[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladwill
Forum Index » Profile for vladwill » Messages posted by vladwill
Sunt interesat sa cumpar guppy Moscow , orice culoare .
Sunt din Timisoara .
Multumesc !
V-as fi recunoscator daca mi-ati mai "arunca" niste pareri legate de cele 2 pietre din dreapta, chiar si de solitara din stanga .
Credeti ca arata bine sau mai bine as folosi locul respectiv la plantat ?
Multumesc !
Poza e de vina, facuta cu telefonul . Sper ca in curand sa gaseasca nevasta incarcatorul de la aparatul de fotografiat si atunci vin cu poze mai bune .
Culoarea e mov ... rosu si avand in vedere ca doar de cateva zile am trecut de la 2x54W la 4x54W, ma astept ca si culorile sa devina mai intense la toate plantele .
Deocamdata cred ca e planta mea preferata.
Daca stiti plante care seamana cu Walichii ( ma refer in primul rand la forma frunzelor ) v-as multimi pentru sugestii .
Multumesc frumos !!!
I love it !!!
paradoxx wrote:
vladwill wrote: Ce pareri aveti ? Scoatem una, scoatem amandoua , le lasam acolo , mai punem 5 pietre ?

Scoatem tot,mai punem 5 pietre si mai punem 5 lemne

Faci tu cinste cu lemnele ?
Humbert wrote:
salut
cred ca mai corect e sa spui ca nu ai alge vizibile, nu ca nu ai alge...

Pai asa as mai putea sa scriu cateva randuri si despre fauna pe care o am in acvariu si care nu prea e vizibila
dan.pavelescu wrote:Daca te pasioneaza endlerii, vezi ca are conul Emil (rick) o linie pura.

Cum dau de Conul Emil? Il gasesc folosind search-ul forumului sau imi poti da un link cu vreun post facut de el ... si d-acolo ma descurc eu ... Multumesc !
paradoxx wrote:OOOO ba cum sa nu avem ?? avem ,avem probleme grave fara sexul opus lg noi EU cel putin sunt mort fara...
Ma gandesc ca guppy nu ar avea nicio problema doar masculi,de fapt chiar asta am si eu in cap cu cel de 25 de litrii,ceva guppy masculi,dar doar rase pure.

Si de unde te-ai gandit sa iei rasele astea pure ?! Pentru ca si eu, desigur, as vrea cativa, nu multi , dar frumosi . O lista lunga am de la Nevertebrate.ro ... mai ai si alte surse ?
stefanp wrote:Eu zic sa duci proserpinaca mai in spate, pentru ca va creste mai mare si destul de repede si sa aduci butterfly-ul mai in fata, pentru ca e mai finuta, mai mica si cu crestere mai lenta.

Le-am vazut mai bine dupa ce le-am plantat . Cred ca ai dreptate .
Ma tot uit la cele 2 pietre din dreapta si in fiecare zi imi vine sa le scot de acolo. Ca-mi iau o gramada de loc de plantat e clar , nu stiu cat de mult ajuta la frumusetea acvariului sau la orice altceva . Ce pareri aveti ? Scoatem una, scoatem amandoua , le lasam acolo , mai punem 5 pietre ?
Multumesc Liliacule pentru apreciere
Fauna este acum compusa din 7 Amano, 5 Otto, 3 SAE, 3 Neritine si Molly-ul pe care-l mai las putin . Chiar 15 Amano imi e frica sa bag pentru ca ma gandesc ca pana la urma toata fauna mea va fi formata in mancatori de alge, care, apropo, nu prea mai au ce manca ... nu mai am nici un fel de alga de vreo 10 zile .
Referitor la fauna, chiar am vrut sa intreb : Crevetii se calculeaza la fel ca pestii ? 7 Amano x 4 cm = 28 litri ?

Nu prea reusesc sa ma hotarasc legat de pestii pe care vreau sa-i cumpar . E clar ca vreau ceva pasnic, dar, desi initial eram convins ca voi cumpara neoni, acum, parca tot mai mult imi doresc si ceva cozi/aripi frumos colorate care sa "fluture" prin apa . Am vazut undeva un acvariu frumos plantat cu o gramada de gupii masculi, doar masculi ... ma intreb, oare sunt fericiti fara gagici pe langa ei ?! Ca noi baietii nu cred ca am avea problema de o pauza de ... cativa ani
Un update , dupa 3 saptamani .
Am pus in al treilea sertar din filtru 1,5 litri de Ada BioRio si , cand voi gasi la un pret bun voi cumpara si 1,5 litri de Matrix pentru al treilea sertar . Apropo de raspunsul celor de la Ehei , pe care m-am bazat ca fiind un raspuns profesional , intr-un sertar am putut pune doar 1,5 litri de material filtrant si nu 2 litri cum mi-au raspuns . Pe langa asta am fost tare dezamagit sa realizez ca desi ei vand filtrul Profesional 3 600 cu materialul filtrant inclus , materialul pe care il pun in cutie e undeva sub 1 litru/sertar . Parca nemtii erau seriosi
Ph Controller-ul e in functie acum si dupa ce a crapat si aproape explodat numaratorul de bule de la CO2Art, functionez cu un numarator de bule de la JBL , cu 2 bule pe secunda . PH-ul il tin la 6,75 ( +/- 0,5 ).
De asemenea am inceput si fertilizarea cu Dennerle V30/S7/E15 ( sper ca nu am incurcat literele ) cu 2 dozatoare , Planta Gold, FB7 si 2 ml de EasyCarbo/zi .
Din cele 4 neoane, functioneaza 2 , primul din spate Aquaflora si al treilea Midday , 5 ore pe zi
Cred ca de saptamana viitoare incep sa aprind si celelalte 2 neoane, incepand de la o ora pe zi , pana ajung probabil la 8-9 ore cu 2 neoane si 5-6 ore cu 4 neoane .
Timp de vreo 2 saptamani cred ca am avut jumatate din speciile de alge existente, dar acum nu mai am pic de alga, si apa este cristal, spre marea mea bucurie .
Am si cativa locatari : 3 SAE , 3 Neritine, 1 Molly ( care in curand se intoarce de unde a venit ) si 1 Amano . Saptana viitoare voi mai cumpara 3-4 Amano si apoi ma voi hotara cumva si la cardul de pesti pe care urmeaza sa-l gazduiesc .

Multumesc !
Se poate inchide . Multumesc !
Multumesc pentru raspunsuri .
Stie oare cineva de unde pot cumpara planta asta ? Tare-mi place .
Salutare ,

Ma puteti ajuta cu identificarea plantei din imagine ( cea cu frunze mai inguste ) ?

Multumesc !
Sunt la Hornbach o gramada.... mai nou
Donez 1 SAE de aproximativ 5 cm.
Poze atasate pentru a se vedea ca nu este "fake SAE"
Poate fi ridicat din Timisoara ( Piata Traian )
Multumesc pentru link-uri .
Pretul e tare bun . Ce spui de calitate? Sunt OK ?
Foarte frumos . Mult succes !!!
Asteptam link-ul pentru lily pipe-uri .
Radacina o speli si o bagi direct in acvariu

Forum Index » Profile for vladwill » Messages posted by vladwill
Go to: