinde cu 800 de lei sau schimb pe corali

image
image
image
image
image
ptmdanezu wrote:Salut,

neoane ATI noi 39w, 54w, 80w : coral plus, purple plus, aquablue special

39w - 50 lei
54w - 60 lei
80w - 70 lei

Am mai multe bucati.
Accept schimburi cu diferite specii de corali.

Mai accept schimburi de corali si pe o lampa ATI 6*39w T5, dimensiune 35x91 cm, are un droser ars...

39w - 40 lei
54w - 50 lei
80w - 60 lei

revin cu poze si pentru lampa ATI in cursul zilei

ps: accept schimburi cu corali
um02122 wrote:Pentru cunoscatorii limbii engleze, un ghid foarte complet, facut pe intelesul tuturor si care mi se pare mie personal liber de misticism si afirmatii nefondate/neadevarate.

Va rog sa adaugati comentarii daca vi se pare ca ceva nu este corect in prezentare sau nu este foarte clar.

foarte bun dupa parerea mea... numai ca ma innebunesc la ce acvarii arata acolo...
Salut,

neoane ATI noi 39w, 54w, 80w : coral plus, purple plus, aquablue special

39w - 50 lei
54w - 60 lei
80w - 70 lei

Am mai multe bucati.
Accept schimburi cu diferite specii de corali.

Mai accept schimburi de corali si pe o lampa ATI 6*39w T5, dimensiune 35x91 cm, are un droser ars...
nu aveti nevoie de asa ceva?
Multumesc se poate inchide
salut,

Am o problema cam mare cu acvariul, la ultimile teste am constatat ca am nitritii cu o valoare de 0.5 si din pacate risc sa pierd putinii corali pe care ii am.
Dupa ce am eliminat rand pe rand problemele am constatat ca apa de osmoza nu este buna, mai exact valoarea nitritilor din apa osmozata este 0.1. Trebuie sa imi cumpar cat mai urgent un filtru NPS sa il montez la sistem, problema este ca cei de la Tropheus imi pot da filtrul tocmai la inceputul saptamanii iar cei de la Coralis nu imi pot vinde apa pentru ca trebuie sa umple un acvariu de 1200 l.
Asadar, as avea nevoie de 50- 100 l de apa de osmoza, daca este cazul platesc, am bidioane, am tot ce imi trebuie numai ca depind de ajutorul unuia dintre voi.
Daca nu fac in curand un schimb de 20% din apa risc sa pierd cam tot, desi vad ca zoasi, gsp-ul, kenya si xenia se deschis singura problema momentana fiind monitpora digitata pe care cred ca il voi pierde.
scurt video de prezentare

https://www.youtube.com/watch?v=qkBpahDexQc
Salut,

vand sistem de filtrare apa de pus sub chiuveta BRITA sau il schimb pe corali ori alte accesorii pentru acvaristica marina.

pentru mai multe detalii va rog accesati urmatorul link: http://www.amazon.com/Brita-1004306-Line-Active-Pl...0&keywords=brita+online+active

negociabil
produsul este nou nout

ps: este pentru baut apa nu pentru apa de acvariu
Salut,

vand sistem de filtrare apa de pus sub chiuveta BRITA sau il schimb pe corali ori alte accesorii pentru acvaristica marina.

pentru mai multe detalii va rog accesati urmatorul link: http://www.amazon.com/Brita-1004306-Line-Active-Plus/dp/B003X26VRI/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1444312820&sr=8-2-fkmr0&keywords=brita+online+active

negociabil
produsul este nou nout

ps: este pentru baut apa nu pentru apa de acvariu
sa ne spui daca il dai pe bucati, mi-asi dori acel ATO
ia-o tu ca eu am una care imi zice ca se splituie de ceva timp ))

serios, dai-o omului
offff ce frumos
melcu wrote:Vedem daca se poate sa rezolvam cumva

ti-ai mai revenit
melcu wrote:Nimeni interesat de pesti ?

Eu imi doresc Veliferum... daca mai este cineva din Bucuresti care sa mai vrea inca un peste... acum pana nu se lasa frigul

va ajut eu cu transportul pestilor in siguranta in masina

ps: o mana spala pe alta nu ?
exista vreo posibilitate sa imi moderez singur acest topic?
mirciulik wrote:Produsele de la punctele 4 si 5 nu mai sunt valabile.

Multumesc

mare om, mare caracter !!!

Forum Index » Profile for ptmdanezu » Messages posted by ptmdanezu
Go to: